FaceBook
Instagram
Mail

5 oktober!

17:32:00
Tisdag!
 
Tänk att det fortfarande är så varmt som 11°C kl.5:30?! Även om det känns som att det mest har regnat dom första dagarn ai oktober så inger värmen ändå ett hopp om britt-sommar!
 
Igår mötte jag upp Bengan för att ge honom supporter-armband som dom köpt och då gav Barngan mig varsitt paket till trion som han köpt när han var i Madrid förra månaden.
 
Jag kom ju hem så sent igår efter jobbet så jag kunde inte ge dom paketen då så nu imorse placerade jag ut dom vid deras platser vid frukostbordet. Paketen innehöll superfina plåtaskar med spanska motiv och inuti låg det violkarameller. Så fina ♥
 
Inte en frukost jag hade kunnat tro att jag skulle kunna njuta av kl. 06:50, men det är ju tur att man kan ändra sig eller hur?! ALTT är bättre än fettkaffe, haha!
 
5 oktober och hela orten har namnsdag, haha!! Grattis Bror🤣
 
Fina spralliga Tina var hos mig i Källarn idag ♥
 
Dom här tre kommer användas flitigt. Tips om du bill öva upp dina chins och pull ups.
 
Jag hann med en mycket sen lunch nu innan basketen! Jag kommer nog inte vara så hungrig när det är dags för middag om 3 timmar, haha!
 
PUSS

Kanelbullens dag

14:19:00
Hej hej v.40
 
Veckan började på bästa sätt; med en regnfri löprunda. Jag har glömt att leta reda på den fär pannlampan jag skrev om. Det måste jag göra denna veckan!
 
Dagens frukost: Fettkaffe! Jag har aldrig gillat det för jag dricker mitt kaffe kolsvart ♥
 
Innan vi skulle åka till matchen igår förberedde jag inför Kanelbullens dag! Så länge jag kan minnas har jag gjort LCHF-kanelbullar, men i år när jag ändå inte själv skulle äta några så passade jag på att baka glutenfria med jäst. Det gick smidigt, men hjälp vad jobbigt det är med all jäsningstid.
 
Dom blev riktigt fina och enligt barnen och Zoran lika goda som "vanliga kanelbullar".
 
Kanelbulle och iskall mjölk ♥
 
Jag får fira med kålpudding och det är jag inte det minsta ledsen för. Det är ju det godaste jag vet!
 
Vill du köra ett riktigt gött träningspass för rumpan? Detta körde jag i morse!
 
Pernilla var precis här i Källar'n för sitt PTpass. Det blev svettfest deluxe!
 
 
Nu ska jag äta lunch innan nästa PTklient kommer!
PUSS

Matchdag

19:48:00
Matchpremiär!
 
12°C och regn från alla håll och kanter. Typiskt Göteborgsregn med andra ord. 
 
Två guldtackor 💛 Det blev kantareller och bacon till frukost idag.
 
Idag spelade vi säsongens första match! Tjejerna var grymma. Det slutade med förlust, men det var rättvist för vi vann överlägsetmot dom sist. Nu vet vi vad vi behöver öva på framöver. Vi är så stolta över dom allihop 💛
 
Efterlängtad middag!
 
Jag har lite jobb att göra på datorn innan det är dags att stänga ner för idag. Så redo inför en ny vecka!
Puss

550, 124 och 60!

20:30:00
2 oktober!
 
Morgonrunda nr:500 i rad, löprunda nr:124 irad och min mammas 60-årsdag. Det firades med en lite längre löprunda i skogen i härlig höstluft.
 
Skål för lördag!
 
Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Jag var nämligen helt säker på att vi hade köttdag på kostschemat idag, men när jag läste för att se hur mycket jag skulle ha så såg jag att det var fiskdag idag... Snabbt som sjutton fick jag åka till närmsta fiskdisk för att handla makrill och torsk.
 
Jag hann hem till melodikrysset och när blomkåålsmoset var klart så märkte jag att makrillen jag köpte inte var makrill utan böckling.. Suck... Det är gott med böckling, men det är så små ben som är jobbiga att rensa ut när dom hamnar i munnen. 
 
Mums gör blomkålsris till lunch. Så glad över att magen inte reagerade på det heller.
 
Vi invigde våra nya snygga vita stekpannor idag. Det är våra första keramiska och vi är så nöjda. Dom passar dessutom in väldigt bra i vårt kök.
 
Mums vad gott! 
 
PUSS

Vi klarade det!

16:33:00
”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Werlabs"
 
1 oktober, provtagning, akuttid och resultat
 
Jodå, oktober sköljde liksom över mig...Dränkt, men inte kränkt kan man väl säga. Det är nog bara att jag vänjer mig vid att bli dyblöt på rundorna framöver.
 
 När jag beställer hälsokontroll så tar jag alltid proverna på Carlanderska för där är det drop-in och sällan långa köer. Det tog mig ynka 14 minuter att gå från bilen, köa, ta proverna och sätta mig i bilen igen. Snabba puckar med andra ord.
 
Provtagningen går superfort och alla sjuksköterskor som jag träffat där har varit supersäkra med nålarna oc jätteproffsiga. Jag är lättstucken därför gå det väldigt lätt att sätta nål, men jag vet att dom är superduktiga att sticka både rädda och svårstuckna ♥ Jag köper alltid XL-paketet och då behövs det flera rör med blod.
 
Från en vårdinstans till en annan. Istället för att åka från provtagningen till jobbet fick jag vända och åka med Evelina till VC för en akuttid hos hennes läkare. Hennes öga som krånglatsedan i juni har svullnat upp och börjat göra ont så det måste undersökas ordentligt. Idag blev vi dock inte klokare än vi var när vi kom dit... Så trött på vårdkarusellen och att hela tiden bota symptom oc inte orsaken. En brådskande remiss till Mölndal är skickad nu så vi får hoppas att det går fort.
 
Första grönsaken på över 30 dagar blev broccoli.Det var gott, men jag blev proppmätt efter hälften (50g) och så kändes det som att det la sig som en sten i magen. Den käsnlan har jag inte haft under hela matkuren. Sen började magen låta och arbeta så den var nog beredd på att ta emot och berabeta broccolin. Nu håller jag tummarna för att ag tål det bara.
 
Pernilla kom och mätte, vägde och fotograderade sig och HÄR kan du läsa om hennes resultat och tankar efter denna matkuren.
Vi (och Madde) klarade det! Nu väntar 14 dagar introduktion av mat.
 
Nu är det hösr!
 
Ny träningsstege är publicerad också!
 
Puss