FaceBook
Instagram
Mail

Då var det klippt, igen!

21:22:00
Chokladbollens dag!
 
Det var grått och blött imorse, men jag slapp regn. Tack och lov. Regnet som har kommit det senaste kommer nog göra susen för naturen och vattennivåerna. Det kan vi ju hoppas på iallafall.
 
Enligt min kalender så är det Chokladbollens dag idag, haha! Så jag hann rulla ett gäng ketobollar imorse medan trion åt frukost.
 
10cm kortare. Rakt av bara. Inget uppklippt, ingen färg eller slingor. Tack Dragan för att du stylar mig fint även om jag är inne i en tråkig period när jag låter min egna hårfärg växa ut. Har du också fått coronahår? Alltså att du tappade mycket hår efter du haft corona som nu växer ut? I mitt fall är det som växer ut krulligt så det är som en svintogloria runt hela huvudet. En hel del är även grå/vita som växer ut. Tur att jag inte är rädd för att åldras utan tacksam.
 
Varannan onsdag går jag ner till hållplatsen och möter min danstjej så hon slipper gå hem själv. en mysig stund där hon får min fulla uppmärksamhet och hon får berätta ostört om skoldagen och dansträningen. Jag tog en vacker bild på henne i regnet.
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: