FaceBook
Instagram
Mail

Träning för vuxna och barn!

22:32:00
God kväll!
 
Vilken dag! Träning, jobb, storhandling, middag hos Baba och sedan hem för dansträning och läggdags.
 
Igår började vi nämligen med något nytt här hemma. Tjejerna älskar att dansa och att träna så jag tänkte att det skulle vara perfekt för tjejerns att dansa Zumba. Jag har ju hela Zumba-boxen som jag fick i present av Zoran för ett par årsen. Grymt kul och effektiv träning!
Varje dag i en veckas tid ska dom (om dom vill så klart) dansa med "lära sig stegen-videon" i ca en timme innan dom får gå över på dom riktiga dansträningarna. Och redan idag (dag 2) ser det riktigt bra ut.
 
Och NEJ jag träningshetsar inte våra barn. Jag ger dom en aktiv livsstil. Dom tränar ju dessutom taekwondo 2-3 ggr/vecka. Det är inte dåligt att röra på sig, punkt slut! Kan man jaga pokemon (det gör inte våra barn dock) så kan man dansa Zumba.
 
Båda två älskar det!
 
Jag vet att jag ger mina barn en sund och bra syn på träning. Att man gör det för att bli stark, få energi samt göra sig av med energi, för att ha roligt, för att vara frisk och hålla sig frisk i både kropp och knopp. Jag är stolt över att kunna lära dom det!
 
Tränar ni? Både vuxna och barn?
Dela gärna med er!
Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Jag och barnen går väldigt mycket. Både till förskola och fritids på morgonen (har bara en bil i familjen), samt om helgerna för att vi gillar att vara ute och röra på oss. Isac har hängt med mig och kört intervallträning ett par gånger också. Mitt mål är att integrera barnen i min motion mer framöver :)

Svar: Det är ju hur bra som helst! ♡☆ Vi har också bara en bil och förra året började hag cykla sommartid.
Vi har tänkt göra samma iår.

Kram
Emelie

2017-03-21 @ 20:14:27
URL: http://fotoliselotte.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: