FaceBook
Instagram
Mail

Göteborg 400 år!

22:19:00
Hipp hipp hurra för Göteborg!
 
Idag har jag varit ute på 430 morgonrundor i rad!
 
Imorse var jag på min vårdcentral för att göra den planerade biopsin (LÄS HÄR). Det hela gick på max en kvart från bedövning, "operation", stygn till omplåstring. Nu dröjer det cirka 2-3 veckor innan vi får veta vad det är!
 
Jag fick för en månad sen redan på att mitt cellprov och då jag även blev grundligt undersökt i både underliv, äggledare och livmoder och även där är utan anmärkning så bestämde jag mig för att ta HPVvaccin medans jag har chansen. JA, man kan ta det om man är utan anmärkningar framtills man är 45 år. HURRA! Så när jag ändå var på vårdcentralen så frågade jag om dom hade HPVvacccin (gardasil) inne och det hade dom så vips fick jag en sådan spruta i armen. Eller ja, fick och fick... en spriya kostar 1560kr och jag ska tre sammanlagt. Andra sprutan i augusti och tredje i januari!
Sammanlagt blir det 4680kr, men det får det värt tycker jag!
 
Efter biopsin var jag förbi Jimmy & Joan's NY som säljer Bulletproof coffee. Sedan haltade jag mig iväg till jobbet. Helt bedövad ifrån vaden och ner i hela högra foten...
På vägen applåderade jag åt studenter som tutade förbi och tittade på glada Göteborgare som redan börjar fira stadens 400 års jubileum♥
 
Klart att mina klienter som tränar på Göteborgs 400 årsdag ska få en blomma 💛
 
När mina ptklienter når sina mål, stora som små så är jag noga med att uppmärksamma det på roliga sätt! Just idag var det en som skulle firas!
 
Självklart skålade vi i Göteborgs-cavan! 
 
Tillsammans med våra fina grannar ♥
 
 Vi blev bjudna på så god mat också. 
 
Nu har Filip och Laura lagt sig och vi ska vänta in fyrverkerierna som ska smälla 22:55. Jag tror inte vi kommer se några, men vi kanske hör dom iallafall.
Evelina däremot kommer nästan stå på första parkett för att se på Skansens Kronas och Hamnens för hon har mormor dag och sover överr där.  Vi saknar henne massor!!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: