FaceBook
Instagram
Mail

Bortkopplad!

18:34:00
Mätningen är klar och Filip blev också klar med en sak!
 
Vaknade med ett ryck kl.3 imorse och märkte att jag hade kliat av klisterlappen vid halsen så jag satte snabbt på den och somnade om till kl.5. Nu har jag både en löprunda och ett träningspass registrerat så att dom verkligen kan läsa av hur mitt hjärta hanterar min vardag. Jag har ju inte känt något sedan det hände och hoppas verkligen att det är som läkarna trodde från början, en engångshändelse.
 
Innan duschen fick jag ta av mig mtt EKG och det var så skönt. Jag är känslig mot klistret så det har kliat något fruktansvärt och där dom har suttit har jag fina röda fyrkanter nu, haha! Drack kaffe i soluppgången innan jag åkte till jobbet, det är en av dom bästa stunderna på dagen.
 
Direkt hem från gymmet för att ha PTonlinesamtal. Efter samtalen passade jag på att lägga en ansiktsmask medan jag gjorde nya tränngsscheman.
 
Dagens otroligt graciösa matbild på kycklingcurry med shirataki-fettuccine.
Men gött var det!
 
Älskade Filip! Han blev så lycklig när han blev klar med matteboken att han började gråta. Han var så stolt över sig själv ♥ Efter jullovet får han tydligen den röda matteboken.
 
Vi ska gå på en promenad till affären aliihop där han ska få välja fika som han och tjejerna kan fira med! 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: