FaceBook
Instagram
Mail

Morsdag!

22:34:00
Även om det är uppskattning i vardagen som betyder mest så blev jag väldigt glad och överraskad när barnen gav mig en bukett och ett paket med tryfflar och te.
 
Mammas älsklingar ♡
 
Har ni uppvaktat era nammor något extra idag? Min mamma fick en morsdaggåva från Rituals när hon var här sist. Hon firar ju varken födelsedagar eller annat, men morsdag slipper hon inte undan från mig. Tack mamma för allt du gjort för min och mina syskons skull.
Det enda som är bättre än att ha dig som Mamma, är att våra barn har dig som Mormor ♥
 
 
Puss på er alla supermammor!

Finbesök från Norrland!

19:11:00
Igår hade vi finbesök ändå ifrån Ö-vik i Norrland.
Sofia och Malte var här tillsammans med Hanna och käkade mat och pratade i massor.
Mina barn älskar andra barn och bebis är ju extra kul. Filip har alltid tyckt att bebisar är söta, speciellt om dom är på en armlängds avstånd ifrån honom, haha! Men Malte var han helt tokig i, på ett bra sätt då alltså. Han ville pussa honom, hålla honom, visa honom saker och allt det där han aldrig velat göra med bebisar innan. Hur gulligt som helst. Fina Malte han var så glad hela tiden och älskade nog uppmärksamheten han fick av alla oss tokiga "tanter" och barn som pratade lustigt, skrattade och hade oss ♥
 
Roligt att få träffa Malte som jag bara fått se genom bloggen tidigare. Tråkigt att bo så långt ifrån, men desto mysigare när man väl ses!
 
Sofia har massa fina bilder på sin blogg från gårdagen. Mina kamera hann jag bara ta bilder på barnen med!
Puss

Som ett brev på posten!

08:14:02
God morgon!
 
På väg till jobbet, inte stressad dock irriterad.
Då Laura skulle vara inne på grund av sin fot så blev även jag och Filip också inomhus. Jag passade på att tvätta fönstrena på hela framsidan i och med att det var sol. Tror ni inte att det ska regna flera dagar nu då! Skit väder!
 
 
Ta med er paraplyerna hörni!
Puss

Grymma tjejen!

21:46:00
Nageltrånget visade sig vara inflammation i nagelbandet. AJ! Laura vet precis hur det är för hon hade det ju i fingret förra året. Läkaren och jag kom överens om att ta hål på svullnaden som var fylld med var för att jag i efterhand ska lägga om tån med asolomläggning morgon och kväll. Funkar inte det blir det antibiotika i ett par dagar. Måtte det funka nu alltså så hon slipper det, sist blev det nödvändigt med antibiotikakur...!
 
 Världens grymmaste tjej låg helt stilla på britsen med sin lillebror och sa inte ett pip när läkaren stack och sedan klämde ut var ifrån tån.
Min älskade lilla docka, vilken tuff tjej du är ♥
 

Just nu på Vårdcentralen.

10:16:18
Det är väl typiskt att 2 av 10 läkare jobbar idag...
Det lär ju ta ett tag här för vi är långt ifrån ensamma om man säger så. Tror inte hon är så högt upp på prioritetslistan heller med "bara" nageltrång. Och vi lär väl ha både det ena och andra när vi går härifrån, haha!
 
Lilla loppan!
 
Puss

Foodprep köttfärsvecka!

08:12:00
God morgon ♡
 
Strålande sol och klarblå himmel! VABar Laura idag då hon vaknade med nageltrång på stortån stackarn, så det blir en visit hos farbror doktorn om en liten stund.
 
Igår var det dags för att göra matlådor. Denna veckan är det köttfärsvecka på deffen. Jag använder kycklingfärs då fetthalten är 5%. Jag hade även kryddor på, spiskummin, salt, peppar och 3 bitar fryst spenat.
I dessa lådor är det: 100g shiratakinudlar, 100g kycklingfärs, 70g broccoli och 1 ägg!
 
Som sagt, det krävs karaktär och vilja av stål. Tacos och pannkakor till resten av familjen, haha!
Pannkakor kan jag skippa,men tacos hade varit gött alltså.
 
Nu ska jag göra i ordning mig och barnen för ett besök på Vårdcentralen. Hoppas det är lite folk.
Puss

Vår lilla Violina

22:24:03
Zorans farfar, Deda Jovo kallade alltid Evelina för Violina. Han gick bort när Laura bara var några månader så det är över 5 årsen nu. Tänk va roligt det hade varit för honom att få se henne spela fiol i skolan nu.
För idag var det dags för vårens fiolkonsert. Fötrutom familjen kom min pappa också. Det uppskattade Evelina, han va ju med på den första konserten i höstas också så då är det ju extra kul att visa vad man lärt sig.
 
Dom var så duktiga allihop. Dom spelade samma låtar som i höstas och nog var det skillnad. Dom var mer säkra på fiolerna och tittade inte ens på Fiol-Eric (deras fiol-lärare).
 
I 1:an kan dom välja att fortsätta med fiol, men då kommer det kosta precis som vanliga musiklektioner.
Evelina har inte sagt att hon vill fortsätta så vi får väl se om hon säger att hon vill spela fiol eller något annat instrument eller kanske inte något. Hon har ju sin taekwondo också så hon kanske vill satsa mer på det?!
 
Älskade Evelina, mitt liv började på riktigt när du kom♥
 
Vacker som en ängel!
 
Puss

Premiärtur till Taekwondon!

09:42:00
På måndagar och fredagar är det Taekwondo-träning för tjejerna. Dom trivs verkligen och jag önskar så att morfar hade hunnit få uppleva det, att se dom träna den sport som han brann för hela livet.
 
Igår åkte vi dit hela familjen och på vägen till bilen ville alla 3 kidsen köra sina pinepeaks-cyklar. Dessvärre utan hjälmar, shame on us! Filip kämpar på, men det slutar alltid med att han står på den och någon av vi vuxna får dra honom. Typiskt bekväma minstingen i familjen, haha! ♥
 
Evelina testade den nya blåa sparkcykeln som vi testbloggar för jollyroom.se och hon älskar den!
 
"Den glider hur bra som helst mamma!"
 
Nej nu får jag sätta fart! Jobb hemifrån idag, med kostscheman, träningsupplägg och fakturor väntar! Även det stora tvättberget ska bort och lunchträningen får vi inte glömma.
Ha en fin tisdag ♥
Puss

Älskade barnbuketter!

22:40:00
God kväll ♥
Solen har tittat fram längre stunder idag och det bränns lite på kinderna ändå. Dags att börja smörja in ansiktet nu kanske. Man vill ju inte vara ett russin i ansiktet när man blir 40+ så det gäller att skydda huden.
 
Här ute har det blommat upp ordentligt. Det är en salig blandning mellan maskrosor, smörblommor och små prästkragar.
Igår kom Laura inspringandes med en underbar lite bukett. Självklart en riktig barnbukett där den ena blomman har lång stjälk och den andra ingen alls ♥
När jag stod i köket och letade efter ett litet glas att försöka rädda några av blommorna i såg jag min ljusstake som jag vann på en Partylite-träff för längesedan, PERFEKT! Jag fyllde den med lite vatten och kortade ner alla stjälkar och la dom i vattnet. Det blev så bra och nu flyter dom omkring så fint.
 
 
 
Nu vet jag vad den ljusstaken ska fyllas med hela sommaren!
Puss

Testbloggare för jollyroom.se

15:19:44
Wohoo!
 
Vi har blivit valda till testbloggare för jollyroom.se. Eller ja, barnen testar, säger vad dom tycker och skriver vad vi tycker.
Behöver jag säga att dom hoppade jämnfota när jag berättade att dom skulle få testa en PINEPEAK springcykel och en PINEPEAK sparkcykel?! Dom fick själva välja färg och valde turkos på båda två. Vi har ju en till sparkcykel från PINEPEAK som vi fick på jollyrooms kalasevent på Alfons Åbergs Kulturhus.
 
Laura älskar springcykeln och går inte någonstans längre, det är bara den som gäller för at ta sig fram ♥
 

Shoeoholics

17:08:00
Inlägget innehåller adlinks och klassas som ANNONS
 
Alla i Familjen Babunovic älskar skor, alltså verkligen älskar.
Förr handlade jag i och för sig mest klackar och nu dom senaste åren är det sneakers som avlöser varandra.
Men det är inte så att jag köper och inte använder för jag använder dom verkligen, tvättar dom i maskin ofta för att dom ska vara fräscha och se nya ut. När jag använt färdigt dom så slänger jag dom inte utan skänker dom. Samma gäller för hela familjen.
 
Just nu har Sportamore.se 30% på massor så jag tänkte slå till och köpa dessa↓ till mig och Zoran.
Kan ni gissa vem som ska ha vilka?
 
 
Är ni lika tokiga i skor som vi?
Puss

Årliga cruisingen i Kungälv

11:43:50
God morgon!
 
Igår eftermiddag mötte vi upp Hanna och Co i Kungälv för att titta på bilcruisingen. Jag älskar att titta på gamla amerikanare, doften, ljudet och hela kulturen är härlig och påminner mig om när min styvpappa Tobbe tog med oss på Power Meet och liknande tillställningar. Vi hade dessutom väldig tur med vädret för det blev riktigt varmt och soligt.
 
 
 
 

Lördagsfix och defftankar

09:45:25
God morgon ♥
 
06:15 kom Evelina och Filip och kröp ner bredvid mig, men det tog inte många sekunder innan det var dags för toabesök. Tänk att jag inte haft blöjbarn på nästan ett helt år nu. Helt fantastiskt skönt.
Sen var ju jag igång. Dammsög, dammade och diskade i köket. Städade och gjorde i ordning på inglasade balkongen hann jag också med innan barnen ville ha frukost.
Smoothie var alla tre överens om att dom ville ha så det fick det bli.
 
Lördagens smoothie:
3 mogna bananer
Juicen från 1 apelsin
2 krm vaniljpulver
3 dl yoghurt
 
Mina små gryn ♥
 
Lördagar har ju varit planerade ätardagar för mig nu under deff, men nu har jag bestämt mig för att hoppa över det. Anledingen är att jag har mått väldigt dåligt på mina ätardagar. Illamående, dåsig och väldigt trött. Att öka kaloriintaget och då helst och mest med kolhydrater klarar inte min kropp av, den slår bakut. Så den är liksom inte något som hjälper mig eller motiverar mig till att fortsätta så nu kör jag bara på med deffen och hoppar över ätardagar. 31 maj är min sista dag dvs nästa söndag så det är inte så länge kvar heller.
Jag gör ju liksom detta för att själv veta hur det känns att deffa då jag rekommenderar mina klienter det (om det är vad deras mål kräver) och nu känns det som att jag har ett bra underlag.
 
Standard frukosten för mig just nu är kokosgröt!
 
Hoppas ni får en fin lördag!
PUSS

En bra början!

23:26:03
Lära känna-dagen i skolan gick hur bra som helst. Nu har jag en blivande 6 åring som knappt kan bärga sig till skolstart, fritids och fiolspelande. Att hon dessutom kommer gå tillsammans med Malina som är Evelinas skolbästis lillasyster gjorde ju det hela extra roligt.
 
Blivande skoltjejer!
 
Nej, om man skulle gå och lägga sig nu kanske?!
Imorn är det tänkt att vi ska till Kungälv och titta på bilparad med Hanna & co.
 
Sen på kvällen ska jag ut och fira min fina Märiam som fyllde 28 år igår ♡
 
Fullt upp!
Puss

God morgon fredag!

08:21:57
God morgon ♡
 
Det är bara jag och Filip som är kvar vid frukostbordet. Det är en sådan där morgon då det tar honom typ 1 timme att få i sig frukost. Mat är inte hans intresse...
Frukost är inte mitt intresse heller. Har aldrig gillat äta frukost, men nu under deff har jag inget val.
Kokosgröt är vad som går ner, med nöd och näppe dock.
 
 
Idag ska jag och Laura till skolan för en lära känna skolan-dag. Tänk att vår lilla tjej ska börja skolan i augusti och att vi då kommer ha TVÅ skoltjejer här hemma ♡ Stoppa tiden någon!
 
Igår var det vårfest på skolan självklart var vi där allihop. Man kunde köpa tårta som fritidsbarnen gjort och leka lekar så som hoppa säck, målkast eller gå tipspromenad. Mysigt!
 
Puss

God morgon fredag!

08:19:40
God morgon ♡
 
Det är bara jag och Filip som är kvar vid frukostbordet. Det är en sådan där mirgon då det tar honom typ 1 timme att få i sig frukosr. Mat är inte hans intresse...
Frukost är inte mitt intresse heller. Har aldrig gillat äta frukost, men nu under deff har jag inget val.
Kokosgröt är vad som går ner, med nld och näppe dock.
 
 
Idag ska jag och Laura till skolan för en lära känna skolan-dag. Tänk att vår lilla tjej ska börja skolan i augusti och att vi dp kommer ha TVÅ skoltjejer här hemma ♡ Stoppa tiden någon!
 
Igår var det vårfest på skolan självklart vae vi där allihop. Man kunde köpa tårta som fritidsbarnen gjort och leka lekar så som hoppa säck, målkast eller gå tipspromenad. Mysigt!
 
Puss

Nu är det bestämt!

15:18:00
I tisdags ansökte jag och fick det beviljat. 
Från och med 1 oktober i år så går jag ner till att jobba 30% på kommunala jobbet, d.v.s jobba varannan helg. 
Resten ska jag bara jobba med Back To Basics PT. Det går bra nu och jag känner att ni satsar jag.
Jag känner mig så lycklig. Tänk att jag får chansen att göra detta, jobba med mitt drömyrke.
 
Idag körde jag mitt 151 pass på gymmet under lunchen! 365-utmaningen går bra med andra ord!
 
Puss

En bra dag!

22:54:00
En stressig, men bra dag!
Mycket har blivit gjort och sånt gillar jag, att fixa och vara effektiv. 
 
Lunchade med Jessica på Allékliniken. Ta-med-lunch från vårt älskade Sjöbaren i Haga.
 
Hämtade min vinst från Fanny Michel som jag vann på Springtajmeventet. Älskar den dock var det ett hål i den jag fick på själva eventet och nu är den bytt! Supertrevlig och serviceinriktad personal.
 
Jag var även uppe på Exhale och fixade med kort. Det är där jag tränar PT-klienter.
 
Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp i morgon. 
Puss
 

Hittat i skogen

09:21:04
God morgon ♡
 
Soliga dagar får Evelina cykla till skolan om jag och Zoran börjar sent.
Idag var det på gränsen, men vi tog cykeln ändå. Med den här regniga våren så är det inte många dagar hon fått cykla till skolan.
 
Hon cyklar och jag joggar.
 
På joggingturen hem fann jag en skylt som jag inte sett förut. Den där labyrinten måste jag och familjen utforska. Jag har aldrig hört talas om den ens?! Spännande!
 
Nu blir det en snabbis på gymmet innan jag ska till stan för jobbmöten och lunch.
Puss

Älskar vårt område.

22:18:21
Aldrig vill vi flytta härifrån, vaken jag och Zoran eller barnen. 1 Juni är det 5 årsen vi flyttade hit och vi har aldrig ångrat oss. Nära till allt! Att dessutom investera i sig själv genom att köpa istället för att hyra är bara ett plus i kanten. Tur att vi aldrig köpte hus eller radhus i Landvetter när vi sökte som mest. Vi hade nog ångrat oss ganska snart.
Naturen som vi bor mitt i är underbar och det känns lyxigt att gå skogspromenader och att när man vill bara kunna springa en runda i naturen (och runt kyrkogården).
I eftermiddags var vi ute i 2 timmar och tog dessutom en ordentlig promenad med en grannfamilj.
 
Från att ha varit mulet när vi gick ut blev det blå himmel och sol under tiden vi gick.
 
 

Nej, vi blir varken stadsbor eller landsbor, vi håller oss här i mittemellanstadiet ♥
Puss