FaceBook
Instagram
Mail

Nu är det fredag!

18:32:00
Nördmätningar, fredagsfeeling, foodprep och sensommarkänslor!
 
Varje morgon sedan... ja jag minns inte när, men flera år iallafall så mäter jag mitt blodsocker direkt när jag vaknar och sedan ett bra tag tillbaka mäter jag även mina utandningsketoner varje morgon i en ketonmätare. Mina blodketoner mäter jag en gång i veckan för dom är stickorna är så himla dyra. Jag använder mätaren på jobbet och mäter ofta klienter som vill testa också så det går åt en hel del.
 
Mitt blodsocker var på 2.9 imorse. Jag gillar inte känslan i kroppem när jag går under 3 i blodsocker. Och nej det är inte farligt för mig att ligga så lågt för jag har inte diabetes! Jag gick ut och sprang för det vet jag hjälper och vips så var mitt blodsocker uppe på 3.9 och jag mådde tiptop.
Mina blodketoner låg fint på 3.2.
 
Min ketonmätare mäter annorlunda så 0.66 kan verka som lite, men på den räcker det att du blåser 0.02 för att vara i ketos så då förstår man ju hur hög min ketos är när den är på 0.66.
 
Vacker morgon även idag och jag kände mig pigg och stark!
 
Detta blev min första riktiga måltid på "30 dagar Carnivore" då jag har buljongfastat i två dagar. Jag som inte är någon frukost ätare i vanliga fall var ju inte superssugen på det, men det var ju bara att bita ihop och äta.
Kostschemat ska följas till punkt och pricka!
 
Vissa dagar i veckan är jag lite häroch var när jag jobbar. Jag har saknat det under pandemin och är så glad över att kunna erbjuda den tjänsten i jobbet igen. Omväxling förnöjer!
 
När jag kom från jobbet förberedde både sidfläsk och talg inför kommande dagars middagar.
 
 Vädret är fantastiskt ikväll så jag och trion är ute och njuter innan vi ska sätta oss i soffan och titta på en film tillsammans! Jag älskar verkligen sensommaren och njuter nog mer av den än försommaren faktiskt. Det är härligt att kunna sitta ute och blogga medans dom cyklar omkring.
 
Trevlig helg!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: