FaceBook
Instagram
Mail

Fina klasskompisar!

13:48:00
Vilken start på morgonen!
 
Hjälp vad kallt det var imorse. +1°C bara. Hua mej! Som tur var värmde solen.
 
Filip glömde sin skolväska parkeringen igår. Det kom han på imorse när vi skulle packa ner ett äpple...
Jag blev inte glad och han blev orolig, ingen vidare bra start. När vi kom till skolan så stod den såklart inte kvar, men han är den enda på skolan som har en sådan reflexväska så vi hoppades att någon skulle lämnat in den i receptionen. När jag var på väg upp för trapporna och kommer till Filips våning så springer hans klasskompis Leyla fram till mig och säger att hon hittat Filips väska ute när hon kom till skolan imorse så hon hade tagit den och passat den åt honom. HUR GULLIGT?!
Jag sprang ut till Filip som letade efter väskan på skolgården och betättade att Leyla hittat den.
Han sprang upp för trapporna, kramade henne och tackade flera gånger. Han gav henne en guldpeng som hittelön och man märkte hur lättad han var. (och jag med).
 
Imorse var det även dags för ett besök hos ortopeden med Laura. Dom undersökte henne från topp till tå och såg med egna ögon hur illa hon slår sig när hon snubblar..Lilla gumman. Jag är 99% säker på att det är i höften hon är vriden som gör att foten går in , men dom tror att det kommer ifrån knäna eller att det ena benet är längre än det andra...? Därför har dom nu beställt en röntgen som ska utesluta deras misstankar och jag är helt säker på att det är fell, men jag är glad att dom undersöker allt för hon började ju trots allt livet med att ha en frejkakudde i 6 veckor. O röntgen inte påvisar det dom tror så kommer jag ta henne till kiropraktor för korrigering för det är säkert det som behövs.
 
Kvällens goda middag ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: