FaceBook
Instagram
Mail

Sorry igen!

18:09:27
Vet att uppdateringen ahr varit kass igen, men dagarna bara springer iväg och det är så mycket runt omkring!
MEN nu ska jag försöka att åtminstonde blogga 1 gång om dagen!

Här är lite bilder från dagarna som gått:
Mina älsklingarMan blir trött av att titta på TV

Vad konstigt, det gick inte att ladda upp fler bilder! Aja, får la göra det sen då!

Igår va jag och Evi på Baby-barn mässan! Där träffa vi några av mammorna och barnen från FL.. Kul, Mässan va jätte bra, dock för mycket folk!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och kramas med Zoran lite!
Kram på er

Grattis Natalie

22:22:44
Idag fyller Evelinas gudmor Natalie 22 år! Grattis grattis! Hoppas att dagen har varit fantastisk, det förtjänar du verkligen♥

Jag är helt slut, ska gå och duscha och sen gå och lägga mig!
Va på gymmet med Ella idag! Kul att ses igen det va ju 1½ vecka sen sist! Kommer väl knappt kunna gå imorn och jag älskar den känslan, då vet man att man har presterat!

Hoppas det blir finare väder imorn så att man kanske kan ta en långpromenad!
Våran lilla tös mår ju iallafall lite bättre nu så det uppskattar hon nog!

Och idag är det bara 1 vecka kvar tills vi åker upp till min mamma ♥ Vi längtar ihjäl oss!

Kram på er

Grattis Pappa!!

13:20:00
Idag fyller min älskade pappa hela 49 år (fast han tror han är 25 dock 30 när han är trött). Ska gå dit i eftermiddag och lämna en blomma tänkte jag!

Igår va jag och Vanja och gjorde naglar! cerise-rosa glitter tippar gjorde jag denna gången! Längesen jag hade den färgen och jösses så snygg den är! Va tycker ni?
Blek som bara den!!!

Jag är så trött nu för tiden! Nästan aldrig pigg! Men det ändras nog snart! SKönt med sol idag iallafall!!!

Kram på er

Städning!

12:57:10

Jepp, här dammas det och grejer! Skönt att bli av med skiten då det inte har blivit så mycket gjort under veckan!

Hur har eran helg varit??? Här har det varit väldigt lugnt och skönt! Tur att Evelina livar upp lite ibland annars hade det varit för tråkigt!
Idag kanske svärmor kommer förbi en stund och leker med Evi!

Nej, nu måste jag hjälpa Zoran att hänga tvätt :-)

Kram på er, hörs senare!


Läkaren + Tjejkväll

17:56:53
Igår fick vi åka till läkaren med Evelina, det visade sig att hon har öroninflamation i båda öronen + irritation i halsen + luftrörskatarr! Så hon fick en stor penicilinkur, Stackars min lilla tös, hon är nog det snällaste barnet jag träffat, hon har inte gnäll NÅGONTING!!!!! Inte minsta lilla..
Idag märker man att medicinen har hjälpt för idag har hon ätit lite mat och busat mycket mer!

På kvällen va jag hemma hos Natalie på tjejkväll! Längesen man va på en sån! Gud så kul vi hade med drinkar, kortspel, kareoke och massa dans och sång!!!
♥Tack tjejer för en underbar kväll! Ska försöka fixa lite bilder och lägga upp här!

Kram på er

Kul va det!

17:45:39
Wiiie Mammas pulkmodell =) Full fart framåt Vi =) Skojigt!

Så kul hade vi tills pulkan välte och hon fick snö i ansiktet och då ville hon inte åka mer så då gick vi och handla  istället :-)
Det blev korvstroganoff till middag idag! Kom inte på något bättre!

Nu ska jag lägga mig och slappa framför TV:n och sen när Evelina har somnat för natten ska jag nog gå lite på min Orbi!

Kram på er

Mat..

12:58:39
Sitter här och funderar på vad jag ska göra för mat idag????? Har absolut ingen aning och är verkligen inte sugen på någonting, förutom sådant jag inte "får" äta... Har ni några tips????

Nu ska jag göra en tonfisksallad till lunch..
Kram så länge♥

Pulka!

09:06:40
Trots att Evi inte är frisk så tänker jag ta ut henne i 10 minuter idag så att hon får inviga sin babypulka! Man måste ju vara realistisk och utnyttja snön medans den är här i Göteborg, det händer ju inte för ofta nu.... Den kanske inte ens finns kvar om 1 timma!

Inatt fick vi åka in med Evi till Östra hon hade 40 graders feber och va helt väck och    jag fick inte i henne någon alvedon.. Dom tog sänkan på henne, men det visade inget och febern va påväg ner.. Kanske va det toppen och nu blir hon bara friskare??! Man kan ju alltid hoppas...
Nu ska jag försöka få i henne lite frukost.

Kram på er

Han fick det!!!!

16:43:52
Min älskling fick jobbet!!! Han börjar den 6:e April!
Vi är så stolta över dig, jag och  Evelina! Grattis!!!
Vi älskar dig!!!!!

Ja, det va väl en bra och rolig nyhet! Annars är det som vanligt, Evelina är fortfarande jätte förkyld, men jag är på bättringsvägen... Har en visdomstand som är påväg ut och det gör SVIN ont...

Kram så länge!

Studera..

23:26:23
Jag och några av mammorna från FL ska göra Högskoleprovet den 28 Mars.. Gud så pirrigt det är, jag är så nervös.. Kan ju knappt 2x2 längre, ne men riktigt så illa är det väl inte, men riktigt ringrostig är jag, så jag får börja öva på gamla prov så att man åtminstonde vet lite av vad dom brukar ta med..

Idag mår jag lite, lite bättre och Evi är inte lika snuvig, men har fått världens hosta stackarn.. Det låter så hemskt när hon hostar i sömnen, så imorn ska jag göra sockersaltlösning till henne och hoppas på att det hjälper lite iallafall..

Nu vaknar hon
Kram

Bilder från Kalas Nr.2

22:50:57
Evelina och Amelia Evelina och Amelia Evelina vill smaka på colan Gamla farmor, Sofia och Emma Elina, Amelias mamma

Sen på kvällen så avslutade jag och Zoran med varin kebabrulle... Mmmmmmm
GÖTT!!!!

Och lite bilder på sjuklingen:
Kör sin nya docka Skrållan och kakor i gåvagnen =) Sötare än socker
Man blir trött av att vara sjuk

Förkylda!

10:17:48
Vi är jätte förkylda jag och Evelina... Usch va jobbigt!! Näsan rinner och huvudet känns tungt, Bläää..
Nu ska jag gå vila.

Lägger upp bilder sen..
Kram

Kalas Nr.2

18:49:23
Nu har dom sista gästerna gått hem så nu är det bara städningen kvar :-) Tur att vi använde papptallrikar!!! GULDVÄRDA en dag som denna!
Evelina har fått massa fina kläder och leksaker! Fick även veta att Evelina betyder vänlig! Inte konstigt att hon alltid har varit så snäll!
TACK ALLA NI SOM HAR VARIT MED OCH FIRAT VÅRAN NU STORA TÖS!!!!!

Lägger upp bilder senare ikväll eller imorgon!

Kram så länge

Kalas Nr.1

21:23:02
Jepp, nu är första kalaset överstökat.. Evelina fick jätte fina kläder och leksaker! Hon blev så glad så! Tat tat säger hon!
Jag gjorde en hjärtformad tårta till henne! Tjusigt! Vi andra fick beställd tårta, den av fin och mumsig den också!
Här kommerlite av  bilderna:
The cake Kalasbarnet Mor och Dotter Leker med morbror Johnny och hans Jennie Konverserar med morfar! Får jag verkligen pilla på den?????? Kleeeeetigt Nam nam =)

Imorn blir det mer kalas! Och stackars Evelina har blivit lite förkyld, nog blivit lite smittad av de barnen vi fikat med i veckan, då våra sötisar delar med sig av sina flaskor och dyl. MEN det är ju bara nyttigt att bygga upp försvar mot alla baciller!

Kram på er alla

Fredagen den 13:e

22:54:36
Det har alltid varit min lyckodag (om man nu har sådana) och nr 13 har jag alltid gillat så inte konstigt att Evelina kom just den 13. Idag hade jag tur iallafall för när jag kom hem från stan så hade jag fått brev från H&M och gissa vad som låg där i???!!!!! 500:- att handla för.. Jag hade under förra året handlat för 11483:- så jag räknas som guldmedlem/stamkund! GÖTT!!
Dom ska jag spendera på mig själv!!!!

Och så en liten nostalgi trip av Evelinas 1:a år:
Det gör ONT att föda barn!!! Det blev en FLICKA!!! Några timmar gammal Din Tata var stoltast i HELA världen! 1 månad gammal 2 månader gammal 3 månader gammal 4 månader gammal 5 månader gammal 6 månader gammal 7 månader gammal 8 månader gammal 9 månader gammal 10 månader gammal 11 månader gammal
ETT ÅR!!!!

Kram och godnatt!!!

Hjälp till!

10:40:08
Igår köpte jag min lilla pin för att stödja Hjärt Lungfonden. Det är Charlotte Perrelli som har gjort den, hur söt som helst!
Ingen kan göra allt, men alla göra lite, hjälp till du också. Den kostar bara 25kr!
Pinocchio

1:a namnsdagen och fika!

23:06:17
Idag har Evelina namnsdag och imorn fyller våran prinsessa 1=ETT helt ÅR!!!!!! Så sjukt fort tiden har gått, helt otroligt, kan ni förstå att jag har varit mamma i ett år??!

Kan ju från hela mitt hjärta säga att hon är det bästa som har hänt mig och även Zoran.. Man vet inte vad riktig kärlek är försen man får ett barn, det är bara så, det är liksom något helt annat, ditt hjärta är liksom utanför din kropp.. Något som alla borde få uppleva!
Så tack min älskade lilla flicka för att just du är hos oss! Du är det underbaraste vi någonsin mött♥
Vi hade ingen aning om det av en pojk elelr flicka!!

Vi var som sagt och fikade hemma hos Mica och Alexander idag! Tack för idag tjejer och pojken haha
Här är 2 bilder på busfröna (tyvärr var Alexander på bvc just då när jag tog bilderna)
Evelina, Inez och FreyaEvelina, Freya och Inez

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa och läsa min CHIC som kom med posten idag!

Puss på er alla fina

Stressigt!

21:22:29

Började 8 imorse, men jobbade bara till 12 (skönt) då Zoran skulle på intervju..
Han och Evi hämtade mig på jobbet och körde oss till Alexandra och Benji som var fikavärdar idag  Gud, så kul det va att träffa några av mammorna och barnen igen, inte träffats så mycket sen jag började jobba timmar..

Sen iväg till Ica Maxi i Partille och storhandla inför resten av månaden och Evis kalas.. Efter det bar det vidare till grannen för att ha avskedsmiddag, då hon åker tillbaka till Jordanien imorn morgon.. ( Ha en underbar resa hem)

Fick ikväll även reda på att en mycket nära vän till mig har fått en helt ny och frisk vändning på sitt liv.. Är så himla glad och lycklig för hennes skull, är det någon som är värd det så är det hon efter allt hon har gått igenom♥!!

Imorn är det dags för en ny fika  MYYYS!!!

Just det, va det någoon av er som tittade på Victoria Silverstedt-My perfect life   Tv4? Jag skämdes, garvade ihjäl mig och skämdes lite till.. Hon va ju helt patetisk, Varför pratade hela familjen + alla vänner engelska???? Hon är bara för mycket den tjejen haha, så den serien måste jag bara följa nu  Borde inte egentligen för då bidrar jag ju till tittarsiffror, men det är ju så kul och se henne göra sig själv till åtlöje haha

Puss på er alla fina!


Första sjukhusbesöket..

22:25:22
Igår kväll fick vi åka till barnakuten med Evelina då hennes prickar som hon har haft i över 1 vecka bara har blivit fler och mer synliga och dessutom spridit sig.. Dom kunde inte se något på sänkan och hon hade ingen feber, men det visste vi ju redan, struntade i att vänta på läkaren och åkte hem istället och ringde Vårdcentralen imorse istället.. Hon som jag pratade med tyckte att jag kunde testa med lite kortison!
SÅ jag tänker ge det till på torsdag och se om det blivit bättre, om inte får vi åka till läkaren igen..
Huvudsaken är att hon inte lider av dom, hon är lika glad som vanligt och dom verkar inte klia, så hon märker dom inte ens, min lilla prickekorv!

Idag har jag varit himlans trött, inte haft lust med någonting förutom att leka med Evi. Vill ha vår nu så man blir lite piggare eller åtminstonde en hel dag med sooool! Var över hos grannen nu en stund på kvällen och tjötade lite..

Imorn ska jag och Evelina träffa mammorna och bebbarna (eller rättare sagt barnen) från FL.. Det ska bli så kul, har saknat dom så mycket!

Nu ska jag gå och slappa framför Tv:n en stund.
Kram på er