FaceBook
Instagram
Mail

Syns du finns du!

19:35:00
Höstdagsjämning - mot mörkare tider...
 
Det som gäller i höst -och vintermörkret är att synas. Syns du finns du, så enkelt är det! SNÄLLA, glöm inte reflexerna när du ger dig ut. Mig kunde ingen missa i mörkret på morgonens löprunda iallafall. Älskar min reflexväst och funderar på att köpa en reflexlöparjacka att ha i vinter.
 
Tidigt imorse var jag med Filip hos tandläkaren för undersökning. Han har precis som jag och Evelina hade som små, alldeles för tight mellan tänderna. Så tight att jag får kämpa hur mycket som helst för att kunna komma emellan med plackers/tandtråd mellan vissa tänder. Där tänderna sitter ihop som värst har han nu fått hål mellan tänderna för att det nästan är omöjligt att komma emellan. Planen är att tandläkaren ska dra en av dom drabbade tänderna och så ska laga den som ska vara kvar och i förebyggande syfte ska hon göra något liknande på andra sidan också för det är lika tight där och kommer med största sannolikhet bli likadant där då hon redan nu såg en påverkan..Äntligen har vi fått en tandläkare som ser exakt vad som är problemet och att problemet ligger i hur tight tänderna sitter och som inte tror att jag ljuger om vad han äter, dricker och har för godisvanor... Att vi borstar bra har det aldrig varit några tvivel om.
 
 Han var superduktig.och tycker att det ska bli skönt att få dra bort tanden.
 
Att hinna med ett tungt överkroppspass och lite bastu och kalldusch efteråt mellan klienter är höjden av lyx alltså ♥ Snacka om livskvalité!
 
Alltså en perfekt stekt entrecote med saltat smör... Oförskämt gött!
 
Jag ska gå igenom våra garderober efter vinterkläder och skänka allt till stadsmissionen i Göteborg som eftersökt just vinterkläder och skor inför vintern.
Läs om det →HÄR
Har du också gamla vinterkläder som ligger/hänger och inte blir använda så snälla lämna in dom till stadsmissionen.
Nya höstkängor till tjejerna är inhandlade så förra årets kan skänkas.
 
Ett timme eller två framför datorn blir det nu och efter det kommer jag nog somna på en gång.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: