FaceBook
Instagram
Mail

Tandoperation och Taste of Brandströmska

18:27:00
Hujedamej!
 
Min sista löprunda fick bli en lite längre runda och som jag njöt!
 
Nu är tanden ute. Operationen tog knappt 30 minuter och den jäkla kirurgen tvingade mig att dricka ett glas saft inann annars vägrade hon att operera mig... Jag var så himla iriiterad, men jag ville bara få det gjort. Dock visade det sig att ena toten på tanden satt i min bihåla!!! Då är det ju bannemej inte konstigt att jag har haft sådana problem med just den vänstra bihålan i flera år. I vintras var den ju hemsk och blödde som bara den. Vilken himla tur arr det inte har blivit några infektioner varken i munnen eller bihålan utan "bara" bihålsinflamamtioner. 4500 kr och en tand fattigare gick jag svinirriterad därifrån. 
Inte lite svullet nu alltså och prata kan jag inte heller. Lägligt att det var ett social skolevent precis efter operationen, NOT!
 
Taste of Brandströmska - Ett  nytt event skolan infört där alla som ville kunde ha med sig en maträtt eller bakverk från sitt land som andra kunde få smaka på. Det var verkligen superlyckat och vi hade tur med vädret.
Baba hade hjälpt oss med att baka ett serbiskt bidrag, Pita med ost!
 
Jag är helt slut nu och bedövningen har börjat släppa. Jag hoppade över att coacha kvällen träning så Zoran kör solo. Nu ska jag ta ipren och alvedon. Jag har stränga order om att inte missa tiderna för smäärtsillande så det är väl bäst att följa dom.
 
Håll tummarna att det läker bra nu alltså!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: