FaceBook
Instagram
Mail

Fortfarande feber!

23:02:09
Evelina har fortfarande feber idag var den högre, hela 39 grader! Stackars min tjej, hon mår bra i övrigt faktiskt, bara det att febern slöar ner henne, men alvedonen hjälper fint!

Jag fick en fråga om varför jag köper proteinpulver.
-Jag köper proteinpulver för att jag tränar minst 3-4 ggr i veckan och behöver därför det för att kroppen ska återhämta sig bra och inte börja äta av mina muskler.. Visst hjälper det även till när man kör GI, då hela min kost nästan består av protein. Men jag gör det inte för att gå ner i vikt, för muskler väger mer än fett! Jag ska inte gå ner så mycket mer utan bara trimma och slimma kroppen!

Solade idag, så skönt att bara ligga där och slappna av! Plus att man blir brunare på köpet! Denna veckan har det inte blivit ett enda grupp-pass på gymmet utan vi har bara tränat kondition och styrka! Nästa vecka ska jag gå på några gruppträningar iallafall!

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp och jobba imorn! Shit måste ju posta alla inbjudingskort också (till Evis kalas).
Godnatt
Kram på er

Kommentarer
Postat av: KajsaMajsa

Sola tänkte jag åxå börja med snart! Det är sååå skönt att bara ligga där och bli helt avskärmad från omvärlden! Sen känner man sig ju lite fräschare i vintermörkret när man har lite färg! =)

Hoppas att Evi kryar på sig snart, vi saknar er! Puss

2009-01-31 @ 12:28:44
URL: http://babywilmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: