FaceBook
Instagram
Mail

Mamma ramlade på PW:n

16:43:00
Bruten näsa och brutet revben!
 
Morgonen började ju bra iallafall. Jag vaknade tidigt i vanig ordning trots att det blev sent igårkväll. Löprunda och veckans tunga benpass gick hur bra som helst!
 När jag kom hem för att väcka mamma så doftade det liljekonvalj så fort jag klev innanför dörren. Det är bland den godaste av dofter alltså. Åh vad jag ska sköta om min lilla bukett så den håller länge.
 Promenera mera- tjejerna 100% taggade för en PW innan melodikrysset!
 
Tyvärr gick det inget vidare. Jag går alltid en bit framför mamma, inte med flit utan jag går bara mycket snabbare än henne nuförtiden. Helt plötsligt ser jag i ögonvrån hur mamma faller handlöst ot marken raklång bredvid mig. Jag dyker efter henne och hinner tänka att hon brutit båda armarna för hon hade dom under sig, men när jag vänder på henne så bara forsade blodet från näsan och jag såg att näsbenet var brutet och näsan skrapad. När jag vände henne och la hennes huvud i mitt knä så såg jag att revbenet inte såg bra ut heller. Jag fick stannat flera bilar som hjälpte oss med papper. Vi båda var ju så klart ichock för trots att flera erbjöd sig att köra oss hem eller till akuten så tackade vi nej och gick sakta hem till oss för att hämta väska och bil för att självaköra till akuten.


 
Så vad hände då? Varför ramlade hon? Jo, ett brunnslock som är till brandbilarna har rest sig ur asfalten och sticker upp en bra bit och mamma snubblade på den kanten.
Ovanifrån ser man inte att den sticker upp ur marken...


Men från markhöjd ser man det klart och tydligt. Livsfarligt ju! Självklart ska det anmälas fortast möjligt på måndag.

 
Min lilla mamma! Det är ju typiskt att vi har så himla roligt ihop för det är väldigt smärtsamt att skratta när ett revben är brutet. Det hjälper inte ens att vi är tysta för det räcker att vi tittar på varandra så skrattar vi. 
 
På sjukhuset gick allt fort. Ett sjuksköterskebesök, två läkarbesök och röntgen hann vi med på under två timmar.
 
NU är mamma hemma hos oss ett par dagar och medans vi roar oss på Hammarkullekarneval så är hon hemma och vilar.
 
Jag älskar verkligen Hammarkalluekarnevalen!
 
Nu ska vi äta middag hemma hos Baba. Hon har förberett en hel buffé ♥
PUSS

Kommentarer
Postat av: Grannen

Stackars din fina mamma! Jag håller tummarna för att hon läker bra. KRAMAR FRÅN OSS ALLA

Svar: Tack snälla! Hon har läkt ihop ganska bra! KRAM
Emelie Babunovic

2022-07-10 @ 18:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: