FaceBook
Instagram
Mail

Glasögon och tjejmiddag

21:18:00
Fredag 17 juni- Islands nationaldag
 
Lyckan över att få starta fredagen i strålande sol var TOTAL alltså. Jag har en sådan känsla av att vi kommer få en solig sommar. Hoppas den stämmer.
 
För två veckor sen började Filip kisa när han kollade på TV:n. Alltså verkligen från ena dagen till den andra. Han sa att han gjorde det för att kunna läsa så Zoran bokade närmast lediga tid hos optikern och idag var det alltså dags. Det visade sig att han ser 40% på höger, 20% på vänster och 40% med bägge. Hon förklarade för Filip att som det är just nu så missar han 60% av allt det vackra runt om honom. Det kändes som att hon vred en dolk i mitt hjärta och jag fick hålla mig från att inte börja gråta i det där mörka rummet. Optikern tror att det beror på en tillväxtspurt och att ögonen inte hinner med. Så om han använder glasögonen som han nu ska få HELA tiden utan undantag och slarv så kanske han är av med glasögonen helt om ett till två år.
 
Filip var lite låg precis när vi kom utanför rummet, men efter en lång kram var han redo för att välja glasögon. Han gick direkt fram till dom på bilden och ville ha två par med samma båge. Dom passar honom så fint och nu ser han framemot sina glasögon.
 
Zoran ringde mig och frågade om jag hade beställt en glossybox i hans namn för i paketet han öppnade var det en rosa box med b.l.a bindor i... Jag sa att det kanske är inkontinensskydd med tanke på att fyller 40 och 1½ månad, haha! Men nej, det var helt klart fel box han hade fått, men den fick vi behålla samt få pengarna tillbaka för hans prenumerationskostnad.
 Ikväll möttes jag, Pernilla och Madde på Buenos Aires för en liten återträff. Tänk att det redan är 8 månader sen vi firade att vi avklarat 30 dagar med carnivore tillsammans.
Jag körde på säkra kort och tog gambas till förrätt och entrecote till huvudrätt. MUMS!
 
Nu är jag pisseblöt efter att vi fick ta oss hem i ösregn, men vad gör det? Kvällen har varit supertrevlig ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: