FaceBook
Instagram
Mail

Lyxbehandling för håret!

20:04:00
Lyxtorsdag med tråkigt slut.
 
Redan torsdag!? Jag han inte ta n hur fort tiden bara springer iväg!?
 
Dragana på GLANS STUDIO la ut häromveckan att hon gör en steambehandling på håret och jag bara kände direkt att jag vile testa. Allt mitt nya hår som har växt ut efter at jag tappade efter min symptomfria corona i januari 2021 är krulligt och liksom lägger sig som ett moln ovanpå det andra raka, haha! Tack och lov hade Dragana en tid för mig. Lyx lyx lyx, det är jag så värd!
 
Nämen lägg av vilken känsla. Det är alltså en inpackning hon blandar själv och lägger i hela håret och sen kör hon vattenånga på hela håret så att det går in i varje hårstrå. Jag har en bra magkänsla och tror verkligen att detta lan vara riktigt bra. Jag håller er uppdaterade.
 
Jobb och basket gick i ett och nu sitter jag här hemma och väntar ut om jag kommer behöva använda epipenen på Laura och åka in med ambulans. Hon åt en clementin på träningen och fick en reaktion... Suck!
Hela hon är full av nässelutslag och nu rosslar det när hon andas, me jag har gett henne både kortison och antihistamin och ska vänta i 5 minuter till och se om det ger med sig annars får vi köra. Håll tummarna.
 
 
Uppdatering kl.23: Vi behövde inte ge sprutan och kunde stanna hemma.
Tack och lov för akutmediciner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: