FaceBook
Instagram
Mail

Stressigt!

21:22:29

Började 8 imorse, men jobbade bara till 12 (skönt) då Zoran skulle på intervju..
Han och Evi hämtade mig på jobbet och körde oss till Alexandra och Benji som var fikavärdar idag  Gud, så kul det va att träffa några av mammorna och barnen igen, inte träffats så mycket sen jag började jobba timmar..

Sen iväg till Ica Maxi i Partille och storhandla inför resten av månaden och Evis kalas.. Efter det bar det vidare till grannen för att ha avskedsmiddag, då hon åker tillbaka till Jordanien imorn morgon.. ( Ha en underbar resa hem)

Fick ikväll även reda på att en mycket nära vän till mig har fått en helt ny och frisk vändning på sitt liv.. Är så himla glad och lycklig för hennes skull, är det någon som är värd det så är det hon efter allt hon har gått igenom♥!!

Imorn är det dags för en ny fika  MYYYS!!!

Just det, va det någoon av er som tittade på Victoria Silverstedt-My perfect life   Tv4? Jag skämdes, garvade ihjäl mig och skämdes lite till.. Hon va ju helt patetisk, Varför pratade hela familjen + alla vänner engelska???? Hon är bara för mycket den tjejen haha, så den serien måste jag bara följa nu  Borde inte egentligen för då bidrar jag ju till tittarsiffror, men det är ju så kul och se henne göra sig själv till åtlöje haha

Puss på er alla fina!


Kommentarer
Postat av: natalie

hon är sexiga med sina pattar

2009-02-13 @ 19:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: