FaceBook
Instagram
Mail

Sköna söndag!

17:49:00
Sköna söndag!
 
Imorse var både solen och den blå himlen tillbaka och genast kändes det mer vårigt igen. Samma skog och runda, men ändå en helt annan känsla. Penicillinet har kickat in och jag känner för första gången på en månad ingen smärta i bihålorna! Magiskt!
 
Söndagens familjefrukost blev LCHFpannkakor och plättar (recept HÄR)! Plättlägget var min farmors och stekpannan var min morfars och Kerstins ♥ 
 
Medans Laura hade Roller Derby-träning passade jag och dom andra två på att vara ute i det fina vårvädret.
 
Dagens middag blev ännu ett kylskåpsrens. NU är kylen redo att fyllas på imorn inför en ny vecka.
 
Dag 6 efter microbladingen ser min ögonbryn ut så här: Jag är supernöjd!
 
Jag har fått veta att en av min klienter som jag tränade förra veckan har testat positivt för covid-19 så nu ingår jag i smittspårning och ska därför testa mig imornbitti. Jag ringde till 1177 och 11313 för att se om jag kunde testa mig på en jouröppen vårdcentral, men dom tyckte inte att jag behövde testa mig försen jag får symptom... men det står klart och tydligt i smittspårningspappret att jag SKA testa mig oavett så det dom sa i telefon bryr jag mig inte om så jag kommer gå och testa mig.
 
 Och nej, min bihåleinflammation räknas inte som symptom då jag haft den i över en månad och testades negativt mot covid-19 när jag fick den. Jag känner dessutom inte av den sen jag började med penicillinet igår..
 
Dessa panndemitider alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: