FaceBook
Instagram
Mail

2 dagar kvar!

18:38:20
Gah! Tiden rinner iväg och vips så har vi knappa 2 dygn kvar här. Vi längtar inte hem direkt! Hade gärna stannat 2 extra dagar, det hade varit perfekt. Nu spånar vi på nästa resa
 Italien i maj och Grekland i mitten på augusti kanske...?!
 
Imorse var det så varmt när jag skulle ut och springa att jag nästan vände i dörren, men väl nere på stranden var vattnet lågr och då kunde jag köra lite burpees och jumping jacks i havsbrisen. 
 
Jag kommer verkligen sakna detta!
 
Idag var det dessutom underbara vågor i havet som vi kunde flytsurfa på. Laura älskar att surfa, Evelina älskar att skriva i sanden och Filip älskar att samla stenar och klättra på klipporna ♡
 
Nu ska vi ta oss upp från poolområdet till lägenheten för att duscha innan kvällens middag.
 
Puss

Bröllopsdagen börjar bra!

11:20:20
30 grader redan och morgonpasset gjort! Idag firar vi vår första bröllopsdag och på onsdag har vi varit ihop i 9 år! Det är en bedrift tycker vi efter allt vi behövt gå igenom tillsammans. Ikväll ska det firas, men först ska vi äta frukost och bada & sola.
 
 
 Puss
 

Siesta!

16:51:00
Hej från solstolen!
 
Det har varit fint väder i Göteborg ser jag på Instagram.  Skönt för er ♡ Här är det som vanligt hett med ljuvlig vind. Filip har precis slocknat bredvid mig och tjejerna på varsin solstol. Välbehövd siesta efter allt badande idag. Zoran passar på att ta en långpromenad medans jag solar. När han kommer tillbaka tänkte jag köra dagens pass i utegymet. No stress, no press! 
 
Life is good ♡
 
Puss

Det blir en dag på stranden ♡

11:58:37
God förmiddag! 
 
Klockan är snart 11 här och det är redan 33 grader.
Det var varmt redan tidigt i morse när jag körde morgonpasset, trappintervaller och löptur. Bästa sättet att börja dagen på, enligt mig!
 
Idag blir det en dag på stranden. Sen blir det poolhäng!
Det är en jobbig strand faktiskt. Stenar som kastas in med vågorna och då är det inte kul och vara barn i vattnet. Men vi rensar stenar och doppar oss emellanåt för vattnet är skönt. 
 
Puss

Vi njuter!

16:49:58
Hola amigos & amigas!
 
Här njuter vi förfullt! Vi har kommit in i semesterlunket på riktigt. Jag börjar mornarna med en springtur medans familjen ligger och drar sig. Sen gör vi oss iordning för frukost och bad. 
Och sen är dagen igång. Vi badar, solar, äter, shoppar,strosar omkring, leker. Himla gött att bara få vara faktiskt.
 
35 grader är det idag, härligt!
 
Soliga pussar till er allihop ♡

Fun in the sun!

18:50:18
En heldag vid havet och poolområdet  är avklarad! Det blev ett pass i utegymet även idag. Minst ett pass där om dagen har jag sagt till mig själv. Det är så gött att bara lalla omkring här och bara göra vad vi känner för.
 
 
Nu håller vi på att göra oss iordning för middagsbuffė.
Love life ♡
Hur är vädret hemma i Sverige?
Puss

God morgon Bahia Feliz

09:43:26
Jag har precis avslutat en underbar springtur längs havet och området! Det är fantastiskt här!
 
Nu ska vi gå och äta frukost sen blir det en dag på stranden. Den ligger precis bredvid poolområdet,utegymet och alla snackställen så det är perfekt! Det är väldigt lätt att äta lchf/paleo här, inte den jag föredrar med eko och närproducerat men ändå!
 
 

Vi är framme!

15:36:00
Wow hörni! Här är det sommar! Sol,blå himmel, stekhett och svalkande vind.
Flygresan gick super, barnen var så fantastiskt  duktiga hela den 5,5 timmar långa resan. Transerbussen tog ca 20 minuter.
 
Nu är vi framme på hotellet och WOW igen! Vi fick verkligen ett toppen rum eller ja lägenhet med den grymmaste utsikten. Dessutom har vi en egen uteplats med solstolar och allt!
Här kommer vi trivas!
 
 

Packning pågår!

11:16:59
Wohoo!
Det pirrar i magen och snurrar i huvudet!
Hela morgonen har gått till packning, samtal och medicinkontroller. Lauras akutmediciner alltså.
Hjälp vad nervös jag är att det ska gå illa, att något egotrippat pucko öppnar nötburken på flyget trots alla upprop och varningar som kommer göras.
Gaah! Nej, det kommer gå bra! 
 
Livrädd som jag är för diverse skadedjur packas ALLT ordningsamt i påsar!
 
Min mamma åkte precis så nu ska Zoran betala alla räkningar sen ska vi åka och växla pengar och köpa solkrämen. Wiiie!!!
 
Puss

Mormor 90 år

09:45:48
God morgon ♡ 
 
Wow, vilken fest helg vi har haft. Första bröllop på lördag och 90 årskalas och släktträff igår. 
 
Det är idag som min mormor fyller 90 år, men vi var på Råda Säteri igår där hon bjöd oss alla på god middag. Tänk att få fylla 90, det är få förunnat alltså.
 
Bloggkameran glömdes hemma så mobilbilder får duga ♡
 
 

Bröllopsförberedelser

11:04:55
Idag gifter sig min lillebror Daniel med hans Caroline! 
Här hemma är vi fullgång med att göra oss fina dagen till ära ♡
 
Vi kör på vitt och pepparmint ♡
 
 

Kött På Riktigt!

16:58:54
I början på förra veckan fick vi hemlevererat kött från två trevliga killar från Kött på Riktigt.
 
 
Dom levererar alltså hem ekologiskt kött från ekologiska gårdar i Västra Götaland. . HUR GRYMT är inte det då? Som jag har längtat och framförallt letat efter just detta. Närproducerat svenskt kött från djur som har fått leva gott och frodas samt växa i natyrlig takt och sedan slakats på ett värdigt sätt.
Detta är så fantastiskt bra och jag hade kunnat skriva nästan hur mycket som helst. HÄR är hemsidan och HÄR är deras Facebook-sida om ni vill veta mer.
 
Vi grillade entrecoten i lördags och ja, alltså det smakade ju fantastiskt. Det är skillnad och den som säger annat ljuger! Grillade grönsaker, hemmagjort vitlöksbröd och kryddsmör som jag hade gjort hade vi till.
 
SÅ GOTT!!
 
 

25% rabatt på Disney On Ice 2016

16:35:11
 
Wohoo! Fick ett efterlängtat mail idag. Vi är Disney On Ice - fan i den här famlijen och nästa ska vi gå tillsammans allihop. Jag har precis bokat 5 biljetter till showen i Skandinavium den Lör 9 januari med 25% rabatt.
 
Vill ni också gå? Passa på att använda rabatten ni också. Den gäller alla shower i alla städer på utvalda platser så långt lagret räcker!
 
Ericsson Globe, Stockholm 2-6 januari 2016


Scandinavium, Göteborg 8-10 januari 2016


Malmö Arena, Malmö 14-17 januari 2016

Du kan också köpa dina biljetter direkt i biljettkassan eller ringa in din beställning till biljettkassan i Ericsson Globe 077-131 00 00, Scandinavium 031-81 10 20 och Malmö Arenas biljettkassa 077-578 00 00.

 
OBS! För att få köpa biljetter med rabatt via telefon eller direkt på arenan måste du uppge din bokningskod som är: doi2016.

Shopping, Lilla Edet och kvällsjobb

15:58:00
Precis som rubriken lyder så blev min soliga tisdag.
 
Men först var det Evelinas första dag i 1:an och Lauras första dag i 0:an; men det skriver jag om sen.
Nu vankas kvällsjobb.
 
Puss

Då rullar vi in måndagen då!

09:21:52
God morgon ♡ 
 
En händelserik vecka! Släkt från Australien kommer, skolstart för tjejerna, nagelfix, jag fyller år, min lillebror gifter sig och vi ska ha släktträff för att min mormor fyller 90 år. Ja men ni hör ju! Full rulle!
 
Började måndagen med att rulla protein/keto-kokosbollar. Alltid bra att ha till hands.
 
Recept på dessa:
50g smör
2 msk kokosolja 
1,5 dl riven kokos
1krm vaniljpulver
1 skopa proteinpulver (fitnessguru isolate peanutbutter)
1 msk kaffe

Gör så här:
Mixa allt med stavmixer till en jämn smet. Rulla till bollar och om man vill så rulla i riven  kokos!
 
 
 

Släkt från Australien!

10:38:56
God morgon ♡ 
 
Jag och mamma har precis pysslat ihop skylten som vi ska ha med oss till flygplatsen imorn.
Min mammas bror, min morbror och hans fru kommer från Australien. Det är 20 årsedan dom var här sist så det ska bli kul att träffa dom.
 
 
Nej, nu blir det lite träning innan det är dags att göra sig iordning.
Puss

Släkt från Australien!

10:38:00
God morgon ♡ 
 
Jag och mamma har precis pysslat ihop skylten som vi ska ha med oss till flygplatsen idag.
Min mammas bror, min morbror och hans fru kommer från Australien idag. Det är 20 årsedan dom var här sist så det ska bli kul att träffa dom.
 
 

Kulturkalaset - Trädgårdsföreningen

21:40:42
Jag och mamma tog spårvagnen in med barnen till Kulturkalaset idag. I Trädgårdsföreningen är det alltid mycket för barnen så vi drog dit direkt. Vi var där i lite över 2 timmar och hann väl med det mesta innan vi åkte hem för att grilla!
 
 
Har ni varit där?
Puss

Spait värre!

06:58:29
I flera dagar hade tjejerna frågat om  vi kunde göra ansiktsmask hemma och leka spa, men varje dag har det glömts bort och så har vi kommit på det vid läggdags. 
Men så igår blev det äntligen av. Hemmagjord mask på färska jordgubbar, lite citronjucie och socker som scrub. Evelina var överlycklig hela tiden, Laura avstod hellre när hon tyckte att Evelina såg läskig ut haha!
 
Nöjd spatjej ♡