FaceBook
Instagram
Mail

Avslutad och påbörjad fasta

21:07:00
Avslutad fasta och påbörjad fasta
 
Mina värden imorse var tiptop!
 
Jag älskar att springa i soluppgångar, Kroppen har känts så stark och jag har verkligen saknat den känslan.  Idag har jag varit ute på morgonrudor varje dag i 2 år. Hur häftigt är inte det? I ur och skur och det har dessutom fårr mig att älska löpning. Jag som hatade att springa innan. Det är det enda vettiga den jäkla pandemin fört med sig tycker jag.
 
En av mina klienter älskar att boxas och jag sparras gärna ♥ 
 
Jag bröt min fasta i eftermiddags för jag kände mig hungrig för första gången och det såg jag som ett tecken på att kroppen var klar med fastan. Hela fastan har gått så otroligt bra och jag har känt att mn kropp har läkt inifrån precis som den ska. Men när jag hade ätit så upptäckte jag att kroppen var nog inte klar med reparationen för jag mådde inte bra efter att jag hade ätit och det har jag aldrig upplevt innan. Nu har jag varit illamående sen jag åt så nu har jag bestämt att inte äta något igen försen jag blir hungrig nästa gång och ger kroppen chansen att slutföra processen.
 
Jag förstår ju att för någon som inte är insatt i det jag gör, ser detta som något helt galet. Men det är inte det. Snälla läs mitt inlägg om autofagi HÄR.
KRAM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: