FaceBook
Instagram
Mail

Lördagsfix och defftankar

09:45:25
God morgon ♥
 
06:15 kom Evelina och Filip och kröp ner bredvid mig, men det tog inte många sekunder innan det var dags för toabesök. Tänk att jag inte haft blöjbarn på nästan ett helt år nu. Helt fantastiskt skönt.
Sen var ju jag igång. Dammsög, dammade och diskade i köket. Städade och gjorde i ordning på inglasade balkongen hann jag också med innan barnen ville ha frukost.
Smoothie var alla tre överens om att dom ville ha så det fick det bli.
 
Lördagens smoothie:
3 mogna bananer
Juicen från 1 apelsin
2 krm vaniljpulver
3 dl yoghurt
 
Mina små gryn ♥
 
Lördagar har ju varit planerade ätardagar för mig nu under deff, men nu har jag bestämt mig för att hoppa över det. Anledingen är att jag har mått väldigt dåligt på mina ätardagar. Illamående, dåsig och väldigt trött. Att öka kaloriintaget och då helst och mest med kolhydrater klarar inte min kropp av, den slår bakut. Så den är liksom inte något som hjälper mig eller motiverar mig till att fortsätta så nu kör jag bara på med deffen och hoppar över ätardagar. 31 maj är min sista dag dvs nästa söndag så det är inte så länge kvar heller.
Jag gör ju liksom detta för att själv veta hur det känns att deffa då jag rekommenderar mina klienter det (om det är vad deras mål kräver) och nu känns det som att jag har ett bra underlag.
 
Standard frukosten för mig just nu är kokosgröt!
 
Hoppas ni får en fin lördag!
PUSS

Kommentarer
Postat av: Lilla Jag

Men hallå vad smart du har gjort med sugrören!!! Måste göra likadant!!!

2015-05-25 @ 13:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: