FaceBook
Instagram
Mail

Natalie 35 år!

10:48:00
HIpp hipp hurra för Natalie!!
 
Äntligen kan jag skriva av mig! Jag har ju i hemlighet planerat en kidnappning för min älskade vän Natalie för att fira hennes 35 årsdag. Det är därför jag varit så himla nogrann på att hålla dom covidpositiva i familjen isolerade för att jag absolutinte skulle få covid. Jag är fortfarande frisk och testar negativ!
 
Hela förmiddagen har jag förberett allt som skulle med till hotellet och sedan fick jag checka in tidigare för att kunna pimpa rummet.
 
Stackars Natalie och jag hade pratat på telefon och hon visste ju om alla covidare hemma hos mig så hon förstod varför "jag var tvungen  att vara hemma med dom" och inte kunde komma på hennes lilla familjefirande... Trodde hon ja! 
 
Kl.16:40 kom jag och ringde på och började sjunga. Hon förstod ingenting!
 
Hon klarade sig precis och var klarpå 30 minuter så att vi kunde gå iväg för att ta spårvagnen jag planerat!
 
Vi åkte direkt till hotellet och korkade upp cavan!
 
KL. 18 gick vi en promenad bort till Radisson BluBar där min kompis Tarek arrangerar en 30+ AW varje fredag. Där bubblade och dansade ett tag!
 
She's a piece of art ♥ Som Mona-Lisa har sitt leende så döljer också du en hemlighet...
 
Vi gick tillbaka till hotllet och bytte om till baddräkt och hade en egen liten dansfest på hotellrummet under tiden!
 
Uppe på takvåningen ligger SPA:t och dit åkte vi med varsin liten flaska rödvin.
Bastu, ansiktsmask, bodyscrub, kalldusch och bubbelpool ♥
 
 
När vi hade SPA:at färdigt tog vi på oss och gick dansande ut på stan för att ta oss till Citykebab för att äta en ordentlig måltid och fylla på depåerna. 
 
Kvällen slutade inte där för vi tog omvägen om Palace och blev indragna på 80&90-tals fest på övervåningen. SKITKUL! Där stannade vi i en timm och sedan gick vi till hotellet och la oss!
 
Vi somnade nog strax innan kl.1 och tur var ju det för när man sover på hotell med mig så får ingår en löprunda på morgonen!
 
Hon var seg till en början, men sen ordnade det upp sig!
 
Nu har vi ätit frukost och hon ligger uppe på rummet och sover fram till utcheckning. Överraskningarna är inte slut än...
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: