FaceBook
Instagram
Mail

Hallå hallå...

08:58:33
Idag bär det av till min morfar och Kerstin i Lilla Edet.. Ska dit och laga mat och ge morfar naturmedicin som han beställt..

Såg ni på SVT2 igår?? Isf ger jag all cred till den mamman som hade världens minsta mage som inte sa ett knyst när hon födde lille Kristoffer, hon sa ju innan sista värken att hon inte orka mer och var rädd, men sen sa hon ju inget.. Jag kan ju bara säga att jag var inte tyst, det hördes att jag födde barn haha, men om det blir en nästa gång så ska jag nog försöka ta det mer lugnt, för förhoppningsvis så blir jag inte igångsatt, det blir så intensiva värkar då..
Nästa gång vet man ju mer vad som väntar liksom!
Det gör ont att föda barn!
Humorn hade han med sig!
Teamwork!!!

♥Och till oss kom lilla Du♥
Fridfulla miraklet

Kommentarer
Postat av: Jeanette

ahah jag hade inte tid o skrika va för upptagen o titta på sambon att jag glömde av mina värkar..han satt med lust gasen som en idiot o välte säkert 7koppar kaffe..ahahah..sen när det va dags o krysta hade jag inte tid o vänta in bm så jag låg där o krysta på utan att göra ett endaste ljud..ahaha..för direkt efter en kryst spydde jag som en dåre ahahaha...men kryst värkarna o att krysta va nog det skönaste jag vart med om:D ahaha

ja jag veeet jag är sjuk =P

2009-05-21 @ 11:37:33
Postat av: Emelie svarar:

Ojdå, stackarn måste ju varit jätte nervös haha! Skönt att du hade nått annat och tänka på iallafall.. Blev det pojke eller flicka??

Kram Emelie

2009-05-21 @ 21:32:58
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: