FaceBook
Instagram
Mail

Olovlig masstestning!

23:37:00
Seriöst nu, det räcker!
 
Jag borde ha förstått att den dagen skulle innebära något jäkelskap redan imorse under löprundan. Det var nämligen osköna -3 grader och isvindar. Sådana väder förhållanden är åtminstone bra motivator till att hålla tempot högt. 
 
 Kl. 09:50 imorse fick jag ett paniksms ifrån Evelina där hon skrev att dom försökte masstesta hennes klass. Jag ringde upp på direkten för att få ett grepp om situationen. Precis som hon skrev så masstestades klassen med gurgeltest och skulle fort som bara den åka/gå till vårdcentralen och lämna in det själva.
Jag bad om att få tala med den ansvariga läraren som menade att det var rektorn som krävt att detta skulle ske utan att höra av sig till oss föräldrar först. (Evelina och tre andra tog inget gurgeltest).
Det är så mycket fel i hela den här situationen och vi har varit flera föräldrar som hört av sig till skolans alla rektorer,  men ingen av dom har svarat på hela dagen. Nu fick vi alla precis ett bortförklaringsmail från rektorerna som också skriver att dom inte tänker göra fler tester i skolan eller skicka hem gurgeltester. Jag är så arg att jag kokar för det har bannemej gått för långt nu alltså.
Jag testar gärna mina barn och har gjort det flera gånger både med och utan symptom samt vid smittspårning i klasserna, MEN då är det jag eller Zoran som gjort det med dom. Ingen gör någonting med våra barn utan vår vetskap, punkt slut! GAH, blir vannsing bara av att skriva detta.
 
Fina Tina var hos mig i Källarn idag och spred färg 💚
 
Dagens middag var inte glammigare än korvstroganoff med shiratakifettuccine. 
 
Nu ska jag försöka lugna ner mig och sova!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: