FaceBook
Instagram
Mail

Redo för cash!!

20:13:41
Bingolotterna ligger redo och dagen till är kör vi med guld och silverpennor.
Tydligen ska min pappas jobbarkompis dotter sjunga där ikväll, kul!


LCHFmoussen står i kylen och stelnar till sig!


Nu börjar första bingon!!




Utdelning!

18:37:51
Påsken blev långt ifrån som planerat. Min tumme, Filip på antibiotika och Laura och Zoran förkylda.
Nu kan alla klassas som friska, bara lite snuva kvar, ja och så tummen såklart.

Igår hade jag planerat att vi skulle åkt till alla gamla i släkten för att önska Glad Påsk och ge påskkort som barnen vikt, målat och skrivit själva, men vi ville ju inte riskera att smitta våra gamla så vi stannade hemma.

Idag vågade vi oss iallafall iväg till barnens gamla farmor och morfar.

Farmor blev så glad över att få se dom två små påskkärringarna och hade såklart välfyllda påsar till barnen med snacks och festis.



Morfar var ju hos oss igår och lämnade påskägg och presenter så idag fick han och Annelie påskkort och vi lämnade en påskpåse till morbror Johan.



Vi stannade inte länge utan åkte hem så jag kunde börja med maten.
Lasange x3 - Vanlig, LCHF och äggfri!
En av få måltider jag lagar olika till oss här hemma faktiskt!



Nu blir det mys i soffan tills barnen ska läggas och jag och Zoran ska bli miljonärer på bingolotto.

Har ni en bra påsk?
Puss

Skam den som ger sig!

00:35:30
Ja, skam den som ger sig!
Nu har jag lyckats skicka min order.Hoppas paketet hinner komma nästa vecka som det stod på ordersedeln. H&M sköter nog sin del, det är ju snarare posten som man tvivlar på.Hade varit skönt att ha det innan vi drar till Örebro.
 
 
Färg, färg, färg! Massor med färg!!
Nu ska jag krypa ner brevid Zoran som jobbat och slitit 15 timmar idag ♥
 
Puss och Godnatt!

Skit H&M!!

23:36:00
Skit, skit skit!!
Hur kul är det på en skala när detta meddelande↓ dyker upp precis när man ska trycka på beställ-knappen?
SUCK! Får väl helt enkelt se det som att jag "sparade" 1200;-....
Bittert!
 

Påskharen överraskar!

15:25:59
Imorse klockan halv 7 bad jag Evelina och Laura titta ut genom vardagsrumsfönstret och kolla om dom såg några spår efter påskharen. .
Det gjorde dom inte, men däremot såg dom två glittrande påskägg i buskarna. Det tog inte lång tid innan båda tjejerna var klädda i overaller och susade ner för trapporna.
 
Lyckliga ungar ♥ Nästa år får lillebror också ge sig ut och leta!
 
Har påskharen varit hos er tro?
Glad Påsk på er alla godingar♥

Tummen upp!

09:22:00
"Vissa straffar gud med en gång" eller vad är det man brukar säga?!
Jag skulle iallafall gå ut på terassen för att ta mig en festcigg och försökte öppna dörren som p.g.a tvärdrag inte gick upp. Då skjöt ju metallhandtaget automatiskt upp sig själv igen och då drogs hela min nagel av + halva roten av nageln. Det tog ungefär 40 sekunder innan det började göra ont så jag försökte först att dra av nageln själv, det gick inte. Då försökte jag att vrida och trycka in andra delen av roten under huden igen, det gick inte heller.
Det stod  3 st sjuksyrror där ute med mig och jag försökte få dom att dra den, men det vågade dom inte (vilket jag förstår). Utan dom sa att jag skulle till sjukhuset. Isamma stund som jag sa "Nejdå!". kom smärtan, PANG!!
 
Jag masade mig upp till receptionen utan att säga något till dom andra tjejerna så att dom kunde fortsätta festa.
I receptionen fick jag jättefin hjälp av personalen, dom ringde sjuktaxi med en gång och kom med is och allt möjligt.
Det enda som "hjälpte" var att andas. En stund innan sjuktaxin kom så kom tjejerna upp från klubben och försökte efter det att få följa med mig till sjukhuset. Jag ville inte det och vägrade! Dom skulle fortsätta festen och jag skulle komma sen, punkt slut!
 
Sjuktaxin kom och världens bästa sötgubbe körde in mig till Norrköpings Sjukhus på 18 minuter när det egentligen skulle tagit 30 minuter!
Väl på sjukhuset gick det fort. Jag kom in i ett rum snabbt, fick panodil intravenöst (tål inte morfin) vilket hjälpte att ta bort toppen på smärtan så jag åtminstonde kunde prata. Jag fick träffa en huvudläkare, en ATläkare, 2 undersköterskor och en blivande sjuksköterska.
Jag bad dom bedöva och dra nageln, vilket dom från början inte ville då det skulle göra hemskt ont, men efter sträng övertalan och bedjan blev det dags att dra nageln.
2 injektioner lokalbedövning i nerven, flera drag med stor pincett, smärta och naglen satt fortfarande kvar.
2 injektioner lokalbedövning i neven till och tjoff sa det så stod läkaren upp och hade dragit av nageln med bara händerna och jag kände ingenting. Snacka om bedövad. Massor med blod kom det också som legat där och tryckt och inte kunnat komma ut p.g.a blockering. Tvätt och omläggning sedan blev det sjuktaxi tillbaka till   Kolmårdens Vildmarkshotell.
 
Visar dom snälla bilderna ifall det finns känsliga läsare ♥
Jag var tillbaks vid halv 5 och då sov mina godingar ♥
 
Tack till nattpersonalen på Kolmårdens Vildmarkshotell, nattpersonalen på Norrköpings Sjukhus och till alla tjejerna ♥
Tummen upp för er!!

Äntligen 25 grader varmt!

13:13:53
Åh!! Som vi har längtat efter att kunna ha dörren öppen ut till inglasade balkongen och idag blev det äntligen dags!
Jag har dammsugit och dammat och nu sitter vi här ute och njuter i 25 graders värme, lyxigt värre!

Nu blir det premiär fika!



Laura gottar sig ordentligt åt att kunna sitta i bara underkläderna!


Välkommen våren!

5,9km på 27min

11:04:00
Idag är det dags för återbesök på vårdcentralen för omläggning av tummen och jag bestämde mig för att springa hit. Hade inga som helst förväntningar på mig själv då det var årets första löpning utomhus, men jag blev grymt nöjd med tiden!
5,9km på 27min!! Grymt nöjd är jag!
Och när jag ändå kom hit flåsandes och svettig passade jag på att köra magpass utanför! Hoppas Det är min tur snart för jag vill springa hem och äta...
Puss

Bloggminglet 2013 - Lördag

15:12:00
Uppe med tuppen på lördagsmorgonen var vi för att njuta av hotellfrukosten. Solen sken även denna dagen och vi njöt ordentligt ute på terasserna.
Efter att vi suttit länge och blivit ordentligt mätta och pigga så gick vi tillbaka till rummen för att göra oss iordning inför Bloggminglet.
Vi mötte en del godingar nere i lobbyn och resten uppe i konferensrummet där det hela började med fruktstund, välkomsttal, wigglecar-race (Där jag var en av 3 vinnare) och genomgång om dagens schema!
Det blev en paus medan alla de som kommit under lördagen skulle få checka in på sina rum så vi passade på att njuta av det fina vädret. Sedan gick även vi till våra rum och blev överraskade med hela sängen full av goodiebags. Massor fina och användbara saker!
Lunchdags! Köttgryta med potatismos, massor av olika goda sallader, guacamolekeso och härliga efterrätter serverades det.
 
Vi alla möttes sedan i konferensrummet där blev vi återigen välkomnade av arrangörerna, Mgoup och konferenciererna Catarina Hurtig och Tilde Fröling presenterades och gav en liten presentation av sig själva. Trevliga tjejer! Chefen på Kolmården berättade även för oss om Kolmårdens historia och om deras vision, intressant!
Efter det kunde vi börja mingla runt på mini-mässan som hölls inne i salen brevid.
Trunki, Nordic Cooker, Oskar & Ellen, Crocs, Slanka, Trampoolin, Kolmården, Catarina Hurtig (som signerade sin bok Prinsessa), Photobyheart, Vita Liberata Sweden och CHS
Fick bara bild på 2 av favoriterna!
 
Innan de intressanta föreläsarna Kristina från Inbelly.se och Lasse Andersson ADHD-coaching och eftermiddagsfikat minglade jag runt och stötte bland andra på dessa solande bloggisar på terassen.
 
Sedan möttes vi alla nere i SPA:t (förutom Hanna som passade på att vila och göra sig irodning i lugn och ro på rummet) innan jag, Theo och Desireé gick tillbaks till mäss-salen för varsin soldusch hos Vita Liberata Sweden-tjejerna!
 
 
Det blev lite stressigt att göra sig iordning sen, men tack vare Carola och Mirka som lånade ut sin locktång och dessutom tog sig tid att locka mitt hår hann blev jag klar i god tid.
 Vi åt en god 2rätters-middag med tända ljus under earth-hour. Efter det var det bubbel och vinstutdelning sen började nattklubben. Jag hann dricka en drink, dansa 3 låtar, beställa andra drinken, ta bilden nedan och sen var det slut på det roliga för min del...
 
To be continued....

Bloggminglet 2013 - Fredag

12:01:00
Klockan 12 möttes jag och Hanna upp på ToyotaCenter i Mölndal för att hämta ut bilen vi lånat över helgen.
Första gången för mig att köra automatväxlad bil, men förutom 3 hårda inbromsningar (när jag använde bromsen som koppling) så gick det riktigt bra. En väldigt bekväm och lättkörd bil, perfekt!
Kvart över 1 hade vi hämtat upp både Theodora och Fia och lämnade Borås och började vår resa mot Kolmårdens Vildmarkshotell.
 
På 3 timmar var vi i Norrköping (Hanna upplevde det hela som en näradödenupplevelse haha) där vi stannade för att köpa lite förfriskningar på systemet. Sen gasade vi mot Vildmarkshotellet där vi blev välbemötta och fick bästa möjliga service. Vi hade förbeställt 2-rättersmiddag som var fantastiskt god. Även där blev fick vi bästa möjliga service.
 
 
Efter middagen så hade vi en liten rumsfest på mitt och Hannas hotellrum (Rum 330) med förfriskningarna vi köpt i Norrköping innan. 4 tjejer med musik,vin och cider...Kan ju inte bli annat än kul!
Vid 12-slaget gick Theo och Fia upp till sitt rum och då var det dags att krypa till kojs så att vi skulle orka med morgondagen då Bloggminglet 2013 skulle äga rum.
 
to be continued...

Nytt bandage och sjukskrivning!

15:50:10
Sådär, nu har Jag varit på vårdcentralen och fått tummen omlagd. Det såg faktiskt riktigt fint ut och var inte i närheten av infekterad ut.
Jag blev dessutom sjukskriven i en vecka.



Tummen upp för det!

Tummen upp!

09:34:05
Tummen upp för denna helgen!


Jag kommer göra ett ordentligt inlägg om helgen, men det får vänta tills ikväll. Idag ska jag vill min brors grät och göra fint då han hade fyllt 32 år om han levat.
Och så blir det en vända till Vårdcentralen för att lägga om min tumme.

Äter ni några våfflor idag?
Jag får nog göra några till familjen iallafall.
Puss

Bloggminglet 2013 - Söndag

12:24:00
Theo körde oss hem och jag fick chansen att titta på vackra utsikten denna resan.
Ett stopp i Gränna för att köpa polkagrisar till barnen och ta en kissepaus.
En fantastisk helg somjag gärna hade gjort om, om man bortser från tummen då alltså.

Hörde jag skåååål!!!!???

00:24:23
Nu är det fest!!!



Överraskning på rummet!

12:04:55
Kolla in vad vi fick för överraskning när vi kom in på rummet!
GOODIEBAGS!!





Vi har det riktigt Gött!

11:28:45
Vi kom från helskinnade till Kolmårdens Vildmarkshotell igår.
Det tog oss bara 3 timmar hit från Borås så ja, jag körde väl liiite fort, men bilen var ju underbar att köra.


Utsikten här är magiskt fin!


Vi hade en liten rumsfest i mitt och Hannas rum nos lut komma i lite stämning!




Efter den goda frukosten i morse så fixade vi oss för att sen gå och möta upp alla andra bloggisar när Bloggminglet började. Det hölls ett wigglecar race och jag som inte hade tänkt delta, men efter övertallan ändå var med VANN!!
Så nu blir nog tjejerna glada när jag kommer hem med denna!


Nu är det en liten paus och vi myser ute på den soliga balkongen.
Vi har det riktigt gött med andra ord!

Puss


Mot Allékliniken IPL#3

08:54:00

Här står jag och är väldigt stressad för att komma iväg.
Klockan 10 har jag en bokad tid hos underbara Jessica på Allékliniken för att göra 3:e IPL (permanent hårborttagning) i armhålorna.
2-3 ggr kvar sen är det klart, UNDERBART!

Som ni vet har ni ju samma tur som jag och vet ni nu gäller det även bikinilinjen!

 
Måste snabba mig nu!
PUSS och happy thursday ♥

Vi har skitkul iallafall

23:15:00
Jag tröttnar aldrig på att vara mammaledig, jag njuter verkligen av varje dag som går. Att få spendera hela dagarna med barnen gör mig så lycklig att det inte är klokt!
Jajamen, rosa fluffiga moln studsar jag omkring på här hemma trots att jag blir arg och måste ryta till emellanåt, sova mindre timmar, torka både spilld mjölk, snor, rumpor och tårar.
Kanske känner jag så för att jag inte förväntade mig att mina barn skulle ha inbyggd dygnsklocka,bordsskick, vett och etikett och Chalmers utbildning i samma stund jag födde dom, men bara kanske...
Kul i massor har vi iallafall!
Puss och godnatt