FaceBook
Instagram
Mail

Världens modigaste kille

23:40:00
God kväll!
 
Vilken dag vi har haft. Jobb och vanliga vardagsgrejer så klart, men först ett långt besök på Vårdcentralen.
För att göra en lång historia kort så krossade Filip ett glas i köket för typ två månader sen. Så klart var vi supernoga när vi städade bort det. Men så typ 3 veckor efter så fick Filip en vattenblåsa under foten och jag började genast misstänka att det var en glasflisa som låg bakom det. Han verkade inte störa sig på det förutom när vi skulle pilla då sa han att det gjorde ont. Så när blåsan aldrig sprack utan snarare skrumpna ihop åkte Zoran med Filip till VC för att be dom ta ut det som ev.fanns i foten.  Men då ville hon först skicka remiss till Östra för ultraljud då hon inte vill "öppna i onödan". Fort skulle det gå också, bara ett par dagar. Jo tjena! 2,5 veckor tog det att få remissen pch då med en tid den 15 DECEMBER! Då tappade jag tålamodet då vi under väntan på remiss sett att det kommit fram svarta prickar i foten (glasflisor). Så vi satte oss på VC, satte emla plåster på foten för att sen träffa samma läkare idag och jag krävde att hon öppnade för att se vad som fanns i foten. Först trodde dom att det var en vårta, men jag stod på mig och nog fick vi rätt. 3st yttepyttesmå glasflisor fanns det i hans lilla fot.
Vår modiga prins Filip! Så sjukt duktig. Tapper ända in i det sista när spänningarna släppte och tårarna rann. Min älskling, så stolta föräldrar vi var/är!
 
 
Vi ska tillbaka för kontroll och omläggning på måndag och även på ultraljudet den 15/12 för att vara säkra på att allt är borta.
 
Så det här med glas alltså. Lurigt alltså!
Puss

I hemmets lugna vrå

22:04:00
Vi kom hem hela och rena igår. Resan gick bra så klart för med MTR Express blir man inte besviken.
 
Borta bra, men hemma bäst. Dock kom jag hem till en febrig liten kille. Så vi myste i soffan mest hela tiden. 
 
Han mår mycket bättre idag vilket är bra. Zoran har varit hemma med honom medans jag har jobbat till 19.
Hann med ett snabbt träningspass hemma innan jobbet idag och Filip hejade på.
 
Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen!
Puss

Julfrulle!

09:37:53
Good morning sunshine ♡
 
Igår snöade det här i Stockholm och idag är det alldeles vitt och fint med klarblå himmel och sol.
Tåget går hem kl. 12:36 så vi sitter och äter hotellfrukosten i lugn och ro. Även idag har vi njutit av julfrukost. 
 
Igår efter Fitnessfestivalen hade vi bokat bord på Strandvägen 1 som har blivit en favorit här. Jag äter musslor och Jessica åt torskrygg. Så gott!
 
Kvällen till ära hade jag på mig ny klänning ifrån HM ☆
 
Min fina vän ♡
 
Nu ska vi nog ta en promenad innan vi beger oss mot centralen.
Puss

God morgon Stockholm!

10:37:50
Wow! Tiden flyger förbi och jag hinner inte riktigt blogga som jag tänkt! Jag insragramar och snaps desto mer så följ mig där! (undermyumbrella.se)
 
Igår åt vi middag på Riche och sedan dansade vi loss på innestället V ovanpå Sturekompaniet.  Galet kul!
 
1:a advent idag och dagen till ära serverar hotellet på julfrukost.
♡ S Å ♡ G O T T ♡
 
 Nu ska vi dra mot Stockholm!
Puss

Mot Stockholm

09:31:19
God morgon!
Kl:05:30 vaknade jag av mig själv, pigg som en lärka. Deckade klockan 22 i soffan igår så det är inte så konstigt. 
Igår var jag och spraytanade mig på Bara Sol. Lika nöjd som alltid. En kvart och så har man en bränna man skulle haft efter en vecka på Mallorca. Perfekt!
 
Nu sitter jag och Jessica på MTR express på väg upp till Stockholm. Helt klart en rolig jobbhelg.  Både idag och imorn är vi på Fitnessfestivalen och Acadermia på Älvsjö.
 
Ses vi där eller?
Puss

VIPshopping!

11:20:57
Yeey! Happy Black Friday Peeps!
 
Innan jobbet idag var jag på VIPshopping på HM på Kungsgatan!
Köpte klänning och örhängen till söndagens middag i Stockholm och skjortor till Zoran sen åkte det ner lite annat som smink och strumpor.
 
Jobbar till 16 idag och sen ska jag hem och fixa inför advent innan jag ska på spraytan kl.19.
Tåget går 08:05 imornbitti och jag måste bli klar med packningen  och allt.
 
Ha en underbar fredag och shoppa inte ihjäl er ♡
Puss

Klockan sex på morgonen...

06:47:48
God morgon!
 
Här står jag vid spisen klockan 6 och steker pannkakor för att Laura ska på bio med klassen.
Zoran gjorde detsamma igår när det var Evelina som skulle på julkonsert med sin klass. 
Jag kan tycka att vi kunnat in pluspoäng så att vi slipper bli inkastade på ålderdomshem en vacker dag, haha!
 
 
Ha en underbar onsdag hörni!
Puss

Lauras första dansuppvisning

21:24:00
I tio veckor har dom övat varje söndag. Tre olika dansstilar har dom gått igenom; street, mello och salsa.
Laura som dansar mer än hon går har älskat det. Att hon dessutom helt ovetandes skulle få göra det ihop med bästisen sedan dagis gjorde det om möjligt ännu mer speciellt.
Alla barnen var så duktiga och ingen av dom verkade ha scenskräck vilket är helt otroligt i en grupp på så många barn. Man fick inte ha med sig mer än två personer och vi fyllde den kvoten med Evelina och Filip. Därför har jag spelat in så att alla våra nära och kära (och så klart alla ni trogna bloggläsare) skulle få se denna viktiga stund i Lauras liv.
Ett gäng med Funky Kidz ♥
 
 
 
Puss

Neos första kalas!

21:14:44
Hipp hipp Hurra! Idag var vi hembjudna till Neo med familj för att fira att han fyllde 1 år i fredags. Det är inte klokt vad tiden går fort alltså. Vi blev ganska många och alla barnen gick ju bananas. Det är så kul att se att alla kommer så bra överens trots ålderskillnader och olika intressen.
 
Neo 1 år ♥
 

Helg!

13:13:31
Jag hade tänkt ha en helt ledig helg, men med eget företag blir det inte alltid som man tänkt, så igår fick jag sitta hela förmiddagen framför datorn. Det gör inget, jag älskar mitt jobb ♡ Barnen lekte så fint för sig själva under tiden.
 
 
När Zoran vaknade åkte vi till Gula Villan och åt mat. Helt okej alltså!
 
Sen åkte vi till Allum, men mer om det sen!
Puss

Vit Jul 2016

11:56:00
Första advent närmar sig och därmed julen. Många barn är lyriska och kan knappt vänta, men långt ifrån alla barn känner så....
Det är ju ingen nyhet att jag firar Vit Jul och har skrivit under på det i många år. Så även i år hjälper jag till att sprida detta budskap och hoppas att fler gör som jag och hittills ca 6000 andra i Sverige och skriver under.
 
Du skriver under HÄR, kan frivilligt bidra med gåvor eller presenter HÄR samt se vart du kan besöka lokala evenamang HÄR.
 
 

Neo 1 år!

21:26:00
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Neos födelsedag, hurra hurra hurra!
Fasters góbit ♡
Foto av Mamma Nathalie 
 
På söndag kommer vi fira den där lille skrutten!!
Puss

Guldmasken

09:08:00
Good morning lovers ♡
 
Idag har jag en sådan kraftig fredags-feeling så ni kan inte tro! Längtar ihjäl mig efter att få mysa med familjen ikväll och sen få sovmorgon imorn! Jepp, med stora barn får man det, så är du kvar i tidiga mornar på helgen så finns det ett slut på det, någongång ♡
 
Igår blev jag bortskämd må ni tro. Jorå, med en ansiktsbehandling på Allékliniken. Jag behövde verkligen ligga inbäddad i det där fluffiga och varma duntäcket och bara bli ompysslad i en timme. Jessica ger så mycket mer än att bara pensla syror, ånga ansiktet, klämma porer och lägga masker. Hon ger alltid huvudmassage medan syran verkar och handmassage medan masken lugnar huden. Himmelriket säger jag bara!! Det var ett tag sen jag var där nu och min hud blir så torr på vintern. Så hon avslutade med guldmasken igår. Den är så sval och härlig och känns långt efteråt. Visst tror man att får guldlager lagt i ansiktet, men så ser det inte riktigt ut. Masken är vit som på bilden, med guldvärd.
 
Så har ni inte kunnat svara på vad ni ska önska er när någon frågar så vet ni nu att ni bör önska er en ansiktsbehandling på Allékliniken i presentkort ☆
 
Happy Friday ♡
Puss

Världsprematurdagen!

20:26:00
En väldigt viktig dag som inte får glömmas!
Min gudson Alexis och min brorson Jack är prematurbebisar ♡ Och tack vare forskning och bidrag till den så klarade dom sig väldigt bra utanför magen trots att dom valde att komma ut tidigare!

Du kan även ge ett bidrag via sms.
Sms:a PREMATURFEMTI till 72456 för att skänka 50 kr.
Sms:a PREMATURHUNDRA till 72456 för att skänka 100 kr.

Om du vill skänka en annan summa är du välkommen att sätta in pengar på vårt konto.
Bankgiro: 502-1514
Skriv ditt namn och din adress i meddelandefältet. Vid gåvor över 100 kr skickar vi ett fint gåvobevis till dig.

Puss 

Jobba och träna hemma!

20:38:01
Hello!
 
Nu sover alla tre kidsen, Zoran jobbar och jag myser i soffan i väntan på Grey's. Det blåser och regnar så där busigt ute och jag är glad att få vara inne, dör inombords när jag tänker att allt för många inte har samma förutsättningar...
 
Idag jobbade jag hemifrån. Och hur gör jag som Personlig tränare och Livsstilscoach det kanske ni undrar då? Jo! Jag har ju även PTONLINE, dessa klienter ska jag kanske ha videosamtal med, det ska skickas nya träningsscheman och kostscheman, mail ska besvaras och presentkort ska skrivas. Dessutom är jag ju egen företagare och fakturor ska betalas eller skickas ut, bokföring ska läggas iordning för att skickas till revisorn. Det är (tyvärr) inte bara att stå på gymmet och hjälpa klienter att träna mitt jobb går ut på. 
 
Min egen träning kör jag på lunchen när jag jobbar hemma!
 
Kesofrutti is The shit☆
 
Jag har dessutom hämtat paket både från sportamore och ellos.se ☆ Bilder på innehåll kommer.
 
Nu ska jag koka en kopp te innan Grey's börjar! Tittar ni på den serien också?
Puss

Extramorfar på Sjöfartsmusset

22:02:18
I helgen var barnens extramorfar Tobbe på besöks hos oss.  Jag jobbade hela helgen, men vi hann ändå umgås en hel del allihop tillsammans.
På lördagen började jag kl:16 så då passade vi på att ta sovmorgon, jag gick en PW och handlade gófrukost till dom andra påvägen hem och sen löste vi melodikrysset.
 
Efter det gjorde vi oss iordning och åkte till Sjöfarts museet. Tobbe hade aldrig varit där och det är ju verkligen något som passar alla åldrar. Lek och historia i en bra blandning.
 Akvariet är ju kul.
Vi hittade Nemo, hans pappa och Doris!
 
Barnen och Tobbe ♡
 
Efteråt bjöd Tobbe oss på lunch innan vi åkte hem så jag kunde jobba. En mysig helg som bara sprang förbi.
 
Family first, always ♡
Puss

Alla goda ting är tre

21:46:00
God kväll! 
 
Åh vad skönt att komma hem och mysa med Zoran i soffan och få lite värme. Jag har galen träningsvärk i ben och rumpa efter gårdagens kettlebell-pass hemma innan jobbet.
Jag har ju rehabtränat i flera veckor och nu har jag börjat med lite mer rörelser med vikter. Jag skyndar långsamt och fortsätter med kiropraktik och massage.
Det är så gött med träningsvärk och trots att jag antagligen kommer kvida när jag ska upp ur soffan så längtar jag till nästa träningspass som blir imorn.
 
 
Kettlebellsen är i barnens nuvarande ålder såg jag nu ♡
Alla goda ting är tre...
 
Älskade barn! Vad jag saknar att umgås 24/7 med dom som vi gjorde på lovet ♡ Snart har är jullov som tur är☆
 
Nu ska jag titta på "Våra pinsamma kroppar".
Puss

Månadens naglar!

12:14:00
Veckorna susar förbi och nu var det dags att byta färg på klorna minsann så en tidig lunch på Glans Studio fick det bli idag.
Rosa, skimmer, svart och blind kan väl knappast bli fel va?! Jag är så galet nöjd med vad Settie skapat, som alla andra gånger ☆
 
 
Visst är dom läckra!!!♡
Nu ska jag PTjobba framtill kl.19.
Puss

Farsdag × 3♡

23:04:49
En viktig dag, tycker jag!
Självklart ska det visas uppskattning varje dag, men jag har inget emot att fira pappor en hel dag!
 
Tre pappor har jag uppvaktat idag! Barnens pappa, min egen pappa och min styvpappa!
 
Har ni firat någon idag?
Puss

I'm so HAPPY

23:47:00
Inlägget innehåller adlinks och klassas som ANNONS
 
God kväll!
 
Jobbdagen gick fint, jag älskar verkligen mitt jobb ♥ Hittills har det inte hänt några fler dumheter eller olyckor. Tvärtom!
Yeeyy!! Lycka är att få en 25% rabatt på sportamore.se på mailen och kunna fynda en vinterjacka som man tittat ut och trugat efter! Lagom före midnatt dessutom. Det är nämligen väldigt sällan jag kollar mailen efter kl.22, men just idag blev det så och se det lönade sig. Längtar som en tok efter denna (dyra) skönhet nu!
 
Svea Miss Smith Black
Ord.pris 3295kr NU 2471kr
Rabattkod 24HDEAL (gäller enbart 11/11-16)
 
Imorn hoppas jag på sovmorgon!
Puss