FaceBook
Instagram
Mail

Barcelona 2016 - 10 år ihop

22:39:00
Den andra september hade jag och Zoran varit ett par i hela 10 år!
Helt klart värt att fira. Jag började smida planer ett år innan och den enda som visste om det var min mamma då hon skulle vara barnvakt. Jag bokade en resa till Barcelona i smyg. Det svåraste, men samtidigt mest spännande jag gjort. Jag är värdelös på att ljuga, så jag lurade honom med att vi skulle på spa och att hans mamma behövde vara barnvakt och så ljög vi om att min mamma skulle till Barcelona samma dag som vi skulle på spa.
 
Dagen var kommen.Väskorna var packade, vår för spavistelse och mammas med låtsaspackning. Så fort han åkte för att hämta barnen i skolan så bytte vi innehållet i väskorna och packade in dom i mammas bil.
Så fort Zoran och barnen kom lämnade vi barnen i säkert förvar hemma med svärmor för att åka till Landvetter och "lämna mamma vid flyget" innan vi skulle på spa. Tror ni att han blev chockad när hon vid incheckningen sa våra namn? Tänk dig att inte vet avart du ska eller något alls?! Videon när det avslöjas samt alla bilder från resan ser ni nedan!
 
 
Vi började fira redan då, även om Zoran fortfarande var i chock!
 
Vänta på bagage är alltid segt, men sen var det ännu segare att vänta in vår bil som skulle ta oss till hotellet!
 
Det visade sig att jag hade bokat ett lyxhotell, med allt inkluderat! Vi blev behandlade som kungar och bortskämda så det skrek om det! 21 våningen skulle vi bo på med en utsikt som hette duga!
 
Vi svidade om till något somrigare och gick till vår närmaste restauranggata som låg bara 5 minuters promenad från hotellet!
 
Vi hade inte kunnat drömma om vad vi skulle vakna till för utsikt. Helt fantastisk!
 
En underbar frukost på The Level  uppe på 24:e våningen!
 
Med sneakers på och kartan i handen började vi vår promenad mot La Rambla och diverse sevärdigheter i 33 graders värme.
 
Vätskestopp!
 
Äntligen hittade vi La Rambla!
 
I mitten på La Rambla finns matmarknaden La Boqueria och det är en sådan upplevelse. Man kan gå runt hur länge som helst och bara titta, lukta och smaka. Man får inte nog!
 
La Sagrada Familia - Kyrkan man bara måste se någongång i sitt liv. Vilket konstverk!
 
Musikskolan
 
Världens största "dildo" visade sig vara ett hotell?!
 
Som alla andra par blir även vi osams till och med på en kärleksresa i Barcelona. Men det ordnade ju så klart upp sig och vi fortsatte fira oss och kärleken med god middag och en lång natt av mycket skratt, gos och prat. Just för att vi är vi ooch det har tagit oss långt hittills ♥
 
Vi vaknade upp till ett soligt och 34 grader varmt Barcelona och Zoran följde med mig till gymmet där jag gick på ett snurrande gåband och slog en volt, haha!. Detta var den dagen som bara skulle njutas av och även den började med en fantastisk frukost uppe på 24:e våningen.
 
Det blev en dag på stranden ♥
 
Efter en hel dag på stranden avslutade vi vid poolen!
 
Vi hade all-inclusive mellan 11-24 och kunde frossa i champange och goda snacks.
 
Sista middagen ute i en varm natt med 28 grader!
 
Sista frukosten innan vi begav oss till flygplatsen! Vi hade turen att få beskåda soluppgången och njuta av varsin mimosa under tiden ♥ Ett perfekt slut på en underbar resa!
 
 Vilken fantastisk resa! SÅ fylld av kärlek och så behövd. Att efter 10 år ihop, allt vi har gått igenom, tre barn och karriärer mm. fortfarande kunna vara kära i varandra. Att det kan pirra i magen, att vi kan prata, men också vara tysta utan att det blir konstigt.Att vi älskar varandra som Emelie och Zoran och inte bara för att vi är föräldrar till våra barn och älskar varandra enbart genom dom.
Det är fantastiiskt och den resan var så viktig fastän vi inte visste det själva försen efteråt ♥
 
Puss

Kommentarer
Postat av: piichas blogg

jättefin blogg :)

Svar: Tack detsamma 🌷
Emelie

2017-02-07 @ 18:47:53
URL: http://mrspicha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: