FaceBook
Instagram
Mail

Världens modigaste kille

23:40:00
God kväll!
 
Vilken dag vi har haft. Jobb och vanliga vardagsgrejer så klart, men först ett långt besök på Vårdcentralen.
För att göra en lång historia kort så krossade Filip ett glas i köket för typ två månader sen. Så klart var vi supernoga när vi städade bort det. Men så typ 3 veckor efter så fick Filip en vattenblåsa under foten och jag började genast misstänka att det var en glasflisa som låg bakom det. Han verkade inte störa sig på det förutom när vi skulle pilla då sa han att det gjorde ont. Så när blåsan aldrig sprack utan snarare skrumpna ihop åkte Zoran med Filip till VC för att be dom ta ut det som ev.fanns i foten.  Men då ville hon först skicka remiss till Östra för ultraljud då hon inte vill "öppna i onödan". Fort skulle det gå också, bara ett par dagar. Jo tjena! 2,5 veckor tog det att få remissen pch då med en tid den 15 DECEMBER! Då tappade jag tålamodet då vi under väntan på remiss sett att det kommit fram svarta prickar i foten (glasflisor). Så vi satte oss på VC, satte emla plåster på foten för att sen träffa samma läkare idag och jag krävde att hon öppnade för att se vad som fanns i foten. Först trodde dom att det var en vårta, men jag stod på mig och nog fick vi rätt. 3st yttepyttesmå glasflisor fanns det i hans lilla fot.
Vår modiga prins Filip! Så sjukt duktig. Tapper ända in i det sista när spänningarna släppte och tårarna rann. Min älskling, så stolta föräldrar vi var/är!
 
 
Vi ska tillbaka för kontroll och omläggning på måndag och även på ultraljudet den 15/12 för att vara säkra på att allt är borta.
 
Så det här med glas alltså. Lurigt alltså!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: