FaceBook
Instagram
Mail

En helt ledig lördag!

21:12:00
En helt ledig lördag!
 
Lördagen började som vanligt med löprunda följt av veckans tunga benpass! ÄLSKAR rutiner!
 
Äggfri LCHFsmörgås med cream cheese, falukorv och avokado!
 
Jag satt i solen och löste melodikrysset idag och fick en chock efter duschen när jag såg hur mycket solen hade tagit. Tips från coachen; Smörj in er!
 
Nämen alltså förväntningarna på detta naturvinsbubbelt var ju maxade. Jag köper väldigt ofta från tillfälliga sortimentet på Systembolaget och provar gärna nya viner. Sist jag hade köpt ett naturvinsbubbel väldigt likt detta så drack vi det under en spavistelse i Varberg när vi hade årsdag och vi både tyckte att det var så gott. Men detta vinet... fy bubblan alltså! Det doftade som en äcklig bajamaja blandat med tångdoften i Varberg, haha! Det smakade så också tyvärr, men med en eftersmak av frukt, inte så gott med andra ord. Ja, vi testade det i flera omgångar, men det blev inte bättre. Undra om vi tyckte att det var godare i Varberg för ett par årsen för att vi redan var bedövade av den äckliga doften där, haha!
 
Koriandersallad och kryddig kyckling 💚
 
Kvalitetstid ❤ Det är så mysigt att umgås på det här sättet. Sitta i myskläder med något gott i glasen lyssnanades på gamla godingar ur högtalaren och sällskapsspel. Schack är en favorit hemma hos oss.
 
Woop woop för mello-lördag!
 
Vår vackra prins ♥
 
Hoppas att du har haft en lika fin lördag som vi!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: