FaceBook
Instagram
Mail

Fredagsfeeling!?

17:05:00
Fredag!
 
Fredagsfeelingen sken med sin frånvaro när jag skulle ut i ösregnet imorse, men när det väl var gjort kom den så smått! Håller tummarna för torra löprundor i helgen.
 
Mums för benbuljong och fläsklägg efter fastan!
 
Denna fredag har jag varit på olika gym och jobbat samt på hemmabesök hos vissa. Helt fel dag att jobba på det sättet för jag har blött som hur mycket som helst. Varannan timme har jag blött igenom hela dagen. Kan det bero på hur jag äter att mensen kom 4 dagar tidigt och att jag blöder på samma sätt som innan jag steriliserade mig? Och ja, man har fortfarande mens efter sterilisering. Passande att jag valde röd tröja och läppstift just idag också, haha!
 
Det låg finpost i postfacket idag. Martinas och Mattias ny bok som är en Handbok i Biohacking.
Spännande!
 
Jag jobbar det sista vid datorn under en filt i soffan innan jag kan ta helg medans Laura och Filip är i full fart med att planera sina outfits för Halloween! Filip vill tydligen vara clownen It igen 😁
 
Denna helgen ska vi göra så litesom möjligt och har absolut ingenting bokat. Tur är väl det med tanke på hur jag blöder.. Nu på eftermiddagen har jag fått huvudvärk om jag stått upp i mer än 15 minuter. Förhoppningsvis är det bättre redan tills imorn. Dock längtar jag redan efter nästa vecka när vi ska fylla på med leverbiffar Jag kommer verkligen behöva fylla på mina depåer.
 
Hoppas du har haft en bra fredag och får en mysig kväll!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: