FaceBook
Instagram
Mail

Popp-bön och mini-coach

17:44:00
Popp-bön och mini-coach
 
Brr! Grått, blåsigt och iskallt! Det känns som att det är snö på väg. Jag tror ju att det kommer komma snö tre gånger till innan det blir vår på riktigt! Vad tror du?
 
Imorse berättade Filip för mig att dom ber popp-böner på morgonen i klassen. (Trion går på kristen skola.) Jag hade ingen aning om vad en popp-bön var så han fick förklara det för mig. Han fröken startar bönen och när hon är klar säger hon "popp" och då får den som känner att den vill be en bön och när den säger "popp" så får någon anna som vill säga en bön. När alla har sagt eller ingen längre säger något så avslutar fröken bönen. Så himla gulligt! Filip sa att han har bett samma bön sedan Ryssland gick in i Ukraina;
-" Kära Gud! Öppna Putins hjärta så att han kan förstå vad han gör för ont så att han kan ändra sig så att det inte blir något krig mer." Älskade, älskade barn!
 
Från att inte ha varit speciellt intresserad av basketen så har Filip nu blivit super intresserad och framförallt superengagerad i basketen. Han är vår egna lilla mini-coach och tjejerna smälter ju så klart.
 
Så kul att vi alla har basketen tillsammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: