FaceBook
Instagram
Mail

15 år tillsammans ♥

17:31:00
15 år ihop en helt vanlig torsdag!
 
Morgonhimlen var helt magisk imorse. Molnen såg ut precis som ett sådant där målat tak i ett kloster och det är bara änglarna som fattades. Och den eldiga soluppgången som sträckte sig hur brett som helst. En löprunda kan inte starta bättre änså.
 
När jag kom upp imorse hade Zoran ställt en present på köksbordet till mig ♥ Jag väntade med att öppna den till jag kom hem från löprundan.
Tänk att idag har vi varit ihop i 15 år. Snart har jag varit tillsammans med honom i halva mitt liv. -"Den bättre halvan, ja!" som han brukar säga och småskratta. Och ja, så är det ju faktiskt!
 
En fin och god parfym! Jag är så imponerad över att han vågar köpa dofter till mig. Han prickar alltid rätt! Denna parfymen hade jag ställt tillbaka på hyllan om jag doftat på den i affären och genast tänkt att den är för söt för mig. Men på mig och min hud så lägger den sig så fint och doftar verkligen SÅ gott. Jag är så tacksam ♥
 
En av mina PTklienter har idag tränat varje dag utan undan tag i 365 dagar, det är bannemej värt en blombukett ellerhur?! 
 
Direkt från jobbet och hem till datorn för PT-onlinesamtal. Lunchen som var benbuljong intogs mellan samtalen. Det g'ller att vara tidseffektiv.
 
Vi hade fått ett brev på posten som var ämnat att komma i måndags på vår bröllopsdag, men det gör ju inget att det kom fram på vår årdag istället! Så fint kort från min mamma och Bengan!
 
Zoran ska till jobbet och jag och Laura ska till baskethallen, fullt ös medvetslös.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: