FaceBook
Instagram
Mail

Fredag hos mormor

20:02:55
Åh, vilket underbart sommar väder vi har haft idag, så varmt och skönt..
På morgonpromenaden efter frukost gick vi och hälsade på kor och på lamm, korna var lite för stora för Evelinas smak så dom ville hon inte stanna länge hos, men lammen matade hon med gräs, oj så skojigt!

Vid lunch gick vi bort till hästarna och matade dom, det finns så mycket kul att göra oss mormor!

Idag grillade vi och mamma gjorde en sååå god rabarberpaj, om någon vill ha recept så fråga bara!
Nu ska jag gå och diska och sen ska jag bara slappa i soffan!

I trädgården hjälpte Evelina mormor att hänga tvätt:
Jag hjäpler dig mormor

Och så hade Evi lite picknik:


Vi hittade min gamla dockvagn i ladan och den blev poppis:
Mormor gör iordning

Så duktig på att köra:
Kom så går viOJ vad hon kan!Kommer ni eller??

Puss på er

Ps. Vi saknar dig tata Ds.

Resan till Mormor

19:50:16
Fasade ju lite över resan då dom har tagit bort alla familjevagnar på tågen, men hon va så snäll och satt på sin plats hela tiden och sov en stund med!! Mammas duktiga tös!
Nu kan vi ju bara hoppas att resan hem på måndag går lika smidigt!

Hemma gjorde Sebbe och mormor pizza till oss alla, Mmmm så gott det blev!

Saknar tata gör vi båda 2 men det är ju bra att sakna också!


Sötnos!


Gott med Pommes!


Sover så gott


Sova på mamma också


Myspyyys

Örebro

08:11:04
Idag åker vi! Kl: 12:02! Har lite resfeber tror jag, har lite svårt att åka ifrån Zoran, får en klump i halsen när jag tänker på det, usch!
Och att dom har tagit bort alla familjevagnar från alla tåg gör ju inte saken bättre, det betyder alltså att Evelina ska sitta brevid mig på sitt säte i 3 timmar, eller huuuur att det kommer gå, åhhhh blir så trött på allt! Ska gör allt jag kan för att hålla henne vaken tills vi sätter oss på tåget så att hon kan sova en stund och slippa vara vaken alla 3 timmarna..

Det gick jätte bra att lämna Evelina hos Baba igår, inga problem alls, men det visste jag redan. Jag kom ju tillbaka efter en timma bara så det av ju inte så länge heller sen stannade vi där nästan hela dagen och när vi kom hem så försökte vi att mysa med tata så mycket som möjligt, han kommer ju sakna sin lilla tjej!

Har fortfarande inte fått mitt paket, ville ju ha med mig det upp till mamma, men men va ska man göra!

Nu måste jag packa klart!

Puss♥

Första gången

06:52:26
Idag blir första gången som Baba och Deda ska passa Evelina! Det kommer gå skit bra.. Jag ska iväg på ett ärende som det är bäst att inte ha med sig barn på och hon kommer ha roligare där...

Jösses va det har blåsigt här i natt, rena stormen och det bara fortsätter, vart ska detta sluta undrar man...

Och hoppas att mitt paket har kommit idag, längtar och längtar!!!

Puss och Kram

Paketet!

09:48:37
Sitter och väntar på att jag ska få en avi så att jag kan gå och hämta ut ett paket som jag väntar på!
NU undrar ni säkert vad som ligger i det, men det får bli en överraskning som jag avslöjar senare i veckan!

Sitter här och ler för Evelina har världens dansuppvisning för mig, mitt älskade sockerhjärta! Väldigt mycket skaka på rumpan dans ahha!

Vad ska man gör aidag då? Igår va vi ju ute nästan hela dagen, men då var det ju varmt och sol och idag är det bara mulet, usch.. Måste iallafall hänga tvätt innan vi gör nått annat, måste ju ha med massa klädet till Örebro!

Hej så länge!

Coolingen!

09:41:02
Ja, ser ni den här coolingen på vägen så tuta 2 ggr haha
tuffing!

Tar svängarna hur snyggt som helst!

Mamma puttar på i uppförsbacken :-)

♥Tack Baba och Deda för den fina cykeln♥

Nu hoppas jag på...

20:40:16
...fint väder imorn, så att vi kan åka till Trädgårdsföreningen eller nått, bara vi slipper vara inne! SÅ himla trött på detta växlande väder som aldrig vill växla till sommar! Jag vill ha sommar nu!

Just det, Evelina säger bada nu, jisses alltså, det bara sprutar ut ord ur henne! Och tänder har hon massa, men stackarn för det är inte så att dom kommer smärtfritt precis. Hon har så ont att vi måste ge alvedon på kvällen och på natten! Hoppas det blir bättre snart!

På torsdag åker iallafall jag och Evelina till mamma i Örebro, blev ju inget sist då det inte fanns några biljetter, så håll tummarna för att det finns det nu på onsdag! Evelina saknar sin mormor och jag min mamma!!

Mars-09
Mormor och Evelina

Januari-09
Kära mor

Puss på er alla

Besök!

20:25:10
Ja, idag kom dom äntligen! Som vi har väntat och väntat! Alltså på John, Elina och Amelia! Dom stannade ett par timmar och vi åt kycklingsallad till lunch och barnen lekte så fint med varandra!
Så nästa gång är det våran tur att komma till Karlshamn och det blir när Zoran har sin första lediga helg.. Ska bli kul!! Vi har ju lovat att komma så länge och nu kan vi äntligen komma, hoppas jag iallfall!

Bilder från idag:
Familjen Johansson/Svensson

Elina, John och Amelia

Undra vad jag pratar om där???

Haha som man ser ut ibland!

Gunka!

21:39:57
Ja, nu har Evelina ett ord till i sitt ordförråd, nämligen GUNKA = Gunga.. Blev inte direkt förvånad då det är hennes favorit på lekplatserna..

Och köttbullar blev det, blir så nostalgisk när jag står där och steker dom. Tänker på Bamses farmor haha! Och Evelina åt som bara den.
Här lagas det mat!


Grattis Amelia!

15:58:21
♥ Idag fyller lilla Amelia hela 2 år! Grattis
Grattis Amelia

Fredags middag!

15:55:08
Idag ska jag göra Hemmagjorda köttbullar (skulle aldrig få för mig att köpa färdiggjorda), kokt potatis, brunsås och rödkål! Guuud så gott det ska bli, är så sugen på det! Det va så längesen jag gjorde det sist.

Jag och Evelina har haft en riktig hemma dag och hon har hjälpt mig att dammsuga, hon är faktiskt riktigt bra på det haha!
Och imorse fick vi besök av Pilla som hade massa skvaller att berätta! Me love!

Nej, nu måste jag börja göra köttbullarna!

Dagen som varit..

21:51:13
Sagt och gjort, vi åkte till Morfar och Kerstin i Lilla Edet! Och en tråkig bilkö fick vi sitta i så tur att man kunde roa sig med lite fotografering.
Visst ser jag ond ut, msåte bero på bilkön :-)Trött tös!Fina som få!



Hade tänkt laga lasange till dom så att dom kunde fryst in resterna, men Kerstin var sugen på sill och färsk potatis så det fick det ju bli då!
Evelina lekte på lekplasten med Gammel morfar och tata ute på gården medans jag fixade maten, oj va kul dom hade haft! Träffat katter och gungat och haft sig!
Jag, morfar och Evelina

Evelina ledsen och Gammel morfar hur lugn som helst!

Sen åkte vi till Baba och Deda och Evelina äter så fint själv nu. Med gaffel går det bäst! Duktig tjej!
Kan själv!

Puss på er

Hallå hallå...

08:58:33
Idag bär det av till min morfar och Kerstin i Lilla Edet.. Ska dit och laga mat och ge morfar naturmedicin som han beställt..

Såg ni på SVT2 igår?? Isf ger jag all cred till den mamman som hade världens minsta mage som inte sa ett knyst när hon födde lille Kristoffer, hon sa ju innan sista värken att hon inte orka mer och var rädd, men sen sa hon ju inget.. Jag kan ju bara säga att jag var inte tyst, det hördes att jag födde barn haha, men om det blir en nästa gång så ska jag nog försöka ta det mer lugnt, för förhoppningsvis så blir jag inte igångsatt, det blir så intensiva värkar då..
Nästa gång vet man ju mer vad som väntar liksom!
Det gör ont att föda barn!
Humorn hade han med sig!
Teamwork!!!

♥Och till oss kom lilla Du♥
Fridfulla miraklet

Mmmm...

20:00:57
Vattenmelon är såå gott, ellerhur! Mina kära svärföräldrar kom förbi idag och dom ahde köpt en vattenmelon till oss och svärmor hade lagat pita med spenat och ost, mums!!!
vattenmelon

Nu är Evelinas gudfar Ogi och Zorans kusin Sasa på besök så det är nog bäst att jag är social..
KOM IHÅG att norska serien Barnmorskorna börjar idag kl 20:30 SVT2!! Helt underbart att se dom små liven födas, blir lika rörd och lipar varje gång!

Kul förresten att ni är så många som har kommenterat idag, alltid lika kul att se vad ni skriver!

Puss på er

Good morning!

08:06:25
Här sitter jag och Evi och vaknar till liv av Reggaeton. Vi älskar latinamerikansk, hon gör det nog för att jag inte lyssnade på mycket annat när hon låg i magen.. Jobbade som dansare på en club tills jag var i 5:e månaden, det va bra för på det sättet höll man ju igång, men sen var jag tvungen att lägga ner pågrund av foglossning. Trist, men jag fortsatte att dansa hemma istället..

Såhär kunde det se ut på helgerna innan jag fick Evelina, ellerhur Natta?
Jag och NatalieDet är du och jag!
Och nu dansar jag med min lilla moviestar and I love it!!!!!!!!
NU dansar jag med dig!

Baba och Deda

11:50:23
När Evelina vaknar ska vi åka dit är det tänkt.. Då blir dom så glada så... Har inte bestämt mig om vi ska vänta på att Zoran slutar jobbet halv 1 eller om vi ska åka med bussen när hon vaknar, hmm.. Tror faktiskt att vi väntar på Zoran..

Visst är hon underbar våran tös
Mammas tjej
Mammas tjej

Evelina saknar Bebbe

09:36:33
Igår morse satt hon och ropa på honom!
Roligt

Pilla inte min FRILLA!

Snygga morbror Sebbe

Ps. detta är mitt 200:e inlägg Ds.

Tror ni inte..

22:36:20
...att jag glömde kameran iallafall?!! Jag blir så trött på mig själv... Jag är så virrig och vimsig nu för tiden så jag vet inte vad... Ska försöka roffa åt mig några bilder av dom andra mammorna som jag kan lägga upp här, hihi!
Evelina var iallafall ÖVERLYCKLIG när hon fick träffa alla sina kompisar, hon skulle pussas och kramas med allihop.. Och jag var inte mindre glad jag över att få träffa barnen och deras UNDERBARA mammor..


Vi är sådana där mammor som i stan oftast kallas för barnvagnsmaffia! Vem kom på det ordet ens?? Läste i en blogg att vi (då menar hon föräldrar med småbarn) borde stanna hemma, eller åtminstonde lämna bort våra barn när vi skulle någonstans så att "VANLIGA"  männsikor kunde få handla ifred utan att bli påkörd av barnvagnar och höra skrikande ungar!
Några råd till er som känner så:
- Sluta upp med att försöka slinka före en med barnvagn, då får man ont i hälen..
- Använd öronproppar om du är så känslig för ljud, för fyllegubbarna och knarkarna inne i stan låter mer än ett barn som skriker..
- Åk inte in till stan på förmiddagarna för då är vi troligtvis där!
- Gå på lite mindre cafeer som inte verkar barnvänliga
- Skaffa inga barn försen ni har ändrat uppfattning!

Ja, ikväll är jag på lite debatthumör och så är jag hemskt sugen på gröna vindruvor, mums!!!

Puss på er

Sofia var här

07:56:37
Jag, igår va hon här på besök.. Kul, för vi har inte sett varandra sen Evelinas kalas, så hon hade aldrig sett Evelina gå själv heller..
Vi passade på att leka på en lekplats ute i solen, mysigt! Glömde ju självklart att ta kort, men men what to do haha...

Idag ska vi nog åka in till stan och leka med massa barn och fika.. Dets ka bli kul, det är Hanna och lilla Molly som har bjudit oss alla hem till dom.. Så idag får jag INTE glömma kameran..

Nu ska jag och Evelina är lite frukost.

Var det någon som såg söndagsparty med Filip och Fredrik igår?? Dom gjorde om han där stackars Idol-Johan till nån stekare från Stureplan! Behöver jag säga att han inte trivdes i det haha!
Johan Palm slutade fyra i ?Idol 2008?.


Puss på en stund!