FaceBook
Instagram
Mail

Stötta KBBK DU14

14:54:00
Stötta våra tjejer 💛🖤
 
I över ett år har jag varit baskettränare för Kortedala BBK DU14 tillsammans med Zoran som hjälptränare. Förutom att vara deras coach är jag även lagets sponsor med mitt företag Back To Basics PT.
 
Som lag har vi blivit tillfrågade om att sälja allt från bingolotter till salami och strumpor för att få in pengar till lagets pengakassa för att göra roliga saker med. För det första så anser jag att barn/ungdomar INTE bör sälja spel överhuvudtaget då det är 18 årsgräns för att få spela, därför kommer det aldrig vara ett alternativ för oss. För det andra så anser jag att våra tjejer har tillräckligt att göra med skola, läxor, träningar och privatliv för att gå och knacka dörr för att sälja godis/salami/strumpor och så vidare. Dessutm går en väldigt liten peng av dom stora summorna till laget, vilket är rent ut sagt kasst!

Jag har därför nu sponsrat vårt tjejlag genom att köpa in pärlor så att jag tillsammans med dom kan pärla våra egna supporter-armband och sälja dessa.
Jag tror på att låta ungdomarna själva få skapa en produkt dom gillar, som betyder något för dom, som inte är dyrt, sälja dessa och sedan få belöning genom att vi gör något roligt för pengarna.

Jag tror helhjärtat på att det är bra att visa ungdomarna att dom kan skapa, göra och bidra till något själva.
Alla pengar som samlas in kommer att gå oavkortat till tjejernas lagkassa som jag skapat konto för och för dessa pengar kommer vi hitta på roliga saker tillsammans som lag! För mig är det viktigt att skapa en familjekänsla i laget.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: