FaceBook
Instagram
Mail

Totalt glömt av!

13:27:00
Hjälp! Det snurriga fortsätter! Måtte nästa vecka ordna upp sig efter tidsomställning alltså.  
Var helt säker på att jag blogga igår, men det ser jag ju nu att jag inte gjorde!
 
Igår jobbade jag kort dag och hann äntligen med en lunch med min bästis Natta! 
 
Hämtade kidsen vod halv 2 och dom önskade middag på MAX och så fick det bli. Jag var fortfarande mätt efter lunchen så det passade perfekt! 
Resten av dagen gick blev bara mys, det var liksom väder för det.
 
Idag var vi på Barn och ungdomsmedicin med Filip. Dom vill göra tester på honom för att han inte växt i samma takt som tjejerna. Han är jämnlång med alla i hans ålder på föris, men enligt statistik ska han vara längre med tanke på min och Zorans längd... Vi båda var intr superlånga som små, vi växte ikapp alla senare. Vi är inte det minsta oroliga men ändå bra att kolla upp för det enda jag skulle misstänka skulle vara en orsak är celiaki OM det ens finns någon förutom det normala. Men men det återstår att se! Skriver mer när vi vet!
 
Kolla in den snygga Baymaxen av lego han gjorde på föris igår.
 
 
Puss

Jag lyckades!

09:11:09
God morgon!
 
Grått och trist, men mitten på veckan och det är ju kul!
Tiden går så fort! Det är bara 48 dagar kvar tills vi åker till Kreta, det känns mindre än att skriva 7 veckor!
 
Jag har så svårt att ställa om mig till sommartiden. Det är skillnad att gå upp 5:20 istället för 6:20. För oavsett om det står samma siffror på alarmet så känner kroppen av att det är tidigare. Hoppas det lättar snart!
 
Imorse lyckades jag med att gkra en mangoyoghurt till Laura. Lycka! Vi är ju noga med att inte ge barnen gluten, speciellt på vardagarna. Dom äter knäckebröd, smoothies, gröt och yoghurt. Jag kämpar med atg få den naturella yohurten att accepteras genom att smaksätra den med (bra) proteinpulver; bärpuréer (som jag mixar själv) och steviadroppar med arom. Filip och Evelina är det imga problem med, men Laura är superkräsen.
Hennes enda favorit har alltid varit Valios egna mango yoghurt, men det är ju rena sockerbomben så den går bort!
Imorse lyckades jag göra egen mangoyoghurt med mangopuré, naturell yoghurt och en matsked vanilj proteinpulver!
Hon sa till och med att den var godare än originalet! BaaM! Fullträff för mamman!
 
Jag är ingen frukostmänniska och måste isåfall träna innan jag äter det. Favoriten är helt klart mandel/kokosgröt!
 
Puss

On my lips!

09:29:56
Good morning lovers!
 
Vinterjacka på! Längtar efter att få hänga in den permanent. Trots att jag har pollenallergin från underjorden redan nu så längtar jag ihjäl mig efter våren, tunna jackor, tunna blusar och rosa läppar!
 
Pollensvullen och grann med mensfinnar på hakan som gör skitont, men skit i det! Nu kör vi!
 
Shoppade nytt matt läppstift och läppenna från NYX som kommer vara på mina läppar i vår och sommar. ÄLSKAR FÄRGEN!
 
Nu blir det PTjobb hela dagen!
Puss

Nu kan vi pusta ut

11:36:00
Hello lovers!
 
Aj, för att gå in med kamera och kolla i urinblåsan, men det slutade med att jag gav läkaren en high five i ren lycka att det såg fint ut därinne.
Han ville dock att jag ska göra en njurröntgen för att se om det finns kvar en njursten eller om den kom ut när jag blödde så.
Så jag blev nedskickad till lab för blodprov medans han drog iväg en remiss till röntgen så nu är det vara att vänta på att den tiden kommer. Men huvudsaken är att det inte var tumörer i urinblåsan så jag är så lycklig! 
 
På tal om lycklig så gör våren mig och familjen lyckliga också! Igår var vi ute ett par timmar tills det var dags att gå in och duscha och göra sig redo för sängen.
 
Visst spritter det lite i kroppen när solen värmer så där gott!?
Puss

Fina kvällar och Earth hour!

09:34:00
God morgon!
 
Jag är på väg till urulogen på Calanderska. Dom ska gå in med kamera i urinröret och upp i urinblåsan för att utesluta att min kraftiga blödning i samband med förra urinvägsinfektion inte beror på tumörer. Självklart är det nervöst, men jag är samtidigt helt säker på att allt kommer se bra ut.
 
I lördags var det ju Earth hour och vi släckte ner, gjorde ni? Det är en sådan enkel sak att göra för att bidra till något bra!
 
Solnedgången i lördags gjorde himlen så vacker!
 
Ha en fin måndag och önskar er en grym start på denna veckan!
Puss!

Snygg rumpa och rena fönster

16:24:14
Hello!
 
Jag halvsitter i soffan och försöker samla kraft till att gå och duscha. 
Det blev ett grymt rumpa/benpass på gymmet idag. När rumpmusklerna och låren skakar trots att du står still då vet du att musklerna fått jobba. Härligt! 
Första cykekturen till gymmet i år blev det också, men jag får erkänna att det var kallt som stryk.
 
50 dagar kvar till Kreta-resan ♡
 
När jag kom hem från gymmet åkte Zoran till jobbet och barnens Baba kom hit på besök. Då passade jag på att tvätta fönster. Jag får hänga ut med halva kroppen när jag gör det så det är ju bra om någon är här ifall jag skulle ramla ut. Dessvärre brukar jag vara själv med barnen när jag gör det annars, men dom kan rutinen ifall det skulle ske.
Dagens enkla middag!
 
Jag gjorde även iordning ute på inglasade balkongen så att vi kan sitta där och njuta av vädret och solen på förmiddagarna.
 
Nu blir det dusch!
Puss

Familjen Babunovic cyklar!

10:33:58
God morgon!
 
Äntligen sommartid!
Förra året köpte jag en cykel för att kunna cykla till jobbet. Då vi har en bil och Zoran behöver den dagtid varannan vecka så köpte jag även en cykelstol till Filip så att jag skulle kunna lämna barnen med cykel på skolan och föris. Det var verkligen supersmidigt. Tjejerna var suveräna på att sköta sig i trafiken och att ta sig hem efter skolan i alla uppförsbackar. Det var mysigt att göra det tillsammans. 3 april hade jag tänkt börja cykla till jobbet igen, dom dagar som det är fint väder.
 
Häromdagen köpte jag även en cykel till Zoran i present. Vi köpte nämligen ingen till honom förra året för att först se om min kom till användning och det gjorde den med råge. Han har ju använt min en del han också så nu vet vi med säkerhet att vi verkligen kommer använda cyklar som transportmedel. Den kommer med hemleverans nästa vecka. 
Evelina har växt ur sin cykel så den har Laura fått ärva. Igår var vi därför och köpte en sprillans ny liten damcykel till henne en 24":are med korg!
 
Så i sommar kommer hela Familjen Babunovic cykla omkring ♡ Se upp!
 
Puss

Våffeldagen

10:48:22
God morgon ♡
 
Våffeldagen, min brors 36 årsdag och dagen då Jungfru Maria blev gravid med Jesus berättade flickorna för mig häromdagen.
 
Jag var på PW imorse och körde livesändning. Pratade om min brors död samt om olika sorters beroende och missbruk. Intressant ämne!
 
Våffelfrukost (LCHF så klart)♡
Mejerifritt till mig och Zoran!
 
Idag ska vi till kyrkogården och göra fint på brorsans grav ♡ sen ska vi till tippen och kränga massa skit som samlat på sig under vintern.
Evelina ska få en liten damcykel så den ska vi åka och köpa också. Mysdag helt enkelt!
 
Äter ni våfflor? Vad hittar ni på?
Puss

Våren är här!

23:05:52
Ett underbart blomsterhav på vägen upp från Brunnsparken till kompassen!
 
Våren har kommit till Göteborg och både igår och idag har det varit soligt och fint.
Imorse träffade ju jag Jessica för VIPSHOPPING på Lindex, men det blev även VIPSHOPPING på H&M och Kappahl. Jag handlade lite smått och gott till barnen och ett nytt matt läppstift och läppenna till mig från NYX.
 
 
Resten av dagen tränade jag veckans fredagsklienter.
Jag mötte upp familjen på tjejernas Taekwondo-träningen innan vi åkte hem och myste framför Trolls. Mysigt!
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. 
Puss

Det händer roliga saker

08:37:22
God morgon! 
 
Igår var en väldigt busy day. Idag blir det likadant. 
Kag var hos Jessica på Allékliniken igår och hon skämde bort mig och min hud i vanlig ordning. Rengjorde, la på AHAsyra och masserade mitt huvud, ångade ansiktet,tömde porer och la på en fantastisk uppfriskande mask samtidigt fick jag handmassage.
Ja, ni hör ju! BORTSKÄMD och jag njöt som bara den.
 
 
Nu är jag på väg att möta Jessica för VIPSHOPPING på Lindex Kungsgatan innan jag går upp och möter fredagens alla PTklienter!
Puss

God morgon torsdag!

09:20:30
God morgon! Solen lyser här i Göteborg och plusgraderna stiger.
 
Det var tyst här igår. Först jobbade jag halva dagen och eftermiddagen spenderades med min kusin på sjukhus. Håller tummarna för att hon blir bra snart ♡ 
När jag kom hem bakade jag frallor till Laura som ska med sin klass till en Arla Bondgård idag. Hur kul som helst. Det gjorde vi också när jag var liten. Minns det än idag som ett roligt minne trots att när vi fick hoppa i hö, så hamna min näsa på knäskålen så det forsade blod, haha!
 
Frallorna blev godkända, men jag får nog förbättra receptet innan jag delar med mig.
 
Idag står det blogg och jobbmöten på schemat.
Och jag kör all-in med vårig outfit. Blommig tunn tunika, bomber, jeans och brillor!
 
 Puss 

Nära och bra!

11:00:00
Effektivitet, det älskar jag! Jag jobbar till kl.19 ikväll så morgonen har fått gå i rasande fart. Först lämna barnen på skolan, hinna med en kaffedejt med Zoran innan min tid hos kiropraktorn. Och innan första klienten hann jag även med ett besök på MMsport som lägligt nog ligger här på kungsgatan så att jag kunde köpa lite grejer vi behöver.
 
Nya kapslar som ska vara helt grymma mot artros som Zoran har. Samt magnesium och stevua droppar med karamellsmak.
 
Nu måste jag jobba vidare!
Puss

Vi #rockarsockorna

08:40:25
För att uppmärksamma alla med Down Syndrom samt att vi alla är olika och att det är helt okej, har vi idag omaka strumpor på oss. #rockarsockorna
 
Gör ni det också?
Puss

Träning för vuxna och barn!

22:32:00
God kväll!
 
Vilken dag! Träning, jobb, storhandling, middag hos Baba och sedan hem för dansträning och läggdags.
 
Igår började vi nämligen med något nytt här hemma. Tjejerna älskar att dansa och att träna så jag tänkte att det skulle vara perfekt för tjejerns att dansa Zumba. Jag har ju hela Zumba-boxen som jag fick i present av Zoran för ett par årsen. Grymt kul och effektiv träning!
Varje dag i en veckas tid ska dom (om dom vill så klart) dansa med "lära sig stegen-videon" i ca en timme innan dom får gå över på dom riktiga dansträningarna. Och redan idag (dag 2) ser det riktigt bra ut.
 
Och NEJ jag träningshetsar inte våra barn. Jag ger dom en aktiv livsstil. Dom tränar ju dessutom taekwondo 2-3 ggr/vecka. Det är inte dåligt att röra på sig, punkt slut! Kan man jaga pokemon (det gör inte våra barn dock) så kan man dansa Zumba.
 
Båda två älskar det!
 
Jag vet att jag ger mina barn en sund och bra syn på träning. Att man gör det för att bli stark, få energi samt göra sig av med energi, för att ha roligt, för att vara frisk och hålla sig frisk i både kropp och knopp. Jag är stolt över att kunna lära dom det!
 
Tränar ni? Både vuxna och barn?
Dela gärna med er!
Puss och godnatt!

Pannkakslunch och avsked!

14:30:12
Morgonens PW var en kall och krispig upplevelse. Buhuuu! Jag som hade vårjacka igår! Dom säger att det ska komma snö, vi får väl se!
 
Idag åkte barnens extramorfar Tobbe hem igen. Laura skrek att hon ville att han skulle stanna i ett år till, haha! Vi har haft det mysigt och trevligt och en helg går fort!
 
Bild från i höstas när vi var hos honom!
 
Men först åt vi pannkaslunch innan han for. Jag och Zoran åt självklart mejerifria (lchf också). 19 dagar mejerifritt och det går fortfarande superbra!
 
Jag ska träna om en stund, men har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska köra ett pass här hemma eller gå till gymmet.. 
 
Puss

Daniel 28 år!

11:34:18
Idag fyller lillebror/svåger/morbror Daniel 28 år!
Grattis ifrån oss ♡
 
 

30 årskalas och Strike

11:23:12
God morgon ♡
 
Igår var den ingen vanlig dag! Min kusin Patrik fyllde 30 år  han är först ut i vår kusinskara som är födda 87. Jag är nöjd med att vänta 5 månader till.
 
Jag var förbi och firade 30åringen med paket ifrån Familjen Babunovic.
 
Efteråt åkte jag hem och åt tacos med familjen innan vi åkte iväg på bowling. Hur kul som helst även om jag förlorade.
 
1.Zoran
2.Laura
3.Evelina
4.Filip
5.Tobbe
6.Emelie 
 
Puss

PW och helgfrulle

10:08:33
God morgon lördag ♡
 
Jag och Tobbe (barnens extramorfar) var ute på en 4km PW i morse och handlade färskt bröd till honom och barnen. Det skriker vår ute med både plusgrader och krokusblommor som sticker upp här och var och inte minst min pollenallergi.
 
Nu har vi käkat gofrulle allihop och nu ska vi köra lite melodikryss innan lördagen kickar igång ordentligt.
 

Pojken med fiolen

11:09:51
Igår hölls det fiolkonsert i Aulan. Det var Filip och hans kompisar på föris som skulle spela för oss.
Så duktiga att det inte är klokt. Jag har många bilder, men måste kryptera bilderna så bara han syns innan jag lägger upp dom här.
 
Alla barn fick en ros av pedagogerna när konserten var över ♡
 
Nu blir det jobb innan ledig helg! Vi har en för barnen hemlig gäst som kommer och ska vara hos oss hela helgen. Önskar så att jag kunde fått sett deras min när dom får se honom. Men men!
 
Puss
 

Hej Onsdag

10:34:00
God morgon!
 
Mitten på veckan och mitten på mars!
Här går det undan! #MejerifrittMars går så bra. Zoran är grym som kör LCHF och mejerifritt med mig. Jag hoppas han fortsätter med det förstnämnda efter mars också. Det är inte lätt att bli "profet i sin egen by" ska ni veta, men jag har tålamod och blir glad för alla steg i rätt riktning.
 
Min frukost idag blev mandelgröt med mycket kokosolja i för att hålla mig mätt hela dagen!
 
Jobbar halvdag idag och kommer därmed få njuta av solen och orkanstormen som råder här i Göteborg när jag åker hem vid halv 4.
 
Brillorna på ♡
 
Ha en fin onsdag!
Puss