FaceBook
Instagram
Mail

Kärlek!

10:37:41
Kolla in mina snygga killar!
Kan nästan älska ihjäl mig alltså ♡
 

Äntligen fredag eller?

08:43:00
Good morning!
 
Äntligen fredag ville jag skriva tills jag kom på att jag jobbar kommunalt i helgen, haha!
Men jag är ändå glad över fredagen för trots att jag ska gå upp klockan 6 får familjen sova och lata sig så mycket dom bara har lust till och det känns gott.
Vi har dessutom 2 barnkalas att gå på (+ jag har en inflyttningsfest att gå på imorgon kväll) efter jag slutat jobba.
Fullt ös medvetslös!
 
Igår var det i också fullt ös med träning och jobb för att efter det åka upp till sjukhuset med min pappa och hälsa på min lilla farmor som ligger inne med ryggsmärtor. Det är ingen större fara med henne och med rätt smärtstillande och hjälp är hon hemma på ett kick!
 
Filip har fått ont i öronen. Inte bra! Kan vara ett eller båda rören som ramlat ut. Nästan två årsen operationen nu och inte en enda öroninflammation sen dess. Får snabbt sätta in nya rör om så är fallet. Zoran åker med honom till VC och jag ska åka och jobba!
 
Happy friday ♡

Mösspremiär!

13:40:11
Sicket busväder!
Fy, det har regnat från alla håll idag alltså!
Barnen hade både mössa och väntar för första gången denna säsongen. Dom älskar't! 
 
Jag jobbar halvdag kommunalt idag och är i skrivandets stund på väg till kontoret för APT.
 
Ha en fin torsdag!

Onsdagar är hektiska

22:51:00
God kväll!
 
Onsdagar är hektiska dagar. Egen träning, mycket jobb, senaste dagen för barnen på skolan (8-:15-15:00). Läxläsning under tiden jag lagar mat, idag tvättade jag samtidigt också. Sen är det Taekwondo-träning och efter det dusch och kvällsmat. Idag började även Labyrint till barnens stora glädje.
Innan duschen luskammades barnen (jag också) som vanligt och ur Evelinas hår ramlade det EN liten svart insekt som inte såg ut som en lus, MEN med tanke på min fobi för löss behandlade jag henne med lusmedel iallafall. Hua Mej! Inget mer kom ur hennes hår efter det heller.  Ändå glad att jag tar det säkra före det osäkra i just detta ämne.
 
Nu ska jag kasta mig i sängen och slockna!
 
Puss

SkoREA 3 för 2

08:30:00
Yeey! Har precis fyndat skor. Jag skänkte mina favoritboots i våras då jag hade gått färdigt i dom och det fanns någon som behövde dom mer än mig. MEN vad är en höst utan chelsea-boots? Ja, men precis det funkar inte! Det passar ju till ALLT!
Så in och fynda!!
 

Gulleglugg

21:54:17
Hej å hå!
 
Vilken händelserik dag det blev denna måndag. Mycket jobb och träning. (Och cykling i ösregn). 
Lille Jack föddes och Laura tappade sin fjärde tand precis innan hon skulle till skolan.
Supersöt i sin fina glugg. Synd bara att Zoran hade packat ner ett äpple till frukstunden, haha! Får bli äppelmos ett tag framöver kanske?!
 
Världen gulligaste gluggis♡
 
Puss 

Välkommen Jack!

21:14:51
I morse strax efter klockan 4  föddes min brorson Jack! 
Med dunder och brak 28 dagar för tidigt, men alldeles perfekt! En avbild av sin mamma Marie. 
 
Grattis till ert underverk Sebbe och Marie och välkommen ut lille Jack ♡
 
Nu längtar vi efter att få träffa guldklimpen ♡

Mot Värmland!

13:43:20
Hello!
 
Sitter i baksätet på (ingift) moster och kusins bil på väg upp till min moster i dom värmländska skogarna för kusinträff! Vi blir färre än tänkt, men kul som bara den lär vi ha! Massor med mat och ost och vin, men framförallt mycket skratt och skoj!
 
 

Förbrukade krafter

22:45:54
God kväll!
 
Jag är helt slut! Mycket jobb och träning är orsaken. 
Har precis skickar iväg pt mail till online klienter så nu ska jag få göra det jag väntat och längtat efter sen kl 20.
 
Imorn är det fredag! Yeeyy!!!
 

Inga träningskläder idag!

22:20:38
Det sker sällan nuförtiden, men ibland så händer det att jag går en hel dag i "privata" kläder. Idag har varit en sådan dag. Inte en enda minut har jag haft träningskläder på mig. En hel vilodag, helt otroligt! Så kan det gå när jag jobbar utanför gymmet.
 
Förutom datorjobb och ärenden har vi lyckats få in en brunch på IKEA, min man och jag. Vi har bytt ut allt porslin och köpt en massa ljus så klart.
 
Några som inte slapp träningskläder är tjejerna som hade Taekwondo-träning ikväll. Jag och Filip supportade så klart och agerade waterboy.
Puss

Bergsjöloppet och Tellusfestivalen

22:43:36
God kväll! 
 
Jobbpass 3/3 denna helgen på kommunala jobbet är avklarat. 
I fredags fick jag dessutom akut urinvägsinfektion. Det var mer bakterier än urin i provet jag lämnade sa läkaren. Smärtan i blåsan och upp i ryggen var hemsk. Min läkare Christer är ju dessutom arrangör av Bergsjöloppet som jag sprang igår och han sa hur jag skulle ta medicinen för att kunna delta i loppet och vara nästintill symtomfri. Jag vill vara väldigt klar med att det inte är något jag rekommenderar!!!! Men jag är jag och jag vet hur pass mycket jag kan pressa min kropp och i samråd med läkare dessutom.
 
Jag sprang loppet på min rast med världens bästa hejarklack som i målet kom med blommor och beröm. Mina fina ♡
 
Sen rusade jag tillbaka till jobbet och efter att jag hade slutat hämtade Zoran och barnen mig för att åka tillbaka till Bergsjön för att gå på Tellusfestivalen. Där skulle barnen ha en Taekwondotränings-uppvisning med sin grupp. Dom var så duktiga allihop och det var många barn som ville prova på.
 
Nu ska jag snart lägga mig för att vara en pigg och glad PT imorn. 
Puss

On top!

10:00:58
Good morning peeps ♡
 
Vaknade av mig själv 1 minut innan klockan ringde imorse. Vet ni vad det betyder? Att jag är i fas. Bra mat (som vanligt), riktigt tung träning igen (efter rehab), mycket cardio och mycket sömn! 
Allt i en kombo med lagom mycket jobb och massa tid till Familjen och kärlekslivet!
Ska försöka hålla stenhårt på att hålla det så här nu.
 
Efter 8,8km på cykel är det dags att börja jobba!
 
Puss

Mitten på veckan!

09:25:44
Good morning lovers ♡
 
Ännu en varm och go dag, så härligt!
Kidsen och jag tog cyklarna idag också. Fort och smidigt. Det blir dock värre på vägen hem från skolan sen när det bara är uppförsbackar. Stackars Laura hon grät halva vägen igår och svor på att hon minsann aldrig mer skulle cykla ♡ Mammas älskling!
 
Min jacka viftade som en mantel när vi cyklade till skolan idag så Filip höll i den och utbrast: -"Här kommer supermamman och superbarnen!!" Haha! Älskade ungar, livet hade varit så sjukt meningslöst utan er ♡
 
Nu blir det jobb för min del!
 
Ha en underbar onsdag hörni!
Puss

En bättre tisdag

22:46:06
♡ Kort jobbdag
♡ Hämta barnen tidigt
♡ Rumpa/benpass 
♡ 16km cykling
♡ LCHFpizza
♡ Läxläsning
♡ Varmt och soligt väder
♡ Vattenlek
♡ Lek på filten
♡ Nattbön
 
 
■Det enda som fattades var min hårt arbetande man!
 
Nu är det läggdags!
Puss

Cyklist javisst!

09:27:13
Good morning peeps!
 
Sicken brittsommarvärme vi fått! Helt fantastiskt!
Jag och barnen cyklade till skolan och föris idag. Så grymt duktiga är tjejerna. Filip med, men han sitter ju i cykelsitsen och har det gött ☆
 
Efter att ha lämnat dom i tid så cyklade jag vidare mot jobbet. Skönt att börja dagen med 8km och sen blir det 8km hem.
Men nu blir det jobb! Det är ren och skär lycka att få jobba med det man älskar och brinner för ♡
 
Ha en underbar tisdag hörni!
Puss

My two handymans ♡

22:34:16
Hello!
 
Vi har blivit med vitrinskåp! Ni kommer kanske ihåg att jag skrev att mamma gav oss pengar till det i bröllops/10års-gåva.
Så äntligen står det nu här hemma monterat av min stora och lilla handyman ♡ Filip är verkligen så duktig på detta, tålamod till tusen och inte det minsta tjatig. En bild på skåpet kommer så fort vi har fyllt det med vår glas-samling!
 
 Förutom att bygga vitrinskåp har vi även gjort om i Filips och Lauras rum. Vi har även ätit chiapudding och läst läxor. Träna har vi också hunnit. Ja ni hör ju, vardagen är igång. 
 
 Nu blir det en varm gå dusch innan läggdags! 
Puss

Att vilja behålla sina tänder!

09:17:00
God morgon!
 
Här gick vi upp vid 8-tiden och då hade Zoran den stackarn inte kommit hem från jobbet ännu. Nu ligger han och sover iallafall.
 
Vi har haft besök från Tandfen inatt då Laura tappade en framtand igår. Stora tjejen. Både Evelina och Laura skriver lappar till Tandfen om att dom gärna behåller sin tänder. Dom får guldpeng och en liten text tillbaka varje gång. Alltså lyckan är oslagbar ♡ Hur funkar det hos er?
 
Tänderna läggs i gaddar-asken hon fick av Fnul-Malin för flera årsen!
 
Barnen har önskat tomtegröt till frukost så här står jag och kokar gröt. Sen blir det tvättstugan!
 
Puss

Nu är allt som det ska vara!

07:23:15
God morgon!
 
Stressad som bara den och försenad till kommunala jobbet! Det är fotografering i skolan idag och tjejerna ville ha speciella frisyrer. Inget som Zoran hade gjort med godkänt resultat, haha!
 
Han är hemma igen,, hurra! Vi hämtade honom vid tåget igår och det var ten och skär lycka kan jag säga! Men sen var han tvungen att åka och jobba natten så vi ses riktigt först idag.
 
Puss

Vi är hemma, eller iallafall jag!

18:04:06
Hello!
 
Vi kom hem från Barcelona i söndags och igår åkte Zoran till Stockholm och kommer inte hem försen imorn. Vardagen kickade igång direkt och nu när jag roddar allt själv här hemma så prioriteras bloggen bort. Jag kommer skriva ett inlägg om hela vår resa och bjuda på en riktig bildbomb om ett par dagar, det lovar jag! Den var fantastisk på alla sätt och vis!
 
 
Här hemma vickas det på på lösa tänder, läses läxor och allt sånt där superviktigt!
 
Puss 

Barcelona 2016 - 10 år ihop

22:39:00
Den andra september hade jag och Zoran varit ett par i hela 10 år!
Helt klart värt att fira. Jag började smida planer ett år innan och den enda som visste om det var min mamma då hon skulle vara barnvakt. Jag bokade en resa till Barcelona i smyg. Det svåraste, men samtidigt mest spännande jag gjort. Jag är värdelös på att ljuga, så jag lurade honom med att vi skulle på spa och att hans mamma behövde vara barnvakt och så ljög vi om att min mamma skulle till Barcelona samma dag som vi skulle på spa.
 
Dagen var kommen.Väskorna var packade, vår för spavistelse och mammas med låtsaspackning. Så fort han åkte för att hämta barnen i skolan så bytte vi innehållet i väskorna och packade in dom i mammas bil.
Så fort Zoran och barnen kom lämnade vi barnen i säkert förvar hemma med svärmor för att åka till Landvetter och "lämna mamma vid flyget" innan vi skulle på spa. Tror ni att han blev chockad när hon vid incheckningen sa våra namn? Tänk dig att inte vet avart du ska eller något alls?! Videon när det avslöjas samt alla bilder från resan ser ni nedan!
 
 
Vi började fira redan då, även om Zoran fortfarande var i chock!
 
Vänta på bagage är alltid segt, men sen var det ännu segare att vänta in vår bil som skulle ta oss till hotellet!
 
Det visade sig att jag hade bokat ett lyxhotell, med allt inkluderat! Vi blev behandlade som kungar och bortskämda så det skrek om det! 21 våningen skulle vi bo på med en utsikt som hette duga!
 
Vi svidade om till något somrigare och gick till vår närmaste restauranggata som låg bara 5 minuters promenad från hotellet!
 
Vi hade inte kunnat drömma om vad vi skulle vakna till för utsikt. Helt fantastisk!
 
En underbar frukost på The Level  uppe på 24:e våningen!
 
Med sneakers på och kartan i handen började vi vår promenad mot La Rambla och diverse sevärdigheter i 33 graders värme.
 
Vätskestopp!
 
Äntligen hittade vi La Rambla!
 
I mitten på La Rambla finns matmarknaden La Boqueria och det är en sådan upplevelse. Man kan gå runt hur länge som helst och bara titta, lukta och smaka. Man får inte nog!
 
La Sagrada Familia - Kyrkan man bara måste se någongång i sitt liv. Vilket konstverk!
 
Musikskolan
 
Världens största "dildo" visade sig vara ett hotell?!
 
Som alla andra par blir även vi osams till och med på en kärleksresa i Barcelona. Men det ordnade ju så klart upp sig och vi fortsatte fira oss och kärleken med god middag och en lång natt av mycket skratt, gos och prat. Just för att vi är vi ooch det har tagit oss långt hittills ♥
 
Vi vaknade upp till ett soligt och 34 grader varmt Barcelona och Zoran följde med mig till gymmet där jag gick på ett snurrande gåband och slog en volt, haha!. Detta var den dagen som bara skulle njutas av och även den började med en fantastisk frukost uppe på 24:e våningen.
 
Det blev en dag på stranden ♥
 
Efter en hel dag på stranden avslutade vi vid poolen!
 
Vi hade all-inclusive mellan 11-24 och kunde frossa i champange och goda snacks.
 
Sista middagen ute i en varm natt med 28 grader!
 
Sista frukosten innan vi begav oss till flygplatsen! Vi hade turen att få beskåda soluppgången och njuta av varsin mimosa under tiden ♥ Ett perfekt slut på en underbar resa!
 
 Vilken fantastisk resa! SÅ fylld av kärlek och så behövd. Att efter 10 år ihop, allt vi har gått igenom, tre barn och karriärer mm. fortfarande kunna vara kära i varandra. Att det kan pirra i magen, att vi kan prata, men också vara tysta utan att det blir konstigt.Att vi älskar varandra som Emelie och Zoran och inte bara för att vi är föräldrar till våra barn och älskar varandra enbart genom dom.
Det är fantastiiskt och den resan var så viktig fastän vi inte visste det själva försen efteråt ♥
 
Puss