FaceBook
Instagram
Mail

Gårdagens outfit!

16:49:00
Det är sällan jag har vanliga kläder på mig nuförtiden. Det är mest träningskläder som gäller och därför blir det lite extra kul att klä sig i vanliga kläder, som igårkväll. Jag har ju uppdaterat hela min vår garderob nästan helt och hållet så jag måste ju börja använda allt snyggt. Jag körde på en vårig stil igår och trotsade det gråa tunga vädret som var. Jag längtar efter värme!
 
Gårdagens outfit:
 
 

Ett måste nuförtiden

13:40:54
Sho bre! ( Så hälsade man på varann när jag gick i högstadiet)
 
Jag är påväg hem från stan.  Ny naglar (visar sen) och PTJOBB avklarat. Nu ska jag jobba hemifrån tills jag ska träffa revisorn i eftermiddag. Usch! Ont i magen varje gång, så rädd att göra fel. Någon mer som känner som jag?
 
Hur som helst ville jag bara berätta att jag är så nöjd över att ha gått över till Exuviance-serien. Tur Jessica finns. I förrigår var jag där för att köpa nytt ansiktsvatten då mitt hemma tagit slut. Kan inte leva utan det nu. Om du tror att ditt ansikte är rent efter endast tvätt tror du FEL. Ibland blir bomullspaden helt gråbrun när jag tar ansiktsvattnet EFTER tvätt. Speciellt när jag jobbat länge på gymmet. Fräscht att ha gått runt halvren hela livet...NOT!
 
Ett måste ☆
 
Puss

Bloggevent på Triumph

08:03:00
Igår kom min pappa hit för att passa barnen för att jag skulle till Kungsbacka på ett bloggevent jag var inbjuden till. Det var goa Jennifer som tillsammans med Triumph i Kungsmässan som hade ett butikevent.
 
Dom flesta andra bloggarna känner jag sedan innan, men vissa var för mig helt nya ansikten, dessvärre pratade jag inte med någon av dom. Timmarna gick så fort och det blir ju alltid som så att man pratar med dom man känner först när vi ses så sällan som vi gör.
 
Gott att äta från Linnea och nello och dricka från MRG wines (alkoholfritt) fick vi och en fin presentation från värdinnan.
 
Fina underkläder och goa bloggare.
 
Trevlig och kunnig personal som passade upp på oss hela kvällen. Dom äte och sprang med trosor och bh:ar in och ut genom omklädningsrummen. Jag har sagt det förr. Gå in och mät er tjejer, det är kostnadsfritt. Vi kvinnor går omkring med fel BH-storlek på tok för länge och det är både onödigt och obekvämt.
 
 
Självklart fick vi goodiebags innan hemgång.
!
 
Har ni mätt er någongång?
Puss

Mot jobbet

09:21:28
God morgon!
 Sitter på 11:an in till stan. PTjobb hela dagen så Baba passar barnen  som har påsklov. Mysigt för dom att ha egentid med henne.
 
Jag borde åka spårvagn mer än vad jag gör!
 
Ha en fin tisdag!
Puss

Vår Påsk

15:03:00
Jomen, vi hade en fin påsk får jag säga.
På självaste påskafton jobbade jag ju kommunalt på dagen, men lyckades ändå fixa i ordningen en riktig påskbuffé med allt som hör därtill.
MIn lillebror Sebbe och hans Marie kom hit även dom så då hade vi 3 närkingar runt bordet. Får erkänna att jag nästan dreglade medans dom andra fick njuta av Jansson.. Mums! Kan nog bli det första jag gör när mejerifria Mars är över haha!
 
 
En riktigt mysig kväll blev det och när Sebbe och Marie åkte hem spelade Tobbe schack med Evelina innan det var dags att gå och lägga sig. Då tittade vi vuxna på film och bara myste.
Påskdagen jobbade jag också dag och nu ska jag iväg för att jobba ett kvällspass. Sen börjar en vecka fylld med PTjobb, bloggevent och påsklovsaktiviteter.
 
Dagens stekiga middag! GOTT!
 
Hur var eran påsk?
KRAM

Glad Påsk!

07:06:00
Glad Påsk! 🐣
 
Kl:  6 ringde alarmet imorse. Jag ska jobba kommunalt lör-mån nämligen. Hur som helst så gick "påskharen" ut och placerade barnens påskägg omkring vår ingång. Sen gick jag och "väckte" barnen så att dom skulle få gå ut och leta.
 
Spännande så klart ♡ 
 
Här hemma har vi pyntat sparsamt. Jag är inte så mycket för pynt egentligen och tänker att less is more!
 
Björkris kan vi inte ha så jag kör på blompinnar!
Små söta harar som barnen fått av min farmor har vi placerat ut lite här och var också ♡
 
Har ni påskpynt?
Puss

Playdejt, våfflor och 35 årsdag

20:48:00
Hej hopp!
Den här långfredagen har gått i rasande fart får jag säga. Vi började ju dagen med playdejt på Barnpalatset ♡
 
Det var nästan folktomt fram tills vi skulle gå. Hur kul som helst!
 
 
Sen handlade jag det mesta tills imorn. Det är bara ansjovis som fattas. Det fixar jag imorn. Den hemliga gästen jag skrev om förut är barnens extramorfar Tobbe. När han kom åt vi middag. Inte alls påskig,  men gott och enkelt.
 
Sen blev det ju så klart våfflor. Våffeldagen glöms inte bort i detta hus. Först och främst för att det är på min älskade storebrors födelsedag och för att Zoran älskar våfflor.
 
Mejerifria LCHFvåfflor med kokosgrädde och jordgubbar.
 
Idag skulle min storebror fyllt 35 år. Jag kan föreställa mig sicket storgatan det hade blivit. Jag saknar honom varje dag! Tände ljus hos honom och hans mamma och såg att vår blommorna börjat komma upp. Spännande då jag inte minns vad jag planterade förra året, haha!
 
Nu ska vi titta på Beck och bara mysa!
Hörs imorn!
Puss

God morgon från sängen!

07:46:50
För en timme sen vaknade jag och utvilad. Men vad gött att veta att jag inte behövde gå upp och börja med massa sysslor utan jag kokade kaffe och la mig med en kopp i sängen. Barnen vaknade en efter en och satte sig i soffan för att kolla på morgonshowen med Marcus, han är helt klart bäst!
 
Vid halv 11 ska hela familjen till Barnpalatset för att träffa Familjen Lopez. Åh vad vi längtar allihop! Vi har inte setts på över en månad. ♡
Och sen vid 2-tiden kommer en (för barnen) hemlig gäst hem till oss som ska vara hos oss hela påsken ☆
 
Vad ska ni hitta på idag och i påsk? 
Puss

Jag ska vara ledig!

22:15:58
Ahh så gött! Är det bara jag som gått och känt som att det varit fredag hela dagen?
Jag tror det beror på att jag kommer vara ledig för första gången på 2 veckor just i morgon. Men det är bara Långfredagen som jag är ledig, sen jobbar jag i två veckor igen. Men jag får se det som så att "Hard work pays off" för det gör det verkligen.
 
Det firade jag med stekt vitkål och en köttbit med vitlökssmör OCH ett glas bubbel.
Det är sällan jag dricker, men idag satt det fint!
 
Jag började dagen med att lämna min lilla kull på skolan.
Tjejerna ville måla sig idag och det fick dom ju så klart ♥
 
Jag hade en håltimma mellan klienterna idag och passade på att åka till Freeport.
Jag fyndade en vindfleece från Polarn och Pyret till Laura för endast 349kr.
Det är utan tvekan, den bästa vindfleecen som finns! Deras halkstrumpor är också bäst så det blev några par sådana till Filip.
 
Det blev även en marinblå keps (100kr), gympatights (170kr) till Evelina och en tröja (270kr) till mig från Nike store.
 
Sen köpte vi nya glas också, men dom får jag visa imorn eller så. Sen blev det även shampoo och hårolja inköpt och på köpet fick jag en hårinpackning sm jag kan göra på tjejerna. Jag köpte även lite på Lindt att stoppa i barnens påskägg på lördag.
 
Nu ska jag titta på kvällens avsnitt av Gåsmamman innan jag går och lägger mig.
Puss

Det är så lätt att falla ur...

23:01:00
Om 4 minuter ska jag vara i säng. Senast kl:23 är regeln. Den har jag brutit mot 2 kvällar i rad och jag märker redan hur jag triggar mig själv till att bli övertrött och därmed "piggare" för att vara vaken längre, MEN nej jag ska stå emot. Jag har mått så bra och märkt ett helt annat fokus när jag sovit i tid. 
 
Det är skönt att kunna studsa upp ur sängen 06:20 och stänga av alarmen innan dom ens har ringt.
En vacker bild från tidigare ikväll, fullmåne över Fullmånegatan ○
 
 
Godnatt mina fina ♡
 

Ljuvlig mandelkaka LCHF

21:48:00
Emelies Mandelkaka LCHF
4 eko ägg
1½ dl Ica sötströ
2 dl eko kokosmjölk
100 g smält smör
2dl mandelmjöl
½ dl eko kokosmjöl
2 tsk bakpulver
2 krm vaniljpulver
2 msk fiberhusk
(3 droppar bittermandelsarom om man vill ha mazarin)
 
Glasyren
1 dl sukrin melis
1krm vaniljpulver
100g smör
ca 10 droppar citronsaft
Hackad mandel till garnering
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader och sätt gallret längst ner. Vispa äggen och sukrinet pösigt. Blanda alla torra ingredienser i en ljup skål. Tillsätt kokosmjölken och smöret i äggsmeten och blanda det. Strö sedan ner blandningen med torra ingredienser samtidigt som du vispar. Smöra en ugnfastform (helst en sådan du kan ta av "väggarna" på) och ha ett tunt lager mandelmjöl i botten.
Bred ut smeten (som mer har konsistensen av en torr deg) jämnt över hela formen.
Sätt in den längst ner i ugnen och låt den stå tills den fått en fin ljusbrun yta. Ca. 30-40 minuter
När kakan tagits ur ugnen ska glasyren göras.
Smält smöret i en kastrull, blanda i vaniljpulver och sukrin melis. När det smält ihop droppar du i citron. Glasyren tjocknar då och kan sedan hällas jämnt över kakan. Strö mandeln över med en gång. Låt sedan kakan svalna helt och fövara den i kylen.
 

Små saker gör stor skillnad!

14:18:00
Hej alla fina!
 
Det blev en ganska lugn arbetsdag idag då jag tagit ledigt efter 13:30.
Extra kul var det ju att min fina man kom förbi gymmet och plockade upp mig för en lunchdejt. En liten handling som blir stor i längden.Det gäller att försöka hålla kärleken vid liv och inte glömma bort varandra. Mycket lättare sagt än gjort alla gånger och det är lätt att gå på autopilot efter många år ihop, barn, jobb och allt sådant. Man måste hitta guldkornen. 
 
Vi åt på en BBQrestaurang på Kungsgatan. Mysigt och gott. Och härligt att bara få vara vi ♡
 
 
PUSS 

Fina fisken!

20:26:00
God kväll!
 
Jag har precis kommit hem från min lilla mormor. Vi hade det mysigt och pratade om allt möjligt! Hon äter inte så bra så jag jag har alltid med mig hennes favorit, Daim! 
 
 
Mysigt att avsluta dagen hos henne. Jag var hemma mellan jobbet och besöket hos mormor och åt middag med familjen. Färsk lax är ju bland det bästa som finns. Vi äter det minst en gång i veckan. Äter ni fisk? Isåfall vilken?!
 
Nu ska jag och Zoran mysa framför TV:n och bara vara ♡
Puss

New in!

14:15:00
Hej hopp!
Sitter och skriver träningsscheman och blir allmänt rastlös emellanåt. Ögorna rinner trots att jag tar hur mycket antihistamin som jag bara kan! Blir galen på pollen alltså. Men det hör ju våren till så det är bara att gilla läget!
Nätshopping fick det bli så nu är det är inte bara barnen som fått nytt hemklickat i garderoben! Jag passade på jag med då mycket snygga grejer var på REA. Jag ska göra ännu en storrensning och skänka kläder i helgen och jag vet att mycket ska bort så jag har hål att fylla om man säger så. Zoran blir nog glad för inte är det ett enda träningsplagg. Yeey, heja mig!!
 
 
Alla snygga vårkläder beställde jag från ellos!
Handlar nästan allt till hela familjen där nuförtiden som ni säkert märkt!
Använde en rabattkod jag fick som gav 30% på dyraste varan: 335403
Guldsneakers - 399kr
Mönstrad klänning - 179kr
Turkosa pumps - 299kr Nu 119kr
Omlottblus - 399kr Nu 279kr med 30% rabatten
Svart jumpsuit - 399kr Nu 159kr
Vita jeans - 399kr Nu 159kr
Blå lång blus - 249kr Nu 99kr
 
 
Vad tycks?
 
 (Samarbete med Ellos.se)
Nu måste jag jobba vidare!
Puss

Tjejkalas på Barnpalatset!

10:24:00
Bättre sent än aldrig!
Evelina fyllde ju år i februari på sportlovet! Men då både jag och Zoran jobbar helg så har det liksom inte funnits tid för ett kompiskalas som hon vill ha. Det var tänkt att hon skulle ha ett maskeradkalas i vårt hobbyrum här hemma som Laura hade, men då min mormor är i slutskedet (som i och för sig an ta lång tid) så vågade jag inte ha någon fest här hemma med assa fix och trix om jag helt plötsligt måste åka iväg.
Så jag frågade Evelina om det gick bra att ha sitt kalas på Barnpalatset och det gick bra. Hon valde discorummet och bjöd sina närmaste vänner som hon leker mest med.
 
Evelina gick all-in och klädde ut sig till Frankie i Monster High och hör och häpna så hade hon peruken på sig HELA kalaset! Laura gick även hon all-in och var en ängel ♥
 
Ett väldigt lyckat kalas! Barnen hade kul och även vi vuxna!
 

Kan varken andas eller se!

09:20:52
Hjälp! Vaknade upp svullen och svårt att andas! Hur ska detta gå idag?! Tur att Zoran kunde köra mig in till jobbet! Nu väntar PTklienter och ett lunchbesök på Allékliniken! 
 
Ha en underbar dag hörni!
 

Hallå måndag!

08:06:06
Good morning sunshine!
 
Ny vecka, nya tag och nya utmaningar!
Nu är vi påvägen och lämna kidsen på skolan och sen ska jag ut till Lindholmen och ha "PT på jobbet" innan jag åker in till stan och har PTklienter där. 
 
Hur ser er måndag ut?
Puss

Yes! Söndagsshopping till kidsen!

08:59:00
 
God morgon!
Har precis suttit och druckit morgonkaffet i lugn och ro. Snart ska jag iväg på PTjobb och sen är det dags för Evelinas kompiskalas som hon ska ha på Barnpalatset. Sen är det kommunaltjobb ikväll ockå. Fullt ös!
Klickade hem lite våriga outfits till barnen med 25% rabatt på barnkläder och skor!!!
Sicken tur att jag hann med!
Laura:
Jeansjacka med spets - 399kr
Jumpsuit - 149kr
Ekologiska vita sneakers - 249kr
Ord. pris: 797kr Nu: 548kr
 
Filip:
Randig tröja - 129kr
Jeansjoggers - 249kr
Ekologiska jeans sneakers - 249kr
Ord. pris: 627kr Nu: 470kr
 
Evelina:
Vit knyttopp - 129kr
Jeanskjol - 199kr
Glittriga sneakers - 199kr
Ord.pris: 527kr Nu: 395kr
 
 
Ha en fin lördag hörni!

Härliga vårväder!

13:10:08
Åh vilken härlig lördag! 
 
Började med att sova till 7, det är sovmorgon för mig nuförtiden. Sen fick jag ligga och dra mig tillsammans med min man och bara vara medans barnen myste framför TVn. 
En härlig PW i solen blev det också.
 
Sen körde vi Zoran till frissan innan han skulle iväg på brunch med sina vänner. Jag och barnen var på ÖoB och köpte lite grejer innan vi åkte hem för att äta lunchen ute på lekplatsen och njuta av vädret.
 Inte lätt att vara minst i gruppen och därmed få gunga i bebisgungan, fast Filip klagade inte!
 
Vad gör ni idag?
Puss

Kärleksmums LCHF

15:21:00
 
 
Kärleksmums
16g/kh hela kakan
4 eko ägg
1 dl Ica sötströ
2 dl eko kokosmjölk
100 g smält smör
3 dl eko mandelmjöl (eller 1 dl kokosmjöl)
2 tsk bakpulver
3 msk eko kakao
2 krm vaniljpulver
3 msk fiberhusk
 
Glasyren
1 msk eko kakao
1 dl sukrin melis
100g smör
ca 10 droppar citronsaft
Kokosflingor till garnering
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader och sätt gallret längst ner. Vispa äggen och sötning pösigt. Blanda alla torra ingredienser i en ljup skål. Tillsätt kokosmjölken och smöret i äggsmeten och blanda det. Strö sedan ner blandningen med torra ingredienser samtidigt som du vispar. Smöra en ugnfastform (helst en sådan du kan ta av "väggarna" på) och ha ett tunt lager kokosflingor eller mandelmjöl i botten.
Bred ut smeten (som mer har konsistensen av en deg) jämnt över hela formen.
Sätt in den längst ner i ugnen i 30-40 minuter beroende på ugn.
När kakan tagits ur ugnen ska glasyren göras.
Smält smöret i en kastrull, blanda i kakaon och sukrin meliset. När det smält ihop droppar du i citron. Glacyren tjocknar då och kan sedan hällas jämnt över kakan. Strö kokosflingor över med en gång. Låt sedan kakan svalna helt och fövara den i kylen.