FaceBook
Instagram
Mail

Redan fredag?

17:45:00
Hej hej Fredag!
 
Fredag morgon och inte en droppe regn eller end ett mörkt moln på himlen! Är det nu det vänder tro? Veckan har bara susat förbi och jag kan inte fatta att vi går in i junimånad nästa vecka?! Kommer värmen då kanske?
 
Överkroppspass i morogonsol är svårslaget!
 
Fredagsjobb!
 
Efter jobbet åkte jag till mina gamla hoods i Bergsjön för ett bokat läkarbesök. När vi flyttade härifrån så valde vi att stanna på den vårdcentralen för att den är så bra och vi är nöjda med läkarna där.
Jag blir så nostalgisk när jag kommer dit!
Jag är så glad att målningen på skolan är kvar.
 
Så vacker konst överallt!
 
Min bokade läkartid är för att se över två sår som jag har. Det på benet har jag (tack vare bilder i bloggen och på min instagram) kunnat spåra att jag haft i två år. Jag sökte för det i början av april-20. Då var det alltså 3½ månader efter att jag upptäckte det, men p.g.a pandemin så har jag inte lyckats få en tid till min husläkare försen nu... Det på handen har jag haft i snart 2 månader.
 
Den på handen fotade han med en handdator och skickade direkt till en hudläkare för analys och den på benet ska han göra biopsi på nästa fredag. Sen får vi se vad som sker. Jag hoppas på det bästa bara! Håll tummarna!
 
Nu firar jag in denna helgen med ett glas bubbelvatten med hallon i!
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: