FaceBook
Instagram
Mail

Pollen = andnöd!

20:35:00
Vacker, men läskig start på dagen!
 
Efter 2km på en av dom vackraste löprundor någonsin kände jag att något inte stämde så jag började ta en genväg för att komma hem. Bihålorna svullnade snabbt och det blev helt stopp, sedan började även halsen svullna igen och när jag var 100m hemifrån var det som att jag andades genom ett sugrör. Så läskigt!
 
Allergichock av pollen (trots mediciner)! Al och hassel i en fruktansvärd kombo🌱 Ett tips! Har ni inte börjat ta era antihistaminer så gör det! När akutmedicinerna hade kickat in så tog jag ett covidtest som så klart var negativt!
 
Tro det eller ej, men jag lyckades faktiskt boka en morgontid hos min läkare på VC  och fick avboka hela min arbetsdag. Ibland ska man ha tur alltså. Efter att ha kört barnen till skolan så åkte jag direkt till VC och att andas i den där jäkla munbindan var inte trevligt... Jag avskyr att bära munskydd.
 
Min läkare gjorde massa kontroller för att till sist undersöka mina näshålor. I november konstaterade han ju att jag inte hade någon slemhinna kvar i vänster näshåla p.g.a att jag använt Nasonex-pollennäspray året runt under hela pandemin... Så jag fick förbud att använda det i hopp om att slemhinnan skulle få växa till sig tills vårpollen skulle sätta igång. TACK OCH LOV så visade det sig att jag numera har två intakta slemhinnor i näshålorna och fick ett okej att börja använda Nasonex igen. För det är den enda polenmedicinen jag inte kunnat ta och nu behöver jag den ju som allra mest.
 
LYCKA!!
 
Jag sov i ett par timmar efter att jag hade kommit hem från läkaren. Akutmediciner mot allergi gör mig väldigt trött och så klart var väl kroppen helt slut efter hela händelsen.
 
Dagens middag: Kålpudding gjord på lammfärs kryddad med gurkmeja toppad med myntasås. 
 
Jag var helt väck när basketträningen skulle börja så Zoran och Filip körde slut på tjejerna istället. 
 
Det blir en tidig sänggång för mig ikväll för trots att jag sovit och vilat idag så är jag helt slut. Jag hoppas på att löprundan imorn blir annorlunda! Håll tummarna!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: