FaceBook
Instagram
Mail

Suck, sicken pärs!

18:32:00
Fy bubblan alltså!
 
Oj oj oj! Igår när jag var påväg hem från jobbet började jag må väldigt illa på spårvagnen. Jag trodde först att det berodde på att jag tittat på mobil och stått längst bak i vagnen, men det blev inte bättre, utan bara sämre. När jag väl kom hem så la jag mig bara på soffan och stendäckade. Jag sover ALDRIG på dagen. När jag vaknade efter tre timmar så mådde jag fortfarande illa så jag gick upp och tog en kopp buljong och mina smärtstillande. Sen var helvetet igång. Jag var så nära att spy, men kämpade emot med allt jag hade. Trycket ifrån att spy skulle kunna spräcka upp mina stygn och att då få spya i såret och därmed upp i bihålan hade ju kunnat leda till katastrof så jag låg i och kallsvettades och hyperventilerade i soffan tills jag till slut somnade av utmattning och vaknade FEM timmar senare kl.23 och mådde inte fullt lika till. Då åt jag lite turkisk yoghurt med vispgrädde och det gick ner bra. Jag hade missat mitt alarm för smrtstillande så jag hade ont. 
Jag är helt säker på att min mage har reagerat på all smärtstillande, så nu tar jag yoghurt och grädde innan och efter varje tablett och det har funkar bra och utan illamående.
 
Det var skönt att komma ut på en PW imorse ♥
 
Nu två veckor senare har dom asfalterat om runt brunnen där mamma snubblade. Hon har ringt två gånger för att påminna dom. Helt otroligt! 
 
Hela dagen har jag tagit det väldigt lugnt, men det funkar inte riktigt för mig. Jag får liksom myror i kroppen så jag fick med mig familjen ut på en promenad. Svullnaden har gått ner lite nu. SKÖNT!
 
Nymånegatan har en fin liten basketplan. Synd att någon har pajat och böjt basketkorgarna bara.
 
Förutom turkisk yoghurt och grädde så äter jag min LCHF chokladpudding gjord på avokado.
Jag har i både kolllagenpulver och MCT olja så jag får i mig allt jag behöver.
Recept HÄR
 
Jag börjar se ljuset i tunneln nu och hoppas att jag inte behöver uppleva samma som igår någonsin igen. Håll tummarna.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: