FaceBook
Instagram
Mail

Söndagsbio

20:47:00
Bio och julshopping!
 
+7°C och tät dimma denna morgon. Januari imponerar inte vädermässigt om man säger så, haha! Löprundan var skn och även gympasset. Än så länge har det inte sagt BOOM på gymmet ännu så trångt var det inte.
 
Trion har flera biokort som måste användas upp innan dom går ut, men p.g.a av dom nya restriktionerna så får jag och Zoran inte följa med dom på bio så dom får gå själva. Och det gick ju hur bra som helst så klart för dom är ju stora nu, men Laura har ju kvar sin nötallergi och just i biosalonger är det lite knepigt då vi aldrig vet vad grannen bredvid äter. Med tanke på att man inte sitter nära andra sällskap just nu så kändes det tryggare både för oss och henne.
 
Jag och Zoran passade på att gå på lite julshopping. Vi firar ju jul på fredag igen och då får alla varsin julklapp. Vi höll oss max 3 minuters gångväg ifrån biografen ifall Laura skulle få en allergichock.
 
En puss i Victoriapassagen.
 
Laura har alltid klätt sig själv, haft sin egen stil och uttryckt sig i kläder och frisyrer. Redan som 1-åring blev hon vansinnig på mig om hon inte fick välja själv. Enligt min mamma var jag exakt likadan så tidigt. Det är inte lätt att att få ett kort på mina tonåringar nu för tiden, men idag ställde hon upp så hon var nog väldigt nöjd med dagens look. 
 
Vår julgran är fin ännu och barrar ingenting.
Dom flesta har väl kastat ut julen vid det här laget, men vi börjar om! "Nu är det jul igen tralala!"
 
Nyårsrester till middag blev det idag, mums!
 
Familjen slappar i soffan nu och jag ska förbereda inför morgondagen.
Jag ska först till hjärtmottagningen för att koppla på ett 24h-EKG och sedan ska jag jobba till sent.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: