FaceBook
Instagram
Mail

Nu är glada julen slut...

20:26:00
...julegranen kastas ut!
 
Ännu en löprunda på glashala gator. Jag invigde min nya löparjacka i helreflex. Den fyndade jag på Lidl för ynka 199kr i onsdags. Min älskade reflexväst som varit helt fantastisk börjar bli lite sliten här och var och jag vill gärna spara på den så länge jag kan för den är verkligen varit grym. Tänken är att den ska åka fram till våren igen när det är lite varmare på och det räcker att bara ha en tunn löpartröja på morgnarna.
Mysigt med snö, den ska vi ta vara på!
 
Dagens brunch: Räkor på bädd av krispig grönkål
Sanslöst gott alltså!
 
"Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket bort!" En av julens alla höjdpunkter är när pepparkakshuset ska krossas enligt barnen.
 
Jodå, jag fick allt tummen ur idag oc nu är glada julen slut här hemma hos oss Det är bara julgranen som behöver bäras ut, men det får Zoran göra imorn när jag är på jobbet.
 
Jag och barnen gick bort till pulkabacken och åkte. Vi var helt själva där så vi åkte hur mycket som helst och var ute i nästan två timmar. Precis vad vi behövde.
 
 
När vikom in igen var fransyskan som stått i 6 timmar och puttrat i crockpoten klar. MUMS bad gott!
 
Även julen kryddor ska jag ta slut på så det blev en plåt med LCHFpepparkakor. Jag testade att ha i kollagenpulver i degen och det blev succé. Det gjorde nämligen att kakorna blev alldeles sega inuti! ♥
 
Det känns skönt att ha plockat bort julen inför kommande vecka som betyder att vi allihop kommer att gå tillbaka till vardag. Barnen börjar i och för sig först på tisdag så dom har en lovdag kvar.
Har du kommit tillbaka till vardagen efter julledigheten?
Har du plockat undan julen?
 
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: