FaceBook
Instagram
Mail

Lång jobbdag

09:16:00
En typisk måndag ändå!
 
Sista dagen i augusti började med intervaller i ett vackert Göteborg. Himlen var så vacker!
För att lösa vardagspusslet kommer mamma att hjälpa oss med attt hämta och vara med barnen varannan måndag så långt det är möjligt. Zoran börjar nattpasset tidigt och jag jobbar till sent och det går inte att ändra på riktigt så jag är så tacksam att vi kan få det att funka med hjälp från mamma (och Baba innan corona).
 
Nu väntar långpasset i gymmet och jag kommer garanterat vara för trött för att blogga ikväll.
PUSS
 

Sista söndagen i augusti

20:02:00
In i dimman!
 
Det blev en helt perfekt söndag. Det började med en morgonrunda i dimma. Det känns som att dimman var augusti som möter semptember på något vis. Tänk att vi går in i september nästa vecka.. Det är ju helt galet.
 
Jag kände mig så fin i mina nya örhängen ♥ Haldbandet fick jag av min svärmor när vi gifte oss. Det hade hon fått från Zorans pappa. Jag är så rädd om både det och det tillhörande armbandet att jag valt att bara bära det när vi firar bröllopsdag.
 
Vi firade tillsammans med barnen på glasscaféet i Sävedalen.
Jag äter alltid sockerfri Frozen Yoghurt med jordgubbssmak.
 
Efter att vi ätit upp glassarna åkte vi hem till Baba och umgicks med henne en stund inna vi åkte hem och förberedde oss inför en ny jobb och skolvecka.
 
PUSS

Sockerbröllop - 6 år

10:37:00
Vår sjätte bröllopsdag!
 
För ett par veckor sen ringde mamma mig oc erbjöd sig att vara barnvakt denna lördagen. Jag förstod först inte varför, men hon ville att vi skulle få gå ut och fira vår bröllopsdag. Hur snällt var inte det?!
Vi bokade bord på Black Stone på Kungstorget som jag tycker är helt fantastiskt. Zoran hade aldrig varit där så det var ju extra mysigt att gå just dit.
 
Redo för första utedejten på ett helt år ♥
 
Black Stone är en upplevelse då du steker ditt kött på en steksten själv på bordet.Vi gick all-in på och beställde in kalv, hjort, ren och oxfilé. Så magsikt gott!
 
Han ÄLSKAR dessert!
 
Jag har under hela året sett hur restaurangen Tyska Bron byggt upp sin nya yteservering som ligger i kanalen framför Tyska Kyrkan och längtat efter att dom skulle öppna. Men så kom ju Corona och även om Tyska Bron öppnade sin nya uteservering så blev det aldrig att jag gick dit under sommaren.
Egentligen skulle det regnat hela kvällen igår, men det sprack upp och blev hur fint som helst så efter att vi hade ätit färdigt på Black Stone gick vi ivdare dit för att ta ett glas bubbel inna vi åkte hem.
 
Det var så lite folk så vi hade turen att få bästa bordet. Det var så mysigt ♥
 
Mamma gav oss en fin bröllopsdagspresent ♥
 
När jag vaknade upp imorse låg det en liten söt ask från Zoran på mitt sängbord. 
 
Jag tycker att dom är så fina ♥
 
Jag ar också köpt present, men den får Zoran först på onsdag när det är vår 14 årsdag ♥
PUSS

Lördag

15:57:00
Tiden går så fort!
 
Tidig morogn med tomma gator. Inga bilar som gasar förbi eller köar längs rödljusen. Helgmornarna påminner om sommarens tidiga morgonrundor när jag vra helt ensam ute. Jag gillar det lugnet.
Avslutade morgonrundan med överkroppspass på ett tomt gym.
 
Min pappa kom på ett spontanbesök, det var mysigt!
 
Idag är det 7 årsen Zorans pappa gick bort så vi var på kyrkogården. Väl där kom Zorans bror med familj så vi var där tillsammans. En fin stund. MIn svärfar är så saknad!
 
Alla hans barnbarn samlade! Det hade han älskat!
 
Nu ska vi hem och göra oss iordning för kvällen.
PUSS

TGIF

21:55:00
Fredagsfeeling!
 
En riktigt bra vecka att se tillbaka på. Jag ser framemot hösten och allt som är planerat. Håller tummarna för att det inte blir strängare rstriktioner och att våra coronasiffror håller sig stabila. MIn största skräck är en lockdown.
 
Efter jobbet hann jag hem och byta om för att hämta barnen tillsammans med Zoran.
 
Vi skulle nämligen till K-skate i lLinné för att köpa riktiga konståkningsskridskor till Laura. Säsongen börjar på onsdag och hon ser framemot det så mycket! Även hennes Roller Derby startar nästa vecka.
 
Fredagsmys med film och räkor blev det ikväll.
 
Sista helgen i augusti är i gång, så taggad!
PUSS

Månadens Naglar

10:50:00
Måndagens Naglar 
 
All-in på lila och glitter!
 
Mina naglar utan akrylen på! Långa, starka och friska! Ännu ett kvitto på att man har en fantastisk nagelteknolog som kan sitt jobb!
 

En lång torsdag

19:46:00
Torsdag!
 
En morgon i min smak.Vacker soluppgång och helt utan regn. Det är så mycket pollen i luften, det märks när jag ser träningssammanfattningen efter mina löprundor. Jag ligger på maximalt 70-80% av tiden och med puls på 190-200. Dock känner jag inte av det alls tack vare mina mediciner. TACK OCH LOV!
 
Jag fick dessutom finbesök på jobbet idag. En PTklient och hennes lille bebis.
 
Efter en lång dag på jobbet var det extra gött att komma hem till denna goda middagen!
 
Tänk att det är fredag imorn. Arbetsveckorna bara swishar förbi!
Har du kommit in i vardagspusslet ännu?
Puss

Mörkt och blött

19:41:00
Mörkt och blött
 
Löpvila och därmed powerwalk denna mörka blöta morgon. Det är bra för kroppen för jag glömmer liksom av att löpvila när vädret är bra. 
 
Efter en lång dag på jobbet kom jag hem till en supergod middag. Auberginelasange.
Det är så kul att Zoran följer mina recept så jag får smaka hur det är när någon annan gör maten.
 
Jag är helt slut i huvudet, men ska plugga lite mer basket innan jag lägger mig ikväll.
PUSS

Basketcoach x2

20:38:00
Vi blir basketcoacher
 
Nu är vi officiellt baskettränare för tjejlaget som Evelina tränar i. Första träningen är nu genomförd och det gick jättebra. Det känns som att vi kommer klara detta uppdrag bra tillsammans. Jag är van coach och Zoran är duktig på basket så vi kompletterar varandra bra. Jsut nu går vi första utbildningen och det lär nog bli fler med tiden. Sen samarbetar vi med Evelinas förra coacher som nu tränar HU13 och tillsammans blir vi ett superbra team!
 
Vi tränar KBBK DU13
 
Så det jag gör på kvällarna nu är att läsa basketregler och termer.
Det är så mycket att hålla reda på, haha! 

Nytt uppdrag

15:36:00
Nytt uppdrag och dubbla regnbågar idag
 
Vaknade upp med ett pirr i kroppen. Jag och Zoran har tagit på sig ett uppdrag som startar idag. Det kommer mycket tid och engagemnag, men vi båda ser framemot det. Såg det lite som ett tecken på att allt kommer bli bra när himlen visade två regnbågar på morgonrundan imorse.
 
Så vackert!
 
 
Nu har jag tränat sista klienten för idag och är bara hemma en snabbis för mat innan vi ska iväg. 
Detta är en ledtråd på vad det nya uppdraget innebär!
 
Jag är så taggad!
PUSS
 

Blåst och långpass

10:18:00
Blåsig start!
 
Startade morgonen och veckan med tidiga intervaller i ett blåsigt Göteborg. Mestadels i motvind dessutom och med hur mycket pollen som helst som trycktes in i luftvägarna. -"Andas genom näsan!" skrek jag nästan på mig själv i huvudet, men jag hade fullt sjå med attöverleva så jag lyssnade inte så bra, haha! 
 
Jag har precis vinkat av Pernilla efter att kört veckans PTpass med henne!
 
Nu står jag och väntar in en födelsedagsklient!
 
Långpass på jobbet idag, fullt ös!
PUSS

23 augusti

16:30:00
Söndag
 
Det är bra kyligt nu alltså! Det biter till i huden när jag går ut på morgonen och morgonrundor i linne är nog på nedräkning nu. Körde ett gött överkroppspass direkt efter löprundan, bra avslut på helgen!
 
Dessa fina cerisefärgade rosorna fick jag av Bengan igår. Så fina!
 
Dagens middag: Lowcarbonara med shiratakinudlar istället för pasta. Så gott!
 
Nu blir det mys med trion i soffan en stund innan jag ska på lekplatsmöte med dom andra lekplatsansvariga i vår bostadrättsförening.
 
Puss

Erik 16 år och farväl

19:25:00
Kalas och avsked!
 
Medans alla sov hemma smög jag mig ut! Det var 18 grader varmt redan kl.7 och svetten lackade. Ett benpass på gymmet efteråt satt riktigt bra!
 
När jag kom hem från gymmet bakade jag min LCHF-cheesecake och gjorde i ordning för ett överraskningskalas för Astrids storebror Erik som fyller 16 år idag!
 
Han gillade sin födelsedagspresent och han passade bra i den!
 
Vi fikade länge och till slut var det dags för dom att åka. När vi följde dom till bilen för att säga hejdå blev Astrid ledsen och då kunde inte vi heller hålla tillbaka tårarna riktigt. Älskade tös. Vi kommer sakna henne så mycket ♥ och längtar redan tills vi ses nästa gång.
 
Nu ska vi bara slöa oss resten av kvällen, det behöver vi!
PUSS

33 år!

21:03:00
En fin födelsedag ♥
 
Min fina familj kom intågandes med sång och paket. Jag tror inte att barnen misstänkte att jag redan varit uppe och krupit ner igen.
 
Så fina presenter ♥
 
När jag och Astrid lämnat trion i skolan åkte vi in till stan och fikade på Jimmy and Joans NY fljt av shopping.
 
Sen köpte vi vykort som hon kunde skicka till sin bästa kompis i Spanien. Jag fick dock förvarna henne om att hon nog är hemma i SPanien långt innan vykortet, haha!
 
Astrid har fått en hemsk tandvärk p.g.a en infektion så vi var hos Zorans kusin Tanja på Tandläkarhuset och fick henne undersökt och kom därifrån med en antibiotikakur.
 Zoran lagade god mat som vi åt tillsammans allihop innan han åkte till jobbet.
 
Tjejerna och Astrid spelar roblox medans jag och Filip tittar på film.
Resten av kvällen ska vi bara slappa och ha det gött!
 
PUSS

Snabba ryck!

06:26:00
Allt för att hålla traditionerna...
 
Steg upp innan kl. 5 idag för att hinna springa mina 6 km. Nu har jag kallduschat och ligger i sängen redo för att väckas av familjen. Jag hann!
 
PUSS

Nu kommer mörkret

06:36:00
Jag är inte redo...
 
Nu lyser gatulyktorna när jag ger mig ut tidigt på morgnarna. Jag tror inte att jag är riktigt redo för att gå mot höstmörker, inte ännu. Jag vill ha varma solstrålar som lyser upp gatorna när jag ger mig ut ♥
 
Idag jobbar jag långpass i Källar'n och byter av med Zorani i dörren kl.20 ikväll. Nu är vi tillbaka i vardagen på riktigt skulle jag säga. Astrid ska sova hos oss tors-lörd , det ska bli mysigt!
PUSS

Filip vill börja i Parkour

20:34:00
Onsdag!
 
Jag trodde att jag skulle få en störtskur över mig imorse, men icke! Man känner att det behöver komma ordentliga skurar för att neutralisera detta kvava, men jag njuter ändå av värmen och vägrar klaga!
 
Dagens middag efter jobbet!
 
Filip vill börja i parkour och bara några hundra medter ifrån oss har det funnits en klubb. Vi anmälde honom på hemsidan imorse och gick dit nu ikväll för att titta. Väl där fick vi veta att ryktet går om att dom inte klarat av coronatiden och därmed gått i konkurs... Hoppas att så inte är fallet. I så dall måste vi börja leta efter en ny förening han kan börja i.
 
Vet du om någon bra parkour i Göteborg?
KRAM

Hett och värsta trycket!

20:33:00
Snacka om hetta och vi blir basketcoacher
 
Vilken hetta, det är riktigt gött att springa i denna värmen!
 
Men att åka spårvägn till jobbet i detta kvava är ingen höjdare. Tur jag investerat i en viftare för ynka 10kr.
 
Jag mötte upp familjen vid Bergsjöbadet och hade tänkt bada, men det hann börja regna innan jag hann göra det. Typiskt!
 
Ikväll har vi haft AW.planering ihop med Evelnas baskettränare. Om en vecka tar nämligen jag och Zoran över rollen som ränare för tjejernas lag. Riktigt roligt. Det känns bra att ha snackat ihop oss och jag ser framemot denna hösten och utmaning att lära mig alla basketregler, haha!
 
PUSS

Upphittad ring!

20:30:00
Känner du personen som äger denna ring, eller är det kanske du?
 
Filip hittade en ring i Bergsjöbadet idag. Han såg hur någonting blänkte på botten, tog upp det och kom springades till mig med diamantringen. Så nu söker vi efter ägarinnan till denna ring. Om en veckkommer vi lämna in den till polisen, men vi hoppas så klart på att Filip ska få räcka över den personligen!
 
 

Upprop 2020

20:25:00
Nu börjar skolan!
 
Världens bästa trio redo för upprop ♥
 
Evelina börjar 6:an
 
Laura börjar 5:an
 
Filip börjar 2:an
 
Filip och hans älskade fröken Cisi som han fick "ärva" av Laura ♥
 
Badsugen trio efter rekordvarm skolstart!
 
Vi mötte upp tjejernas klasskomisar och badade framtills Zoran skulle åka och jobba.
Det behövdes verkligen för det var så himla varmt!
 
Nu ikväll kom Evelinas bästis hem till oss och jag fick den stora äran att toppa hennes hår!
 
Nu har vi följt nyklippta bästisen till spårvagen och trion har precis lagt sig. Jag börjar tidigt imorn så jag ska också slänga mig i sängen så jag orkar upp kl.5 för morgonrundan.
PUSS