FaceBook
Instagram
Mail

Familjekarantän!

18:52:00
Laura har Corona!
 
Dagen började precis som vanligt med att jag sprang ut på en kylig löprunda i mörkret.
 
Laura vaknade med riv i halden så vi tog ett snabbtest och även om det var det tunnaste streck jag någonsin sett så betydde det ju så klart positivt. Rest av oss testade oss också och var negativa.
 
Zoran åkte iväg för att hämta PCRtest till oss allihop, men han fick bara ett test till Laura för att det bara är dom med symptom som ska testas enligt läkaren där... Rimmar sådär med går dagens masstestning på friska barn i Evelinas klass igår va?! 😉 Men efter att jag pratat med Zoran på telefon och bett honom gå tillbaka igen för att förklara vad som hänt på skolan igår så skakade läakren på huvudet och gav honom två test till så att vi kunde testa Evelina och Filip.
 
Sysselsättningarna för friska personer i familjekarantän avlöser varandra.
Träning, promenader, målningar och ansiktsmasker bland mycket annat.
 
Laura har mått helt okej idag. Hon har haft riv i halsen och varit trött och slötittat på TV hela dagen.
Tänk att det tog henne två år att få corona. Vi är rätt så säkra på att hon blev smittad i skolan i måndag för fllera i hennes klass har fått positiva svar denna veckan. 
Filip har ännu inte haft han heller så vi får väl se om han får det nu också.
 
Det ska också bli spännande och se om mvi som har antikroppar står pall mot denna varianten eller om vi också insjuknar. Det vore ju märkligt om vi andra friska inte får det när vi tvingas isolera oss med en som ör sjuk... Tycker att logiken är NOLL på detta förhållningssätt alltså, MEN följer det gör vi så klart ändå.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: