FaceBook
Instagram
Mail

Känslan av toppform

22:16:00
Tre års väntan var värt det!
 
Något av det bästa med att springa här nere är att jag märker vilken otroligt bra form jag är i. Hemma i Sverige med all pollen så är löpningen sällan lätt för mig, men jag är liksom van vid att behöva kämpa med andningen. Här nere i Spanien är det annorlunda. Jag springer 8-10km varje morgon och det är inte ens jobbigt. Svettigt och varmt är det absolut, men inte jobbigt. Känslan är att jag hade kunnat springa precis hur långt som helst. En helt fantastisk känsla att få uppleva vad 2½ år av löpning har gett mig. Så tacksam!
 
När jag har sprungit klart så vänder jag bara i dörren igen och tar en promenad för att handla innan dom andra vaknar. Alltid bacon, men även frukt och idag även vin och bubbel.
 
Jag är så glad att jag köpte och tog med mig detta grymma träningsredskap. Grymt både för sturka och pilates uppe på terassen.
 
Favoritstället att äta bruch på!
 
Idag fick jag och Zoran tvinga med barnen till havet. Det har varit iskalla strömmar å det var svinkallt, men skit i det.
 
Ikväll skålar vi med rödtjut till middagen.
 
Varje kväll tar hela familjen en lång kvällspromenad längs stranden. Det är så mysigt att gå och strosa ochlyssna på andras skratt och samtal som liksom blandas med vårat. Vi njuter av att vara tillsammans.
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: