FaceBook
Instagram
Mail

Ledig fredag!

19:24:00
Hej hej Fredag!
 
Fredagsfeelingen var på topp med en gång när jag gick upp. Solen steg upp medans jag sprang och följde med mig in på gymmet för veckan tunga benpass. HÄRLIGT!
 
Tulpanerna jag fick förra veckan är så fina ♥ På kvällarna oc nätterna står dom ute på inglasade balkongen och på dagarna har vi dom inne. Det verkar dom trivas bra med. Jag har inga gröna fingrar så jag är glad över att dom håller sig så fina.
 
Dagens brunch! Det ser inte så gott ut kanske, men det var det. Tärnad avokado, keso och granola. 
 
Jag och trion körde 90 minuters padel! Evelina fick testa sitt nya padelrack som hon fick när hon fyllde år och hon gillade det skarpt. Det märktes på hennes slag att det passade henne perfekt. Nu är det bara Laura som inte har ett eget rack. Det måste vi lösa!
 
Som den vinnörd jag är så beställer jag ju en hel del vin från tillfälliga sortimentet på Systembolaget. Dessvärre hinner jag knappt prova viner numera, men måste försöka börja igen för det står många på vänt i hyllan nu. Idag hämtade jag ut detta naturvins-bubbel och ska försöka få tillfälle att testa det inom kort.
 
Dagens fredagsmiddag!
 
Ikväll ska vi ha Talangmys i soffan som vanligt. Det blir bara jag och trion. Vi har knappt sett Zoran denna veckan, men imorn så är han ledig och då ska vi njuta av att vara tillsammans när han vaknar vid lunch!
 
Nu snöar det, hoppas det ligger kvar tills imorn så jag får springa i snö!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: