FaceBook
Instagram
Mail

Padel och kalas!

19:10:00
Foodprep, padelpremiär och kalas!
 
Fredagen började på bästa möjliga sätt. Det vill säga med löptur i vacker soluppgång. Njuter av varje sådan här morgon för det känns att höstrusket står vid trösklen och bara väntar nu.
 
Morgonens olika värden efter 36h buljongfasta:
 
Klockan halv åtta började jag med dagens matförberedelser. Det var på tok försent att stå och göra det igår kl.21 efter basketen.
 
Dagens frukost: Smörstekt makrill
 
Jag och Natta är väl typ sist på bolllen med att prova padel. Våra män har spelat ihop ett par gånger och blev därför dom perfekta tränarna åt oss. Paret Lopez vann storslaget för att jag sög, haha! Jag slog alldeles för hårt och bollen åkte all världens väg, MEN det betyder utvecklingspotential och det gillar jag. Vi ska spela flera gånger. Det var sjukt kul!
 
Lionel fyller 9 år idag och det firades så klart! Älskade Tuto, minns som igår när han föddes! Du kan läsa om det →HÄR
 
Bästa kockarna ♥
 
Fredagsnöje... biltvätt! Det har nämligen börjat lukta bränd plast ifrån motorrummet på vår bil och Zoran läste på ett forum att det kan vara en plastpåse som man kört på som fastnat och bränt sig fast vid motorn eller en kabel som ligger för nära... Så vi tänkte att en tur genom biltvätten med spolning under också kunde hjälpa, men det gjorde det inte. Vi har bokat felsökning på måndag så då får vi svaret förhoppningsvis.
 
 Familjen är proppmätta efter kalaset och jag ska äta min torskmiddag nu. Känns så märkligt att jag inte var det minsta sugen på varken tacos eller vin på kalaset. Det är mycket som förvånar mig under den här matkuren alltså.
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: