FaceBook
Instagram
Mail

Tvillingarna har kommit!

21:26:08


Här är Sarah Jessica Parker när hon och killarna äntligen har fått dom små flickorna!
Otroligt fin bild tycker jag! Va tror ni anledningen är till att dom använde en surrogatmamma??

Oj redan mitt inlägg nr:300!!

090630

12:43:31
Nu är den klaaaar!
Jag är så hungrig!!
(
Det gröna som man ser är från spenatplattorna)

Nu så!

12:15:27
Lasangen står i ugnen, diskmaskinen är igång och Zoran och Evi sover! Så nu återstår det bara för mig att mysa på balkongen!
Så gott!!!


Sen ska vi banne mig gå ut och leka! Och bada i lilla poolen! Zoran börjar jobba kl 4 idag. Usch känns så tråkigt att hans semestervecka redan är över! Nu när det är så fint väder också..

Puss♥

Okej!

09:04:28
Kl är 09:04 och vi är fortfarande kvar inne!!

Har ju massa kvar att göra! Suck!!!

Hallååå eller!!

07:48:39
Idag tyckte Evelina att det av morgon 06:15! Behöver jag skriva att vi inte var överens?? Haha jag vet, jag är otroligt bortskämd med att hon nästan ALDRIG vaknar innan 7 annars oftast vid 8, men men kanske bäst att vänja sig, man vet ju inte ifall 2:an blir morgonpigg och är uppe med tuppen, suck haha!

Idag ska vi iallfall gå ut tidigt! Tänkte att vi skulle stå på gården kl:9 Så hon får leka av sig och sen i eftermiddag kan vi gå och bada i pappas trädgård! Låter väl som en plan eller??

Och så har jag blivit konstant sugen på leverpastej med smörgåsgurka! Så fort jag tänker på det så vattnas det i munnen! Glad att man inte är sugen på nått megaonyttigt eller varmt faktiskt! Man kan ju blir sugen på precis vadsomhelst.. Har läst om dom som tuggar på murar och grejer, lite konstigt kanske!
Med Evelina va det först apelsinjucie sen äppeljucie och sen de sista månaderna så drack jag 9 LITER mineralvatten i VECKAN!!!

Vad hittar ni på??

Puss på er

Så gott!!

20:53:54
Nu kom min älskling och gav mig en hel skål med underbart goa hallon!
MIn mamma hade med sig från förra årets skörd! Finns inget som slår mammas hallon!
Ska försöka åka upp i lagom tid för att hjälpa henne att plocka hallon i år!
Mmm så gott

Tycker ni om hallon?? Eller har ni nått annat favorit bär??

Bad och pizza!

20:21:05
Idag va vi runt hela Göteborg (känns det som iallfall) för att hitta en liten pool till Evi, slut ÖVERALLT! Hittade en precis lagom på BR i Partille för en 100-lapp, KANON!

Zoran klippte ju gräset i pappas trädgård idag så vi åkte dit direkt efter och blåste upp poolen och sen kom svärföräldrarna förbi med pizza! Åh, va gott det va! Men den har lagt sig som en sten i magen så nu är jag helt DÖD!! Somnade stenhårt när jag nattade Evi!
TaaaaaacKKKKK
Mmmm, älskar päron!
Åh, va Deda är rolig
Tata, Evelina, Baba och Deda
Skitgod Margarita!

Puss på er

Jag vill ha...

12:36:57
.. massa nya shorts!
Ska åka iväg till stan imorn för jag såg att Bikbok har megarea på massa shorts i olika färger och Zara har ju grymt snygga jeansshorts!!! Vill ha, vill ha, vill ha!!
Och så vill jag ha en ny linnekjol och massa fina tajta linnen!!

Nu ska jag ut i solen på balkongen och läsa CHIC!!!

Puss på er

Gräsklippning!

08:20:20
Idag ska Zoran klippa gräset i pappas och Annelies trädgård! Det har inte blivit klippt på ett tag så det ser la ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Men vi känner att vi måste utnyttja möjligheten att ha den nu när det är så fint väder!

Jag och Evi får väl leka på gården eller nått sålänge!

vad ska ni göra??

Bloggfel

08:10:56
Måste varit något fel på blogg.se igår, för startsidan ville inte komma fram så därför blev det ingen bloggning igår kväll!

Hursomhelst så hade vi en jätte mysig dag hos Alexandra, Andi och Benjamin! Vi köpte med oss glass (från Triumf såklart) och fikade med det i trädgården! Barnen lekte så fint och pratade verkligen med varandra! Alexandra har ju en liten tös i magen och föder 7 veckor innan mig, så vi kommer vara mammalediga tillsammans igen! Super verkligen!!!
Tack alla 3 för en fin dag!
Benjamin
Våra fina barn!
Sötnosar!

Sen när vi åkte hem bestämde jag och Zoran att vi inte hade varken lust eller ork att stå  och laga mat i värmen, så vi åkte till Mc D, gött!! Evelina somnade i bilen och låg som i koma sen haha
Törnrosa!

Sen va vi bara här hemma på gårdarna och lekte! Sen blev det fotboll på kvällen och mys på balkongen!!

Puss och Kram

Frukosten!

09:34:52
Så mysigt!
Min och Evis frukost!

Kanske lite föör mycket vinäger för hennes smak haha
Suuuurt

V.18

07:52:01
God morgon bloggen!
Idag går jag in i vecka 18!
fetal development at 18 weeks

Mina tankar:
Har fortfarande inte riktigt fattat att jag snart är 2-barnsmor, är lite skrämd av tanken fortfarande! Tänker mycket på hur Evi ska reagera och hur jag ska göra för att hon ska må som bäst när 2:an kommer! VET ju att allt kommer bli bra och funka kanon, men jag tror detta är nått jag måste bearbeta först, för att inte få panik sen när 2:an kommit istället! Längtar ju självklart också!

Vecka 18: 28 jun - 4 jul 2009

Kroppen: Nu är det vanligt med det rutinmässiga ultraljudet. Barnmorskan visar ofta hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet som förkortas BF. Att man väljer just den här tidpunkten för ultraljud beror på att foster är relativt lika i storlek under denna period, foster kan sedan växa i snabbare eller långsammare takt.

Fostret: Huvudet är cirka 4 cm i diameter, medan fötterna är cirka 2 cm långa. Nu märker fostret om det är ljust eller mörkt utanför magen, även om ögonen är stängda. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.

(Info är taget från Familjeliv.se, otroligt bra sida som jag är aktiv på och bilden är från babycenter.com)

Nu ska vi göra iordning fruksot på balkongen!

Puss

Då va det klart!

23:00:05
Har sopat och skurat balkongen och nu står möblerna där! Det blev jättebra! Är väldigt nöjd, så nu ska vi bara hitta några fina dynor, vill ha marinablåa, men stora vita knoppar..
Någon som vet vart man hittar såna??
Fint va?!

Funderar även på att plantera lite blommor, men är ju sjukt rädd för getingar och dessutom allergisk så vi får väl se hur det blir med den saken!
Nu längtar jag efter imorn bitti så vi kan äta frukost i solen, mysigt!

Godnatt och sov så sött

Så tragiskt!

13:36:48
Kollade igenom dom mest besökta bloggarna här på blogg.se och hittade denna!

Det river i hela hjärtat när jag ser vad dessa tjejer måste gå igenom, fy säger jag bara! Och det är så fint att läsa om hur dom håller ihop och hedrar sin bästeväns minne! Blir väldigt berörd och tårögd av det! Jag önskar er tjejer all välgång i livet!
Och denna stackars tjej Therese Johansson Rojo har jag tänkt jätte mycket på.. Hon hann inte ens fylla 16 år, tänk på allt hon hommer missa och inte få uppleva det med sin älskade tjejliga!


Vad hade jag gjort utan min tjejliga i den åldern??
Beyyane, Emy, Natita, MissD
Beian, Natalie, Jag och Dzana i 9:an

Vad hade jag varit eller gjort utan min
Natalie??


Vi måste ha...

13:02:21
.. en balkonggrupp och det är NU, PRONTO!!!!!!

Vill inte att den ska vara för dyr heller för det skulle inte passa in på vår lilla balkong mitt i Bergsjön haha!
Har tänkt på den här från ÖoB för 850:-, vad tycker ni???

Jag tycker den är söt och den skulle nog passa alldeless utmärkt och dessutom inte ta FÖR mycket plats! Och så letar man rätt på ett par fina dynor och lyktor så blir det hur mysigt som helst! Vi får väl se hur vi gör!

Evelina hjärta Mormor

10:11:44

Evelina ♥ Mormor
SÅHÄR LYCKLIG GÖR MORMOR EVELINA!
Lycka!


Konstigt!

10:08:52

Igår när vi va på allum så sa mamma " Men, va mycket Micheal Jackson dom spelar då?? Är det för att han snart ska ha sin konsert eller?" Ja , det är det nog, svarar jag då!
När mamma sedan hade kört oss hem och åkt iväg till morfar så ringer hon mig efter en liten stund och säger " NU vet jag varför dom spelade så mycket Micheal Jackson, HAN ÄR DÖD!!" Då had ehon hört nyheterna på radion!
Kan verkligen inte fatta att han är död?? En sån stor stjärna?? Konstigt!! Funnits hela ens liv och man ahr gilalt hans musik! Ja, som sagt, konstigt!
Men han har det nog bättre nu! Sov så gott!
 Lusig liten man! Haha

Igår på Allum hittade jag ingenting, eller jo det gjorde jag, men inget som avr någon ide att köpa, för hur länge kommer jag kunna ha det?? Max 2 månader eller nått!
Mamma hittade jätte fina kläder! Kul!!
Och min lilla Evelina fick en Makka Pakka! Han är en kind of favorite just nu haha'



Och så åt vi på MaX:
Så finaSötnosar!

Puss

Sista dagen idag!!!

10:14:08
Idag åker mamma till min morfar och ska vara hos dom innan hon åker hem på Söndag! Tråkigt!
Så nu ska vi åka till Allum och kolla lite på rean innan mamma åker! Och så har vi färgat min utväxt! Bilder på det resultatet får ni sen :-)

Igår mötte vi upp mamma, Fatima och lilla Fiona på Triumf glasscafè i Sävedalen (bästa glassen) Sen åkte vi hem till oss! Då hade min kära granne Dalal lagat en lammgryta som vi alla åt! Åh, va gott det va.. Det finns verkligen INGEN som lagar lamm som Dalal!!!!

Nu måste jag ta på mig linne kjolen så vi kan åka!

Puss på er alla fina!!!!!!♥

Åhhh

12:17:13

Det känns som att en sten precis lyftes från mina axlar! Phuuuu!

Det är såhär, att Evelina fortfarande inte har fått någon dagisplats (helt sjukt, jag vet) trots att jag sökt sen hon va 9 månader!
Och jag har varit såååå orolig för att mina mammadagar ska ta slut innan hon har ett dagis att gå till, men nyss så pratade jag med Försäkringskassan och hade TUR som fick prata med en MÄNSKLIG människa.
Hon och jag räknade då ut att jag är hemma med fullbetalning (eller ja, 80%) t.o.m v.37. Alltså 2:a veckan i september! Lycka säger jag bara!!!
Sen har jag ju åtminstonde 2 veckor semester att ta ut och Zoran har ju alla sina dagar kvar så nu behöver jag inte oroa mig för Evelina när jag förhoppningsvis ska börja jobba igen!

Detta måste firas, men hur????

Puss på er!!!


Har lite tid...

11:34:05
.. att spenadera framför datorn! Mamma är med min syster och lilla Fiona och hälsar på mormor, så vi är hemma och tar det lugnt en stund! Evelina sover just nu och det tror jag Zoran gör också för det är alldeless tyst här hemma haha!

Igår va vi i Kåsjön och det va 19 grader i vattnet! Lagom, men lite för kallt för en numera badkruka som jag! Det måste kommit mad åldern för det har jag ALDRIG varit innan!

Va har ni gjort när det varit så fint väder??