FaceBook
Instagram
Mail

Covid in da house, igen!

17:54:00
One man down!đŸ˜·đŸ€’đŸ€§
 
Löprundan var iskall och glashal, men solen sken och det vÀger ju upp mot det mesta!
 
Efter 30 minuter pÄ gymmet bestÀmde jag mig för att springa hem och fortsÀtta trÀna pÄ inglasade balkongen istÀllet. Helt rÀtt besult!
 
Dagens brunch: Baconost!
 
NÀr jag vÀckte Zoran sÄ sÄg jag pÄ en gÄng att han inte mÄdde bra. Han sÄg helt knÀckt ut sÄ jag bad honom gÄ upp sÄ vi kunde testa honom. Testet blev positivt direkt medans jag och barnen var negativa. Jag tog barnen och Äkte ivÀg med en gÄng för att isolera oss ifrÄn honom och sÄ att han kunde vÀdra ut lÀgenheten. Som tur Àr sÄ har vi ju knappt trÀffat honom dennaa sportlovsveckan.
 
Vi Äkte till KlÀdkÀllaren och jag hittade en snygg matta till vardagsrummet som jag fyndade för 400kr.
 
Sen Äkte vi till morfar och Kerstins grav för att tÀnda ljus. DÀr var det fortfarande snö.
 
Filip ville sÄ gÀrna Äka till BohusfÀstning sÄ det gjorde vi. Det var ju sÄ klart stÀngt för biljettköp sÄ jag tog barnen pÄ en egen quidning runt hela borgen.
 
Vi har isolerat Zoran frÄn oss andra nu.  Det Àr skönt att vi slipper familjekarantÀn denna gÄngen. Vi kommer testa oss varje morgon innan skola och jobb för att vara pÄ den sÀkra sidan. Laura hade ju covid för exakt en mÄnad sen sÄ hon lÀr ju inte fÄ det igen, men varken jag Eve eller Filip vill ha det sÄ det kÀnns bÀst sÄ. HÄll tummarna!
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: