FaceBook
Instagram
Mail

Fortfarande feber!

23:02:09
Evelina har fortfarande feber idag var den högre, hela 39 grader! Stackars min tjej, hon mår bra i övrigt faktiskt, bara det att febern slöar ner henne, men alvedonen hjälper fint!

Jag fick en fråga om varför jag köper proteinpulver.
-Jag köper proteinpulver för att jag tränar minst 3-4 ggr i veckan och behöver därför det för att kroppen ska återhämta sig bra och inte börja äta av mina muskler.. Visst hjälper det även till när man kör GI, då hela min kost nästan består av protein. Men jag gör det inte för att gå ner i vikt, för muskler väger mer än fett! Jag ska inte gå ner så mycket mer utan bara trimma och slimma kroppen!

Solade idag, så skönt att bara ligga där och slappna av! Plus att man blir brunare på köpet! Denna veckan har det inte blivit ett enda grupp-pass på gymmet utan vi har bara tränat kondition och styrka! Nästa vecka ska jag gå på några gruppträningar iallafall!

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp och jobba imorn! Shit måste ju posta alla inbjudingskort också (till Evis kalas).
Godnatt
Kram på er

Nytt proteinpulver!

22:50:15
Det blev den här i smaken hallon, förhoppningsvis frå jag det på måndag nästa vecka, 159kr för 1kg:
Whey-80, 1 kg, Hallon i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=2>Protein</a> / <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=253>Vassleprotein</a> hos Gymgrossisten.com (5892)
Nu ska jag gå och läsa min älskade tidning Chic och noppra ögonbrynen (ser HEMSKA ut), Jag har skjutit upp det i flera dagar, men nu ska det bli gjort!

Kram på er

Feber...

12:44:21
Evelina hade feber i orse när hon vaknade, det va Zoran som kollade och hon hade 37,9 så när jag gick upp fick hon en supp! Hoppas det är tandfeber och inte en förkylning på gång! Hon har även varit lös i magen hela dagen igår och det brukar ju barn bli när de ska få fler tänder!

Idag är jag ledig och imorn med! Skönt faktiskt!
Ska åka till gymmet sen och träna och sola, kanske gå på vattenmassage också! Gud så skönt det hade varit, får se om tiden räcker till!

Nu ska jag leta runt på Internet efter ett bra proteinpulver, det jag köpte var utan smak??? Smakade mosad pappkartong! BLÄ!!!
Interactive Whey, 400 g i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=2>Protein</a> / <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=280>Blandat Protein</a> hos Gymgrossisten.com (9973-03r)
Är det någon av er som kan rekommendera ett bra proteinpulver?
Kram på er

No Birthdaycake for me!

07:07:16
Vi va ju hos svärmor och svärfar igår då svärmor fyllde år! Och duktig va jag för jag tackade nej till den jätte fina blåbärstårtan!! Värre va det att tacka nej till den goda potatisgratängen och sarman (nästan som kåldolmar), men jag stod emot och åt jätte god kyckling istället med grillade paprikor!
Haha det blev massa mat där! Jag är inne på min 3:e vecka med GI-rivstart, på måndag ska jag börja äta lite mer kolhydrater, hur ska det gå?!

Sitter här med mitt goda ananaste i högsta hugg och bara väntar på att klockan röra på sig lite så det är dags för sektion 3 på morgonen, vilket är att ta på sig!
Ska nog sola och träna direkt efter jobbet idag, så skönt och sola nu när det är kallt ute!

Just det igår fick vi reda på att Zoran ska på info möte på spårvägen! Coolt om han blir Spårvagnschafför tills det blir bättre i Hamnen igen! Kul att ha det på meritlistan iallafall! Lycka till Älskling!

Nu är det dags att fortsätta morgonen!
Va gör ni en dag som denna?
Kram på er

God morgon bloggen!

07:12:01
Jepp, här sitter jag och äter min fina frukost, idag 1 kokt ägg och 3 kokta hotdogs! Det låter la smarrigt haha!

Ska snart gå och jobba! En kollega till mig fick en Thailandsresa till sig och sina barn i 40-års present i förskott och jag kunde ju bara inte säga nej till henne då.. Så nu ska jag jobba för henne i 2 veckor! FÅr la se hur det blir, längesen man jobbade heltid nu..

Sen är det kalas som gäller, svärmor fyller 58 år (GRATTIS) så vi ska dit!
Vill samtidigt passa på att gratta min kära Styvfar Tobbe som fyller 48 år idag! GRATTIS!!!

Nej, nu får jag nog sätta fart!
Hoppas ni inte får en lika stressig dag som jag ;-)

Kram på er!

God morgon!

09:42:00
Idag vaknade Evelina kl 7, vet inte om jag har berättat det, men jag har under 3 dagar ändrat hennes sovrutiner så att hon ska somna tidigare och vakna tidigare. Kanske inte så tidigt som kl 7, men idag blev det det och då gick min underbara Zoran upp med henne och jag sov till kl 9. Skönt, så nu sover mina älsklingar istället.
Jag sitter här och äter frukost, väntar bara på att mitt ägg ska bli färdigt!
Fruktte och naturell yoghurt med frusna blåbär! Ingen hotellfrukost precis, men den funkar för lilla mig!

Idag ska jag försöka at hinna att både dammsuga hela lägenheten och storhandla innan kl 16:15 för då ska jag till gymmet för att sola och gymma! Idag blir det Funk! SÅ roligt, har ni inte prövat det någongång så tycker jag att ni borde det!
Vad hittar ni på en grå och trist måndag som denna?

Kram på er

Syndade

21:36:10
Bakade en kaka till Zoran precis! En sockerkaka med mandel och choklad spån i och hallon ovanpå! MUMS!! Jag va ju bara tvungen och smaka, så det gjorde jag och nu har jag dåligt samvete. Vet att jag inte borde ha det, då jag har skött dieten till punkt och pricka under dessa 2 veckor! Kanske ska se det mer som en belöning haha
Skulle ni stå emot denna????
Sockerkaka med mandel och chokladspån + hallon på toppen!

Idag va vi och kollade på när min lillebror Johan spelade träningsmatch i Lövgärdet! Det va i nya Lövgärdsskolan som vi var och att vi inte dog när vi såg va det stod på skolans entre dörr:
RÖKNING FÖRBJUDET PÅ OMRÅDET
gör inte för ni lära yngre barnen göra efter er.

???????????? Vem har skrivit lappen????? Skamligt att inte kunna skriva svenska på en svensk skola!!!!! Vad har hänt med samhället???

Nääe nu ska jag gå och damma och fråga Zoran om han vill gå lite på min Orbitrec! Han har sagt att han ska komma igång och träna lite han också!

Kram på er

Hälsa på och hälsa på :-)

20:50:28

Det är vad  vi har gjort!
Igår va vi hela familjen och hälsade på Evelinas farmor och farfar! Där blev vi bjudna på kyckling med tillbehör.

Idag va vi och hälsade på min morfar och hans fru.. Där fick vi en tavla, men det är bara ramen som är fin så t.o.m morfar sa att vi skulle byta ut tavlan, han ahde fått den av granne som ärvt den av någon tant eller gubbe på sitt jobb! Den kommer iallafall passa super bra i vårat vardagsrum!

Ikväll har jag tvingat ut min man för att gå ut och spela biljard med sina kompisar.. Hoppas han har kul för jag ska bara sitta här och vara uttråkad, kanske ska damma eller nått! Wiie va kul!
Vad har ni för er på helgerna??

Kram på er


Dålig uppdatering!

00:43:00
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, men det har hänt grejer hela tiden så fort jag tänkt blogga, men nu ska jag försöka bättre mig igen, det gick ju med sånt flyt förut!!

Igår var våran älskade Natalie här och hälsade på oss, gud så kul det va, det va ju 100 årsen sist.
Här är bilder från igår:
Natalie kom med present! Jösses va kul det va!Charmtrollet, blir så gald när gudmor kommerOch jag håller på med maten, som vanligt =) På väg till affären!


Idag va jag och Vanja och tränade, sen åkte vi hem hit och duschade sen åkte vi och gjorde naglar..
Denna gången blev det vittglittrigt (tyvärr syns det inte på bild att de glittrar):


Ser ni hur blek min hand är, JAG BEHÖVER VERKLIGEN SOLA!!! Måste komma igång med det nu!

Nu ska jag gå och lägga mig!
Sov gott
Kram på er


Inte min dag idag!

00:23:26
Nääe det va det verkligen inte..
Dagen började med att jag gick upp 06:50 dvs. 20 minuter försent. Väl på väg till jobbet hinner jag komma halvvägs till spårvagnen och knner att uggsen är PISSEVÅTA av allt slask (glömt inpregnera dom eller va det nu heter). Det va bara att vända om hemåt för att byta skor, då va kl 8 redan och det är ju då jag börjar, Skit också så jag fick ta taxi till jobbet!
Haha och om ni såg skorna jag hade på mig idag. Sånadär med päls på hela vaderna, det va det enda jag hittade i gaderoben!

Sen av det massa och göra på jobbet (självklart med en sådan början på dagen).

Men när jag väl kom hem va det lugnt och skönt. Jag lagade en jätte god middag idag. Kom på receptet själv på jobbet idag!

Kycklingfilè fylld med fetaost, parmaskinka och soltorkadetomater. Till det fick Zoran potatiskroketter och jag fick kokt broccoli och blomkål:


Imorn kommer Natalie till oss, gud så roligt! Har ju inte setts på evigheter nu!

Kram på er

Besök hos mormor!

06:54:36
Igår va vi hos min mormor och hälsade på, min kära moster Inger var också där! Så mysigt va det, vi åt middag och sen fikade vi (inte jag då, men jag tittade på) och lekte massor med Evelina.(tyvärr glömde jag att ta kort)

Förresten mår jag mycket bättre nu, var i lördags kom det bara över mig att jag förlorat någon som stod mig nära eller som jag iallafall trodde gjorde det! Hur som haver så är det bättre att detta hänt så man vet vilka som verkligen är ens vänner!

Idag ska jag jobba och direkt efter jobbet ska jag,Vanja och Ella träna på gymmet, inget pass idag.

Nu ska jag äta upp min paprika sen ska jag börja göra mig iordning!

kram på er

Helt off!

23:54:50
Idag har det inte varit min dag! Jag har kännt mig helt off!!! Besviken och sårad!

Därför har jag och Evelina bara varit hemma och myst och lekt idag!
Imorn hoppas jag på en roligare dag, för då är jobbar inte Zoran så då kan vi ha mysigt hela familjen!!

Kram

Händelserik dag!

22:23:57

I förmiddags träffade vi några mammor och bebbar från familjelivs-gruppen! Vi va på ett jätte mysigt cafe! Kommer inte ihåg va det hette nu,men det ligger brevid Pizza Hut på Domkyrkan!
Och väl där upptäckte jag att Evelina har fått sin 3:e tand, den är inte riktigt framme än men man ser lite taggar! Mammas Tös!!!
Vi 2!!!

Jag fyndade även lite smink idag! Gick förbi H&M då jag behövde en ny mascara. Dom har massa bra erbjudanden nu. Värt att kika förbi där! 
Jag köpte:
1 vit kajalpenna av H&Ms egna märke
1 Isadora mascara (build up volume)
1 Max Factor läppglans
Total summan blev: 153 kr

Väl hemma gjorde jag Italiensk kycklinggryta med kokta aborginebitar som tillbehör (annars använder jag gnocci pasta) till middag. Receptet har jag fått av min kära styvmor som jag tror hittade det på intenet om jag inte minns helt fel:
 Smaskigt värre!!!

Sen gick jag till gymmet och tränade MRL-MageRumpaLår!! Skönt att avsluta träningsveckan med det! Kommer väl knappt kunna gå imorn haha

Just det, du kära läsare som ville ha receptet på chili con carnen, jag skriver det som en kommentar i samma som du!

Kram på er


4 fnissiga tjejer..

22:50:44
.. det va vi, jag Lollan, Vanja och Ella på gymmet idag.. Vanja fick ju överföra Lollans lillasysters gymkort till sig så nu ska hon också bli fit och Ella med  Riktig kul ska det bli!
Idag va vi på ett bodystep pass som en av familjelivs-mammorna höll i  -Du var jätte duktig Kajsa!


Idag gjorde jag Chili Con Carne med broccoli som tillbehör, mumsfilibaba
Chili con carne à la EmelieChili con carne à la Emelie
Zoran verkar bli lite avis på att jag bara fotar min mat så han tog kort på sin tallrik också
Chili con carne á la Emelie med ris Haha ibland är han för rolig!!

Ne, nu ska jag snart hopp i säng, ska bara äta upp mina blårbär först!

Kram på er

Fint väder!

12:46:44
Gud så fint väder det är idag, man får ju lyckorus i hela kroppen!! Har längtat så efter solen!

Evelina sover nu, men så fort hon vaknar så ska vi gå på långpromenad hela famljen..
Sen kommer Vanja hit och äter mat inann vi ska på Bodystep på gymmet..
Hörs sen

Kram på er

Besiktingen..

00:26:20
Gick hur bra som helst!!! Det hela va klart på 5 minuter, den ni!!

Har betämt mig för att öppna en kategori för recepten jag tänkte skriva här, men vet fortfarande inte riktigt hur man gör så tills dess lägger jag in bild på vad jag ätit för GI mat sen får ni väl fråga efter recepten så kan jag skicka till er! Det är ju trots allt ingen matblogg haha

Idag gjorde jag min räkgryta med broccoli och blomkål vid sidan om:


Hela familjen gick en långpromenad till affären idag, jätte mysigt!
Och Evelina upptävkte hur kul det va att leka på diskbänken (hon kom inte dit av sig själv):
BustrollMmmm, vilken god

Nu ska jag gå och lägga mig är helt slut!!
Kram på er alla

Aubergine-lasange LCHF

17:17:00
1 stor eller 2 små aubergine
½ gul lök
500g köttfärs
500g krossade tomater
1 köttbuljong
½ msk vegeta eller grillkrydda
1krm vitpeppar
1 stor klyfta vitlök
100g riven ost
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 220 grader.
Skiva auberginen i smala skivor efter att du skurit av toppen. Stek dom i 30 sek på varje sida. Lägg åt sidan på ett fat medan du börjar med resten av ingredienserna.
Fräs löken och lägg sedan i köttfärsen och krydda med vitpeppar och vegeta/grillkrydda. Låt köttfärsen bli brun i färgen. Pressa sedan vitlök och lägg i köttbuljongen. Rör om ordentligt så vitlöken sprider sig!
Häll i dom krossade tomaterna och låt det puttra ihop sig. Smaka av själv om du behöver mer kryddor!
 
Ostsås
3 dl vispgrädde
100g rivenost (västerbotten föredrar jag)
1 krm mald svartpeppar
1 nypa salt
 
Gör såhär:
Värm upp grädden i kastrull, när den börjat puttra sänker du värmen till låg och häller ner osten under omrörning.
Lägg i kryddorna ochnär den fått en lagom krämig konsistens är det dags att börja med lasangen.
 
Först lägger du aubergine, köttfärs, ostsås i olika lager ovanpå varann och så forstätter du så till det inte finns något kvar! Sen strör du riven ost över så det bara blir lite krispigt över sen!
Ställ i mitten av ugnen i cirka 35 min
Servera med en god frisk sallad till!
 
 
 

Bvc-rapport

12:42:35

Idag va vi på Bvc och vägde och mätte detta blev resultaten:
Längd: 78cm
Vikt: 11,5kg
Huvudomfång:48,5cm
Stor som få är hon vår lilla jätte bebis!
Och inte nog med det så blir hon exakt 11 månader idag, hemskt vad tiden går fort, vill bara stanna den lite, lite....
Men nu väntar roliga äventyr och snart blir det 1-års kalas! MYYYYS!!!

Salsaaerobics ska vi gå på idag, älskar det, man släpper verkligen loss på riktigt!!! Det börjar kl 18, men ínnan dess så ska jag sola tänkte jag... Vill ju bli brun och fin Flört

Har ändrat designen på bloggen lite, va tycker ni? Blev det finare???

Idag ska jag även börja laga riktig GI mat! ska göra lasange, vanlig till Zoran men till mig ska jag göra annurlunda, nämligen använda aborgine istället för pasta plattor! Får se hur det blir!! Lägger upp bild och recept sen!

Zoran ringde precis, han är hos mekanikern, vi måste byta alla 4 däck  3200 kr går det på. Usch ingen vidare bra extra utgift nu i mitten av Januari! Blääää, hoppas bilen går igenom besiktingen imorn bara håll tumamrna för oss!!! De är ju relativt ny (5år) så den borde ju göra det!


Kram på er så länge


Strax...

15:49:37
Sitter här och äte avokado, Mums!! Skulle ju solat, men handlingen drog ut på tiden så jag får sola imorn istället!
Usch vilket väder vi har, kan ju säga att det inte lockar en att gå ut för att gå till vagnen, hua!!

Kram på er så länge

Träning + GI

12:24:14
Yes, idag börjar allvaret igen efter alla julmat!!!
SKa träna Funk idag kl:17 tillsammans med Lollan och så ska jag sola!!! Guuuud så skönt det ska bli alltså!

Började även med GI idag.. Bara på prov, vill se hur det känns och om det verkligen funkar så bra som många tycker!
För er som inte vet vad det är så är det en "bantnings metod" där du inte ska äta några kolhydrater alls  dvs. inga sötsaker, inget bröd, inte morötter, potatis, pasta, ris etc, men du får typ äta ALLT annat haha hur mycket finns det kvar om man tar bort allt det haha får överleva på ägg tror jag!

Tänkte att jag varje dag ska skriva vad jag lagat för mat, så ifall det är något som faller er i smaken är det bara och fråga efter recept.
Är det fler av er som läser som håller på med detta eller har ni andra metoder, dela gärna med er av det isåfall! Alltid kul att jämnföra liksom!

Nääe nu ska vi åka och storhandla i Partille hela familjen! MYS!

Kram på er