FaceBook
Instagram
Mail

Seg, men det gick!

16:21:00
Skyndar långsamt!
 
Jodå, jag kom både upp ur sängen och ut på löprunda. Det kan ha varit den långsammaste rundan någonsin tror jag. Jag sprang bara på rakstäckor utan backar för att inte överanstränga kroppen för mycket. Det lönade sig för idag fick jag ingen allergichock iallafalll! Jag förstår att många undrar om jag tappat det som ger mig ut på löptur efter det som hände igår, men jag vägrar låta sådant stoppa mig. Nu är jag ju fullmedicinerad plus att jag har med mig inhalatorn ut. Jag hoppas att det ska funka. Gör det inte det så får jag väl tänka om och göra annorlunda, men en enstaka händelse stoppar inte mig. Och bara så ni vet så tyckte läkaren exakt likadant om det lugnar bättre än mitt egna tycke.
 
Jag körde 30 minuter på denna gamla godingen mellan mina klienter. Svettigt värre!
 
Som att gårdagen inte kunde bli värre så hällde jag dessutom kokande vatten över handen när jag kokade te till tjejerna efter basketen. Jag var snabb med att kyla och hade isomslag på hela kvällen igår och det verkar tack och lov ha hjälpt för det ser helt okej ut. Men aj vad ont det gjorde och även gör nu. Det ser inte så rött ut på bilden som det faktiskt är.
 
Fredagsgöttat är rullat och redo för kvällen: KETO/LCHF-Raffaellobollar
Och titta på tulpanerna, dom blir bara vackrare och vackrare för varje dag.
 
INGEN steker burgare som Zoran. Han är bäst på det. När han dessutom steker älgfärsburgare så blir det total succè. SÅ GÖTT!
 
Vad blev det för fredagsmiddag hos dig?
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: